تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2216 از 3195 اولاول ... 121617162116216622062212221322142215221622172218221922202226226623162716 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,151 به 22,160 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    الان ۱۰۰در۱۰۰ خرید ps3 توصیه میشه
    نخیر خریدن ps3 تو هر شرایطی کاملا اشتباهه ناسلامتی ما داریم تو ایران زندگی میکنیم و میزان درآمد اکثر خانوده های ایرانی با درآمد یه خانواده اروپایی یا آمریکایی تفاوت های زیادی داره در حالیکه همه هموطنان میتونن بازی های ایکس باکس رو با قیمت پایین تهیه کنن.
    یه خرده آینده نگر هم باشیم بد نیست الان ایکس باکس رو یه مقدار گرون تر میخری ولی پس فردا به راحتی میتونی بازیهای جدید رو بگیری و بازی کنی .
    البته درسته که دارن بازی های ps3 رو هم کپی میکنن و میریزن تو هارد ولی بازم نسبت به ایکس باکس گرون تر در میاد.

2. 4 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Hunter lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

پيش فرض

نخیر خریدن ps3 تو هر شرایطی کاملا اشتباهه ناسلامتی ما داریم تو ایران زندگی میکنیم و میزان درآمد اکثر خانوده های ایرانی با درآمد یه خانواده اروپایی یا آمریکایی تفاوت های زیادی داره در حالیکه همه هموطنان میتونن بازی های ایکس باکس رو با قیمت پایین تهیه کنن.
    یه خرده آینده نگر هم باشیم بد نیست الان ایکس باکس رو یه مقدار گرون تر میخری ولی پس فردا به راحتی میتونی بازیهای جدید رو بگیری و بازی کنی .
    البته درسته که دارن بازی های ps3 رو هم کپی میکنن و میریزن تو هارد ولی بازم نسبت به ایکس باکس گرون تر در میاد.
    بازی های 40 گیگی PS3 مثل God of war و kill zone 3 رو با بازی های 9 گیگی مقایسه می کنید .

God of war کپی شده 8 هزار تومان در 6 عدد DVD 9
    gears of war 2 در یک DVD کلا 3 هزار تومان .

بقیه بازی ها هم 4 -5 هزار تومان بر روی DVD 9 که 1 - 2 عدد DVD 9 هستند . آیا فرق زیادی داره قیمت ها .

4. 2 کاربر از Hunter lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه bigbos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

آقا میخواستم چنتا رایتر خوب واسه رایت بازی ایکس باکس معرفی کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه alierna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام دوستان.من چون لایو نمیرم التی پلاس نصب نکردم و با اون آپدیته دارم بازی میکنم که میشه nfs و اینارو بدون lt+ بازی کرد.خواستم بدونم با کرایسیس 2 که مشکلی پیدا نمیکنه ایکس باکسم؟ ممنون میشم بگین دوستای گلم.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان.من چون لایو نمیرم التی پلاس نصب نکردم و با اون آپدیته دارم بازی میکنم که میشه nfs و اینارو بدون lt+ بازی کرد.خواستم بدونم با کرایسیس 2 که مشکلی پیدا نمیکنه ایکس باکسم؟ ممنون میشم بگین دوستای گلم.
    به نظرم این پست رو توی تاپیک کرایزس 2 بدی شاید یکی پیدا بشه جواب بده چون به هر حال باید یکی بدونه البته الان همه کنسول بازهایی که کرایزس 2 می زنن ال تی پلاس زدن ولی باید منتظر باشی ببینی کسی این کار رو کرده یا نه ولی فکر نمی کنم خطری داشته باشه امتحانش... بگیر دیسکش رو باز کرد که فبها نه اگه نشد و آپدیت و اینجور چیزا خواست دیگه باید ال تی پلاس رو دیگه بریزی

8. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hasankachal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

الان بعضی جاها بازی های ps3 رو روی هارد گیگی 20 تومن میدن!!! این واقعا گرونه؟

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

آقا میخواستم چنتا رایتر خوب واسه رایت بازی ایکس باکس معرفی کنید
    رایتر رایتره دیگه !!

Plextor و LiteOn و Philips و Pioneer جنسای خوبی هستن .

11. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه bigbos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

رایتر رایتره دیگه !!

Plextor و LiteOn و Philips و Pioneer جنسای خوبی هستن .
    پانا سونیک چی؟
    dvd خام چه مارکی خوبه و آیا ساتی هست که dvd خام بفروشه؟

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

باید LT+ رو نصب کنید...........

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

اول یه چی بگم،من خودم طرفدار مایکروسافت و محصولاتش هستم و اینو فقط به خاطر اطلاع شما میگم:

شما الان میتونید دی وی دی GeOW رو بخرید 3 تومن......
    در صورتی که بازی GOW رو میتونید با 5 تومن روی دستگاه یا هاردتون داشته باشید.....

به نظرتون 2 تومن فرق زیادیه که به خاطرش 150 تومن بیشتر پول بالای کنسوی بدید که حتی هارد هم نداره..........
    Last edited by Alex Fera; 28-03-2011 at 00:09.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •