دارم بساط وایرلس رو جور می کنم ! هر شهری هستی وایرلس داره قطعا ! من دیگه حوصله سر و کله زدن با این حضرات فسیل رو ندارم !مخابرات فقط بدرد کارمنداش میخوره ...
![]()
دارم بساط وایرلس رو جور می کنم ! هر شهری هستی وایرلس داره قطعا ! من دیگه حوصله سر و کله زدن با این حضرات فسیل رو ندارم !مخابرات فقط بدرد کارمنداش میخوره ...
![]()
دوستان میخوام ابغاد جدیدی از حجم خوری مخابرات رو بهتون بگم.
من همین الان اقدام به خریدن ترافیک کردم . زمانی که ترافیک افزوده شد به صفحه پارتاک رفتم در همان لحظه تا ببینم چقدر به حجمم اضافه شده . در کمال ناباوری دیدم نوشته ترافیک باقیمانده 0.89 . به نظر شما چگونه در عرض 10 ثانیه من 100 مگابایت مصرف کردم؟ حتی اگر ریاضی هم بلد باشید میبینید سیستم من که 2 مگ هست و سرعت 220 حتی تو 10 قانیه نمیتونه اینقدر دانلود داشته باشه .
Last edited by Hamed-M1; 28-02-2015 at 20:55.
واقعا مسخرست![]()
لابد پوله ندونم کاریاشونم ما باید بدیم
چون یه مدت ترافیک کم نمیشد !
واقعا متاسفم واسه مخابرات با این همه مشکل وقتی زنگ میزنی 2020 فقط بلده بگه مودم رو ریست کن یا 20 مین خاموش کن
دوستان میگم این ترافیک رزرو اگه استفاده نشه برا ماه بعدی میمونه یا میخورنش![]()
کوفنش میکنه ! ( زهر مار شون بشه با تک تک کارمنداشون)
فکر کنم بمونه چون من که زنگ زدم بابت این مورد به 2020 گفت فقط ترافیک اصلی که ابتدای دوره شارژ میشه منتقل نمیشه
حرامخواری مخابرات که زبان زد هست !
پس حالا ما استفادش کنیم یا بزارم برا ماه بعدی دوستان اگه میدونن یا براشون پیش اومده بگن؟
با سلام خدمت دوستان من میخوام سرویس نامحدود مخابران شارژ کنم آیا راهی ترفندی هست اگه هست لطفا برام توضیح بدین
با تشکر فراوان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)