سلام
من عمل جراحی داشتم دکتر برام دو ماه استعلاجی نوشت.اما چون میدونستم یک ماهش جزو خدمت محسوب نمیشه صحبت کردم کردش یکماه...گفت اگه نیاز بود اون یک ماهم برام استراحت در یگان مینویسم...میخواستم ببینم استراحت در یگان چ جوریاس؟
سلام
من عمل جراحی داشتم دکتر برام دو ماه استعلاجی نوشت.اما چون میدونستم یک ماهش جزو خدمت محسوب نمیشه صحبت کردم کردش یکماه...گفت اگه نیاز بود اون یک ماهم برام استراحت در یگان مینویسم...میخواستم ببینم استراحت در یگان چ جوریاس؟
استراحت در یگان اسمش روش هست یعنی شما در لوح پستی و شیفتی قرار نمیگیری ..به عبارت ی هیچ کاری نمیکنی اما باید در یگان باشی ..در مراسم صبحگاه و شامگاه هم لازم نیست باشید و در اسایشگاه استراحت میکنید
کلا چیز خوبیه
tapatalk
...
REAPER CREW
اگه سرباز خوبی باشین و هیچ مشکلی قبلا نداشته باشین این امتیازارو(شرکت نکردن در مراسمات و استراحت در آسایشگاه) بهتون میدن و الا هم میتونن تو لوحه نگهبانی و گشتی بزارتون و هم بیگاری بکشن
آقا ممنون از جوابتون
من سرباز راهورم.میگم یکی از دوستام گفتش ک استعلاجی تا 45 روزم میتونه باشه. ک جزء خدمت محسوب شه.این صحت داره؟واینکه ب نظرتون کار خوبی کردم دو ماه رو یک ماه کردم؟
سلام
اصولش اینه که شما میرید دانشگاه میگید میخوام برم خدمت
اوا هم یه برگ کاغذ بهتون میدن که حاوی مکاتبه دانشگاه شما به وظیفه عمومی هست
میبریدش پلیس +10 واسه بقیه کارا
اگه این داشید میتونید برید و اگه نداشتیدباید صبر کنید
با کارنامهیا هیچ چیز دیگ نمیشود
والا قبلا 1 ماه بود شاید قانون تغییر کرده باشه . . .
اون که کار خوبی کردید یا نه بستگی به شرایط جسمی شما داره
شما تا برگه معرفی به نظام وظیفه از دانشگاه رو نداشته باشید نمیتونید هیچ اقدامی برای اعزام به خدمت بکنید...
من هم یه مشکل مشابه شما داشتم البته با این تفاوت که به من گفتن نقص مدارک داری و مدرک کاردانیت اینجا نیست! (فکر میکنم مشکل شما هم همین باشه) من هم یه درخواست بردم دانشگاه کاردانیم و تمام کارهاشو کردم که مدارک مورد نیاز فارغ التحصیلیم رو بفرستن... (البته همین باعث شد تسویه ام 2 هفته عقب بیفته و به اعزام اردیبهشت نرسم)
دوست عزیز واسه دفترچه پست کردن اصلا نیازی به مدرکت نیست. دانشگاه یه نامه میده بهت واسه پلیس +10 ، تحت عنوان لغو معافیت تحصیلی و فارغ التحصیلی. اونو میبری واسه دفترچه پست کردن. البته اول باید با دانشگاهت تسویه کنی تا برات لغو معافیت بزنن.
دوستان کسی قبل از اعزام کسری رزمندگان از سابقه جبهه پدرش گرفته؟ میشه این کارو کرد یا بعد از اعزام باید انجام داد؟
لطفا راهنمایی کنید که اگه میشه من قبل اعزامم بگیرم کسری رو. من 1 تیر اعزامم.
سلام
به پدرمن که گفتن بعداز اموزشی
ازیگانش باید 1نامه بیاره با مدارکی که ازتون میخوایم
بعد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)