دوستان هر کس انتقادی چیزی داره میتونه در انجمن مربوطه اقدام کنه
تاپیک جای پیگیری اینگونه موارد نیست![]()
دوستان هر کس انتقادی چیزی داره میتونه در انجمن مربوطه اقدام کنه
تاپیک جای پیگیری اینگونه موارد نیست![]()
سلام
الان برتری های این فرکانس نسبت به 2300 چی هست که باید براش مودم جدا تهیه کنیم ؟
اکثر مودم های مطرح دنیا tp link و d link از td lte 2300 پشتیبانی میکنن ولی این فرکانس ایرانسل ....
برای فروش مودم هاشون نبوده این فرکانش ؟ الان باید دو تا مودم بخریم :|
این فرکانس پهنای باند فوق العاده بالای داره که اونم تو ایران معنا نداره...بعضی وقتا کارایی میشه که واقعا باعث تعجبه!!!!
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
اقا هر کسی واسم یه انتن درست کنه من هزینه رو حساب می کنم هزینه همه چی ...هر کسی میتونه پ خ بده ممنونش میشم من واقعا این کارا بلد نیستم
250مگ خیلی وسوسه برانگیزه بعد باید منتظر موند بچه ها تست واقعی بزارن مثل الان که همه گیر شده از یک طرف قیمت بسته ها هم هست که چقدر در می یاد اگه قیمت ها مثل طرح عید فطر که گذاشته بودن باشه عالیه . برای این طرح هم زمان تعیین میکنه که چه نقاط قوت و ضعفی دارد.
هر چه سرعت بالاتر میرود حجم زودتر مصرف می شود پس باید قیمت گیگ مصرفی معقول باشد
Last edited by xxx1360; 10-07-2016 at 19:50.
نه بابا اولش اینطوریه. روزای اول 4G من با 10 مگابایت دانلود میکردم! الان سرعتم از ۲ بالاتر نمیره
روز اولی که آنتن 4G گرفتم تو خونمون ۶۰-۵۰ تومن پول نت دادم
می گم نقاط قوت و ضعف این طرح رو فقط زمان تعیین می کنه
باید همه گیر بشه تا ببینیم خروجی طرح چگونه است
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
طالقانی:
![]()
من به جرات بهتون میگم چیزی بنام خوردن شارژ و دیتا و ریالی در هیچ اپراتوری وجود ندارد و تمام این ها از ناآگاهی کاربران هست، جز اشتباهات آشکار از طرف اپراتور که اونم یک در میلیون هست و درست میشه، امکان نداره شما مبلغی شارژ کنید و خودبخود کم بشه یا دیتایی مصرف نکنید و کم بشه.
من سیمکارت هر سه اپراتور رو دارم و همچنین سه تا مودم نسل چهار و سه برای هرسه اپراتور دارم و هرگز و هرگز با شارژ خوری و این جور چیزای عجیب برخورد نکردم
منم شهادت میدهم که در ایرانسل هرچه مصرف کردم حجم خودم بوده است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)