تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2216 از 2550 اولاول ... 12161716211621662206221222132214221522162217221822192220222622662316 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,151 به 22,160 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

اگه نباشه جاش خالی می مونه babak_eivazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بزرگترین راز جغرافیا هر کی کشف کرد به من هم اطلاع بده

پيش فرض

بله فاصله ما با علامه اگه اشتباه نکنم کمتر از فاصله با مدنی هست . البته فاصلمون با مدنی هم 2 کیلومتر بیشتر نیست ( فاصله مستقیم ) ولی معلوم نیست سیم ها رو از چه مسیرهای پیچ در پیچی انتقال دادن که 5-6 کیلومتر نشون میده . باز خط شما 7 مگ ساپورت میکنه مال من 2 مگ رو به زور ساپورت میکنه .
    برو مرکز مدنی نصف راه هست اتاق سوم نگهداری خطوط بغل میز جدول کافوهایی که قرار هست نوری بشوند رو زده بنده دامپزشکی هستم اردیبهشت پارسال کافو سوم تو لیست کافو ۲۹ بود که مال محله ما هست اگه شنب قازان نوری بشه احتمال زیاد برای ما هم همین اتفاق به زودی بیوفته اما من جایی رو نمیبینم که کنده باشن ! اگه نوری بشی سرعت دانلود بالای ۱۶ مگ می شه البته اگه سرعت پورت رو بالا ببرن بدی که داره نمیتونی از جای دیگه سرویس بگیری ضمنا تو ارور و پکت لوز هم تاثیر داره کلا ارورها و پکت لوز مربوط به خط صفر می شه!
    حالا خودمونیم اگه فیبر نوری کنن می شه گفت صبرتون نتیجه داده و اینا طبق لیست محله شما رو فیبر کرد محله ما هم تو نوبته! آخه بعیده اینا یه کاری رو طبق وعده های پیشین انجام بدن نتیجه گیری اخلاقی این که الله مع الصابین منم باید توبه نصوح کنم بلکه خدا رکم کرد محله ما هم نوری شد
    Last edited by babak_eivazi; 11-02-2015 at 14:54.

2. این کاربر از babak_eivazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mahdi1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

برو مرکز مدنی نصف راه هست اتاق سوم نگهداری خطوط بغل میز جدول کافوهایی که قرار هست نوری بشوند رو زده بنده دامپزشکی هستم اردیبهشت پارسال کافو سوم تو لیست کافو ۲۹ بود که مال محله ما هست اگه شنب قازان نوری بشه احتمال زیاد برای ما هم همین اتفاق به زودی بیوفته اما من جایی رو نمیبینم که کنده باشن ! اگه نوری بشی سرعت دانلود بالای ۱۶ مگ می شه البته اگه سرعت پورت رو بالا ببرن بدی که داره نمیتونی از جای دیگه سرویس بگیری ضمنا تو ارور و پکت لوز هم تاثیر داره کلا ارورها و پکت لوز مربوط به خط صفر می شه!
    حالا خودمونیم اگه فیبر نوری کنن می شه گفت صبرتون نتیجه داده و اینا طبق لیست محله شما رو فیبر کرد محله ما هم تو نوبته! آخه بعیده اینا یه کاری رو طبق وعده های پیشین انجام بدن نتیجه گیری اخلاقی این که الله مع الصابین منم باید توبه نصوح کنم بلکه خدا رکم کرد محله ما هم نوری شد
    خدا به اخونی هم رحم کنه و فیبر نوری کنن اما چشمم از علامه اب نمیخوره

4. این کاربر از mahdi1323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام

این چند روزه پدر مودم رو درآوردم از بس خاموش روشن کردم شاید درست شه

حالا اگه ثابت رو همون 18 بمونه جای شکر داره ولی اینم نیست وب گردی هم که جای بحث نداره تعطیله

یعنی چی همینه ؟ یعنی باید بسوزیم و بسازیم دیگه

الان وضعیت محدود ها برگشته به حالت اولش ؟ به نظرتون امیدی هست به برگشتنش به حالت اول ؟

سرویس من چند روز دیگه تموم می شه ، بلاتکلیفم موندم چیکار کنم همینو تمدید کنم یا تغییر سرویس بدم ؟

کدوم شرکت برای نامحدود الان خوبه ؟

ممنون
    آره نامحدود 128 رو اینجوری گفته بود پشتیبانی. یکی از بچه ها همینجا میگفت.
    سرعت محدودها هم برگشته. ولی نامحدود همونه. واسه همین فکر میکنم پشتیبانی راست گفته و دیگه سرهت همین خواهد بود.
    البته واقعا وضعیت مخابرات دقیقا مثل آب و هوای تبریزه. نمیشه نظر قطعی داد. وسط زمستون، گرم میشه و وسط تابستون یهو میبینی برف میاد.
    منم از وضعیت نامحدودهای شرکتهای دیگه خبر ندارم. دوستانی که استفاده میکنن بیان نظرشونو بگن.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت

پيش فرض

کلا این مناطق قدیمی و فرسوده هست احتمال این که تو لیست فیبر باشه کم نیست برو مرکز علامه بپرس یه زمان حدودی می ده بهت

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت

پيش فرض

کلا این مناطق قدیمی و فرسوده هست احتمال این که تو لیست فیبر باشه کم نیست برو مرکز علامه بپرس یه زمان حدودی می ده بهت

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان اهل فن این مودم رو تایید میکنید برای خرید ؟

D-Link DSL-2740U ADSL2+ Modem with Wireless N300 Router
    مودم-روتر بی‌سیم ADSL2+ N300 دی لینک DSL-2740U

قیمتش نزدیک 90 تومن هستش

فعلا دارم از این مودم TP-Link TD-W8151N 150Mbps Wireless N ADSL2+ Modem Router استفاده میکنم و از هر لحاظ به جز انتن دهی وای فایش راضی هستم

تنها به خاطر برد وای فای خوبی که تو تعاریف خریدارن اون مدل دی لینک شنیدم میخوام بخرمش .

مودم خودم رو هم 35 تا 40 تومن میفروشم به یکی از دوستانم

میارزه ؟ کیفیت و کارایی دی لینک رو تایید میکنید ؟ برد انتنش رو ؟

دوستان کسی نظری نداره در مورد این مودم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعد از ظهر میخوام برم بخرمش .

اینم عکساش :

Last edited by vahidreza2007; 11-02-2015 at 15:27.

پروفشنال mahdi1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

رنگ بزنم میگن یا حتمن باید برم مرکز علامه

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت

پيش فرض

فکر نمی کنم تلفنی چیزی بگن حتی برید هم به زور چیزی بفهمید به منم چیزی نگفتن رو دیوار لیست انتظار کافو نوری رو زده بودند که من دیدم و ازشون پرسیدم که کی می خواد نوری بشه گفتن تو نوبته معلوم نمی کنه هر موقع نوبتش رسید نوری میکنیم کلا جا هایی که سیم های مخابراتی فرسوده دارن تو لیست هستن ولی این که کی فیبر بشن خدا میدونه

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت

پيش فرض

فکر نمی کنم تلفنی چیزی بگن حتی برید هم به زور چیزی بفهمید به منم چیزی نگفتن رو دیوار لیست انتظار کافو نوری رو زده بودند که من دیدم و ازشون پرسیدم که کی می خواد نوری بشه گفتن تو نوبته معلوم نمی کنه هر موقع نوبتش رسید نوری میکنیم کلا جا هایی که سیم های مخابراتی فرسوده دارن تو لیست هستن ولی این که کی فیبر بشن خدا میدونه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

با عرض سلام دوست ای خوبم من حمین الان سرویس 10مگ انتخاب کردم و فعال شد ولی تو دانلود بیشتر از 420 تا نمی ده به نظرتون کلاه براری نیست این کار من با سرویس128 این سرعت و می گرفنم چطوری می شه افزایش داد این سرعت و راه حلی است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •