شنبه تو سایت بالا میاد متوجه میشید
منبع رو هم نمی تونم بگم
حالا خود دانید
همه سرویسها تقریبا 1000 تومان گرون میشه
شنبه تو سایت بالا میاد متوجه میشید
منبع رو هم نمی تونم بگم
حالا خود دانید
همه سرویسها تقریبا 1000 تومان گرون میشه
Last edited by peyman22; 15-03-2013 at 00:17.
دوست عزیز
تقریبا ماهی 1000 تومان گرون میشه
Last edited by peyman22; 15-03-2013 at 00:16.
1 گیگ ترافیک
به بعضی از مشتریانی که مبلغ خریدشون از یه حدی بالاتر باشه آنتی ویروس 1 ساله
موفق باشید
سلام من میخوام از پارس انلاین اینترنت بگیرم . فقط چند تا سوال : وقتی سفارش بدیم چند روز بعد وصل میشه؟ با سرویس 512 یک ماهه 10 gb سرعت دانلود و اپلود رو چنده ؟ ممنون
خب منظور منم همون اکانت تست یک ماهه بود.از سروبس مفتی چه انتظاری میشه داشت؟
اینجا دوستانی هستن که ماهی 20000 تومن میدن و سرویس 1024 دارن و از سرعت دانلود شبانشون ناراضین.سرویس رایگان که دیگه جای خود داره.
خط من نویزش برای دانلود 10 هستش اما مال شما 40.
مشکل اینه: متاسفانه شهرهای جنوبی به خصوص اهواز و بوشهر زیرساختهای مخابراتیشون مشکل داره و نه تنها با پارس آنلاین بلکه با سرویس دهنده های دیگه هم نمیشه کسی رو پیدا کرد که از خدمات adsl راضی باشه.
چند ماه پیش یکی از دوستان دیگه هم از اهواز یا بوشهر مشکل سرعت داشت و نویزش مثل شما زیاد بود و ایشون گفت که مشکل از مخابراته و تو شهرهای جنوبی زیرساختهای مخابراتی ضعیفه.
Last edited by csssaeed; 15-03-2013 at 04:38.
مشکلم برطرف شد ، مشکل از نویزم بود ،
بعد از چندین شب با سرعت 2 کیلوبایت و دانلود 15 مگ و 30 مگ ، بالاخره دیشب 1 گیگ دانلود کردم، مشکل از همون snr بود، مطمئنم ، باسرویس 256 تست .
شبا snr روی 10 و زیر 10 میومد ، که بادستکاریهای مفید بر روی سیمها اس ان ار به 24 رسید و سرعت شبانه من هم به 60 کیلو بایت رسید .
ناسلامتی اکانت تست بهمون دادن که جذبشون شیم اگه قرار باشه سرعت گند بدن به اکانت تستشون خوب مشتریاشون میپرن که ، به نظر من به اکانت تست رایگان سرعت بیشتری دادن نسبت به اکانتهای خریداری شده .![]()
دوستان مال شما را روچندبستند؟مال من ازدوباره رو 2مگ بستن.
اکانت نامحدود 256 دارم بعد 33 گیگ دانلود سرعت روی چند میاد ؟ میخوام ببینم بعد 33 گیگ باید قید این ADSL و اینترنت رو زد یا نه هنوز میشه کاری کرد ؟
سلام
دوست عزيزم ميشه بگيد چه دستكاري روي سيم هاتون انجام داديد كه نويزتون كم شد ؟
فکر کنم قاطی کردند مال من اومده رو یک مگ!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)