تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2216 از 3347 اولاول ... 1216171621162166220622122213221422152216221722182219222022262266231627163216 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,151 به 22,160 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

منم شهادت میدهم که در ایرانسل هرچه مصرف کردم حجم خودم بوده است
    دادااااااااااااش نمک گیر ایرانسل شدیا........
    منتظر طرحهای جدید باشید ...........

2. این کاربر از binaafarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

این که قانع کننده نیست که شهر های بزرگ فاقد پوشش باشن صحیح ولی اینم در نظر داشته باشید که فقط تهرانی ها نیستن که میدونن اینترنت چیه و این حرف شما شما توهین به بقیه مردم هس
    نه دوست عزیز اصلا هم توهین نیست شما مثل این که خیلی تو شهر های بزرگ بودید و اصلا سری به شهرهای کوچیک و روستاها نزدید که اونجا مردم حتی بلد نیستند با نوکیا 1100 هم کار کنند بنابراین شرایط هم اول باید به شهرهای بزرگ برسن بعد به روستاها و شهرهای کوچیک تر نه این که برن کل شهرهای کوچیک رو پوشش بدن بعد پایتخت هم هیچی به هیچی

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نه دوست عزیز اصلا هم توهین نیست شما مثل این که خیلی تو شهر های بزرگ بودید و اصلا سری به شهرهای کوچیک و روستاها نزدید که اونجا مردم حتی بلد نیستند با نوکیا 1100 هم کار کنند بنابراین شرایط هم اول باید به شهرهای بزرگ برسن بعد به روستاها و شهرهای کوچیک تر نه این که برن کل شهرهای کوچیک رو پوشش بدن بعد پایتخت هم هیچی به هیچی
    داداش همیشه همه چی از تهران بوده حالا این بار از شهر های دیگه شروع کردن، قم و شهر کرد و ... فکر نکنم شهر های کوچکی باشن که شما انقدر معترض شدین، در ضمن شما توی تهران خیلی امکانات دارین کسی دم نمیزنه، یه بار واسه بقیه ملت خواستن کاری کنن همرو بستین به توهین

5. 9 کاربر از saeeddeeas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

اگه ی شهرستانی احیانا بلد نیست با ۱۱۰۰ کار کنه و ی تهرانی آخر اینترنته بدلیل اینه که همیشه امکانات واسه تهرانی ها بوده.
    ضمن اینکه تهران مملو از همین شهرستانی ها است.

Sent from my hi6210sft using Tapatalk

7. 12 کاربر از dvb595959 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام

با عرض معذرت دلیل بدبختی کشور و اکثر مردم همین طرز فکر شماست .

ببخشید اگه اسپمه ولي من نميدونم مديران اينجا چيكار ميكنن كه يه شخص به خودش اجازه ميده بياد و به كل كشور توهين كنه

--- دوستان یه چیزی بگم که براتون اینترنت ایرانسل ارزون تر در بیاد

اینکه در بعضی از فروم ها هستن بعضی ها که شارژ با 10% تخفیف میفروشن و شارژ اصلی رو میدن ( فروشنده معتبر هم هستن یعنی مدارک هویتیشون رو تحویل دادند )

مثلا 20 تومن شارژ رو 18 تومن میخرید و عینا 20 تومن خالص میگیرید ( با کارت شارژ خیلی کمتر 20تومن میگیرید )

در صورتی که اگه بخواید شارژ معمولی بخرید مثلا بسته 175 تومنی که 100 گیگ هست حدودا 198 تومن براتون در میاد ولی اگه با این روش عمل کنید حدودا 158تومن هزینه میکنید و هر گیگ براتون 1580 تومن در میاد )
    Last edited by pro2; 11-07-2016 at 09:02.

9. 5 کاربر از pro2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه xxx1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام

با عرض معذرت دلیل بدبختی کشور و اکثر مردم همین طرز فکر شماست .

ببخشید اگه اسپمه

--- دوستان یه چیزی بگم که براتون اینترنت ایرانسل ارزون تر در بیاد

اینکه در بعضی از فروم ها هستن بعضی ها که شارژ با 10% تخفیف میفروشن و شارژ اصلی رو میدن ( فروشنده معتبر هم هستن یعنی مدارک هویتیشون رو تحویل دادند )

مثلا 20 تومن شارژ رو 18 تومن میخرید و عینا 20 تومن خالص میگیرید ( با کارت شارژ خیلی کمتر 20تومن میگیرید )

در صورتی که اگه بخواید شارژ معمولی بخرید مثلا بسته 175 تومنی که 100 گیگ هست حدودا 198 تومن براتون در میاد ولی اگه با این روش عمل کنید حدودا 158تومن هزینه میکنید و هر گیگ براتون 1580 تومن در میاد )
    خب تصحیح می کنم اولش من گفته بودم 198000تومن در می یاد در اصل 190750است که میشه 1907تومن و پنج ریال

از کجا بخریم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

خب تصحیح می کنم اولش من گفته بودم 198000تومن در می یاد در اصل 190750است که میشه 1907تومن و پنج ریال

از کجا بخریم ؟
    من خودم خریدم خیلی به صرفه تره فروشنده هاشم معتبره

توی همین فروم قسمت بازارچه هست ولی نگاه کردم 8% تخفیفه ولی یه فروم همسایه هست تا 15% هم شاید بشه پیدا کرد

خواستید پ.خ بدید بدم بهتون آدرس رو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من خودم خریدم خیلی به صرفه تره فروشنده هاشم معتبره

توی همین فروم قسمت بازارچه هست ولی نگاه کردم 8% تخفیفه ولی یه فروم همسایه هست تا 15% هم شاید بشه پیدا کرد

خواستید پ.خ بدید بدم بهتون آدرس رو
    سلام دوست عزیز لطف میکنید اون آدرس رو برای من پخ کنید با تشکر

داره خودمونی میشه javad_0569's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    میون دیوونه ها!

پيش فرض

توی شهری زندگی میکنم که 2 هزار کیلومتر با تهرانی که شما میگی فاصله دارم..

جمعیتش اندازه یک منطقه از تهران فقط میشه ..

یه سر بیا اینجا مردمش بهتون میگن کی میتونه یا نمیتونه یا 1100 کار کنه

14. 4 کاربر از javad_0569 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

16. 5 کاربر از masooyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •