دوستان عزیز کسی از مرکز اموزشی ولیعصر زابل خبر نداره؟
دوستان عزیز کسی از مرکز اموزشی ولیعصر زابل خبر نداره؟
دوستان تعجیل زدن برای اعزام چطوریه؟ من با مدرک لیسانس به صورت عادی باید اول ماه های زوج اعزام بشم اگه الان بفرستم احتمالا برای شهریور میاد تاریخ اعزامم. میخواستم بدونم اگه درخواست تعجیل بدم میتونم اول تیر یا مرداد برم خدمت؟
ممنون
تا اونجا که من میدانم این استخدامی ها جزو استخدام دولتی است. شرایط خاص هم بستگی به فرآخوان نیرو داره. بیشتره مواقع نیروی تحصیلکرده و فنی بر می دارند. بیشتره مواقع آزمون نمی گیرند ولی مصاحبه های تخصصی سختی برگزار می کنند وافراد دارای اولویت را انتخاب می کنند. سختی کار ندارد چراکه یه جورایی کارمند می شوید در بیشتره مواقع. موفق باشید
فقط اول ماه های زوج
تعجیل که بزنید احتمال زیاد یکم تیر اعزامید![]()
حالا مثلا من هفته دیگه بخوام دفترچه پست کنم دوباره(چون قبلا تو کاردانی فرستاده بودم) با تعجیل بازم توی بیست روز کارهای اعزامم انجام میشه؟
سلام
دوستان من مچ دستم شکستهو 1 ماه استعلاجی واسم نوشته دکتر . گفت 3 ماه باید تو گچ باشه
میخواستم ببینم تا چقدر استعلاجی میدن ؟ و اگه تو این 1 ماه خوب نشه. ؟؟
قبلا که خدمت 18 ماه بود نهایتا یک ماه الان که شده 21 ماه احتمالا بیشتر شده شاید 40 روز ....
دکتر گفته سه ماه باید تو گچ باشه دلیل نمیشه که به شما انقدر استعلاجی بدن ...ملاک دکتر بیمارستان مورد تایید نظام وظیفه هست نه هر دکتری .....
مثل بهداری و بیمارستان ناجا و ارتش. ....
در هر صورت اگر بیشتر از حد مجازی استعلاجی براتون نوشتند
مثلا اگر دو ماه نوشتند ...یک ماه اول که استعلاجی میگیری و هیچ اما ماه دوم رو هم بهت مرخصی میدن اما باید یک ماه بیشتر خدمت کنی یا اصطلاحا خلا خدمتی محسوب میشه ....
فقط در شرایط خاص که در حین انجام وظیفه اسیب ببینید و اون هم اشتباه از خودتون نبوده باشه مثلا مورد هدف گلوله قرار بگیرید و..... با نظر کمیسیون پزشکی کل
هرچقدر استعلاجی بگیرید مشکلی نداره
tapatalk
...
REAPER CREW
متخصص ارتوپد بیمارستان ارتش استعلاجی رو نوشت
فوتبال بازی میکردیم شکست.
آره شاید کمتر
من خودم 10روزهم پست کردم هم تعجیل زدم
سلام
من اسفند 92 فارغ تحصیل شدم.کارشناسی ناپیوسته هستم.
رفتم دانشگاه برای صدور مدرک کارشناسی ولی قسمت فارغ التحصیلی گفتن شما هنوز مدرک کاردانیتون صادر نشده.شما خودتون حساب کنید چه دانشگاه بی صاحبیه که دو سال از دوره کاردانی ناپیوسته گذشته ولی هنوز مدرک صادر نشده بعد گفتن باید اول کاردانی صادر بشه بعد مدرک کارشناسی.
الان من میخوام دفترچه خدمتو پست کنم چیکار کنم؟صبر کنم مدرک کارشناسی صادر شه یا میتونم یه گواهی یا مثلا کارنامه کارشناسی ببرم پلیس +10 تا تایید شه من مدرکم کارشناسیه؟عزیزانی که تجربه دارن لطفا کمکم کنند.
ممنون
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)