از تو گزارش مصرفتون یه عکس از دانلود دیشب بذارید.آخه بعضی نمایندگی ها میگن این اکانت تست (رایگان) شبانش رایگان نیست.یه عکش بذارین که میخوام برا دوستم مدرک رو کنم تا حداقل راضی بشه برا عید مشتری پارس بشه.
از تو گزارش مصرفتون یه عکس از دانلود دیشب بذارید.آخه بعضی نمایندگی ها میگن این اکانت تست (رایگان) شبانش رایگان نیست.یه عکش بذارین که میخوام برا دوستم مدرک رو کنم تا حداقل راضی بشه برا عید مشتری پارس بشه.
جدیداً موقع تمدید قرارداد هزینه آبونمان مخابرات (ماهی 1000 تومن) کم نمیشه.
چرا؟ از روی قبض تلفن میگیرن؟
سلام به همه. من هم دقیقا همین سوال رو داشتم.
لطفا دوستمون بگن چه کار کردند که نویزشون خوب شد؟
سلام دوستان
من یه سرویس 128 دارم ماهی 2 گیگ ، روزا تقریبا سرعتش تا 320 اینا میره (الان امتحان کردم ساعت 13:10) ولی شبا رو 7-8 خیلی که زیاد بشه میشه 15-16 ، بعد نزیدک صبح ساعت 5 و 6 شاید به 30 برسه ، من یکی دو شب امتحان کردم دیدم چندان فایده ای نداره شبا بذارم دانلود
ولی الان پست ها رو خوندم دیدم میشه مقدار نویز اینا رو فهمید و برطرفش کرد و شاید سرعت بالاتر بره
حالا با این سرویسی که من دارم شبا سرعت حداکثر به چند میرسه ( دوستم 128 شاتل داشت شبا با 60 - 70 میزد )و این که جزییات کانکشن که به بعضی از دوستان عکسشو گذاشته بودن باید چطوری فهمید ؟ اگه با نرم افزار خاصی هست بگید منم امتحان کنم لطفا![]()
بله دوستان لطف کنن بگن چیکار باید کرد که این سرعت زیاد بشه
من یه سری فایل میخام بدانلودم حجمش بالاس ولی وقتی دیدم سرعت شبا پایینه منصرف شدم
ببخشید من یه پست گذاشتم بعد گفت باید بررسی بشه بعد از تایید میذارن واسه نمایش از نقل قول استفاده کرده بودم
حالا همیشه اینجوریه ؟ یعنی اول باید تایید بشه ؟ کلا واسه چی و واسه کدوم کاربرا اول پست باید تایید بشه ؟؟
آخه کلی نوشتم !!! چند تا سوال هم پرسیده بودم
سلام
برای کم کردن نویز باید سیم تلفن کم ترین قطعی روداشته باشه
و باید از توی لوله خورطومی جدا از سیم برق رد بشه .
هر چی قطعی بالا تر باشه نویز بیشتر
میتونید برای اینکه اصلا نویز نداشته باشه خورطومی با پوشش آلو مینیو می گیر بیارید یا سیم تلفنتون مثل سیم آیفون ِه لایه آلومینوم داشته باشه.
اینها راه هاشه میتونید از سیم ایفون هم بجای سیم تلفن استاده کنید. البته هزینش خیلی میره بالا
نه همیشه اینجوری نیست ونمی دونم برای چی اینجوری میشه اینجا جای این سوال هم نیست.
بیخیال یه بار دیگه میپرسم
من سرویس 128 ماهی 2 گیگ پارس آنلاین دارم، حداکثر سرعتی که تو روز و شب میتونم داشته باشم چقدره ؟
روزا خدم که میدانلودم حداکثر تا 320 - 330 میره ولی شبا (البته خیلی وقته که نذاشتم دانلود همون یکی دو بار که گذاشتم) سرعت اوایلش رو 7- 8 بود بعضا به 16 هم میرسید و دم صبح هم شاید به زحمت به 25 - 30 میرسید
حالا میخام بدونم همین جور باید باشه ؟؟؟؟
و این که بعضی از دوستان مشخصات و جزییات کانکشنشون رو عکس گرفته بودن گذاشتن که میزان نویز هم توش بود ، چطور این کار رو کردند ؟؟ نرم افزر خاصی داره ؟؟؟
ممنون میشم جواتب بدین
من 1 گیگ ترافیک باقیمانده دارم و دیشب بعد از دنلود 1 گیگ کانکشن قطع شد و دیگه وصل نشد
مرتب ارور میداد ! مشکل از کجاست ؟؟
+
جدا واسه عید فقط میخوان 1 گیگ بدن ؟ خسته نباشن
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)