خدا شانس بده ما اخونی هستیم مرکز علامه این مرکز علامه مال 90 ساله پیشه فکر نکنم هیچ وقت مال ما فیبر نوری بشه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خدا شانس بده ما اخونی هستیم مرکز علامه این مرکز علامه مال 90 ساله پیشه فکر نکنم هیچ وقت مال ما فیبر نوری بشه
اگه کیفیت خططتون خوبه فیبرنوری میخواهید چیکار ؟
آره دو هفته قبل چرا ولی دو هفته قبل ترش درست ۱۲۸ میرفت الان باز خوبه ۱۸۰ ـه
منم شهید مدنی هستم داداش کیفیت خطم متوسط هست ۱۰ مگ رو راحت سینگ میکنه در مورد محلمون نشنیدم که بگن قراره فیبر نوری بشه البته پارسال دیدم کافو ۲۹ رو گذاشته بودن تو لیست فیبر نوری ولی پرسیدم گفتن معلوم نمی کنه کی فیبر بشه شما از کجا خبر دارید ؟ و این که کدوم محله هستید؟
والا من مطمئن نیستم ولی تمام کوچه ها و محله های ما (شنب غازان ) رو کندن و علمک های جدید کار گذاشتن . ملت هم میگن فیبر نوری هست . از طرفی در همین تاپیک فیبر نوری رو سرچ کردم و با همچین پست هایی مواجه شدم که اتفاقا پست خود شما هم هست :
برای همین با خودم گفتم لابد این کابل های جدیدی که کار گذاشتن فیبر نوری هست دیگه . از کجا میشه فهمید که در کدوم منطقه قراره طرح فیبر نوری اجرا کنن ؟ منظورم اینکه سایتی چیزی داره یا باید از جایی پرسید ؟دو تا راه داره کل سیم ها رو تا داخل مخابرات تعویض کنی که ممکن نیست (تاثیر چشمگیری هم نداره)
یا این که خونتون رو بکشی ببری نزدیک مخابرات (نکشیدی و خونه نزدیک مخابرات هم گرفتی موردی نیست فقط فاصله مهمه)
البته یه راه هم هست که دین اسلام و قرآن و علما و مرتاز های هندی که 40 روز روی یه پا وایمیستن و گشنگی میکشن شاید که رستگار شوند ! یا موئمنین مملکت خودمون که 16 ساعت گشنگی و تشنگی رو تو روز تحمل میکنن و صبر می کنن که شاید به مورد مورتاز مورد نظر نایل بشن به این راه راهنمایی میکنن و به رستگاری تو این راه وعده دادند که من اصلا راه حسابش نکردم البته که اگه عمرتون کفاف کنه و شانه به شانه ی عمر نوه بزنه یا حوصله ایوب رو داشته باشین یا مثل یونس شکم نهنگ براتون تخت خواب نرم ملکه الیزابت بشه شاید به دردتون بخورهاونم صبره (والله و مع الصابرین !) که اونقدر صبر کنی تا سیم کشی خود مخابرات بپوسه منطقتون رو فیبر نوری کنند و مخابرات از شر سیم مسی خلاص بشه و شما هم به اجر (زجر ؟ ) معنوی وعده داده شده برسید
جالبه چطور شنبه غازان به شهید مدنی وصل میشه اخونی به علامه والاه کیفیت خط های ما بدترین خط ها هست تا 7 مگ به زور میکشه کسی به فکر ما نیست
دوستان اهل فن این مودم رو تایید میکنید برای خرید ؟
D-Link DSL-2740U ADSL2+ Modem with Wireless N300 Router
مودم-روتر بیسیم ADSL2+ N300 دی لینک DSL-2740U
قیمتش نزدیک 90 تومن هستش
فعلا دارم از این مودم TP-Link TD-W8151N 150Mbps Wireless N ADSL2+ Modem Router استفاده میکنم و از هر لحاظ به جز انتن دهی وای فایش راضی هستم
تنها به خاطر برد وای فای خوبی که تو تعاریف خریدارن اون مدل دی لینک شنیدم میخوام بخرمش .
مودم خودم رو هم 35 تا 40 تومن میفروشم به یکی از دوستانم![]()
میارزه ؟ کیفیت و کارایی دی لینک رو تایید میکنید ؟ برد انتنش رو ؟
سلام
این چند روزه پدر مودم رو درآوردم از بس خاموش روشن کردم شاید درست شه
حالا اگه ثابت رو همون 18 بمونه جای شکر داره ولی اینم نیستوب گردی هم که جای بحث نداره تعطیله
یعنی چی همینه ؟یعنی باید بسوزیم و بسازیم دیگه
الان وضعیت محدود ها برگشته به حالت اولش ؟ به نظرتون امیدی هست به برگشتنش به حالت اول ؟
سرویس من چند روز دیگه تموم می شه ، بلاتکلیفم موندم چیکار کنم همینو تمدید کنم یا تغییر سرویس بدم ؟
کدوم شرکت برای نامحدود الان خوبه ؟
ممنون
بله فاصله ما با علامه اگه اشتباه نکنم کمتر از فاصله با مدنی هست . البته فاصلمون با مدنی هم 2 کیلومتر بیشتر نیست ( فاصله مستقیم ) ولی معلوم نیست سیم ها رو از چه مسیرهای پیچ در پیچی انتقال دادن که 5-6 کیلومتر نشون میده . باز خط شما 7 مگ ساپورت میکنه مال من 2 مگ رو به زور ساپورت میکنه .
تکراری حذف
Last edited by babak_eivazi; 11-02-2015 at 14:53.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)