سلام
میخوام به امید خدا سرویس شهاب اسیاتک رو بگیرم . یک خط تلفن میخوام از مخابرات بگیرم براش بعضی ها میگن هر شرکتی نمیتونه رو هر خطی سرویس بده
اگه میشه راهنماییم کنید که موقع خرید خط نکته خاصی رو باید رعایت کنم ؟
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سلام
میخوام به امید خدا سرویس شهاب اسیاتک رو بگیرم . یک خط تلفن میخوام از مخابرات بگیرم براش بعضی ها میگن هر شرکتی نمیتونه رو هر خطی سرویس بده
اگه میشه راهنماییم کنید که موقع خرید خط نکته خاصی رو باید رعایت کنم ؟
الان وضعیت اینجا چطوره؟ در مقایسه با بای وب بهتره یا همون وضعه ؟
سلام
دوستان کسی پین تخفیف اسیاتک داره به ما بده؟
سلام
کسی هست این سرویس رو داشته باشه؟
256kb چالاک 18 گیگ در 3 ماه (2 تا 5 صبح نیم بها و تا 8 رایگان)
تو اون 3 ساعت رایگان سرعتش چقده؟ توماه میشه 40-30 گیگ باهاش دانلود کرد تو ساعت رایگان؟
اینجا میگن شبانه سرور های اسیاتک سرعتش بازه مثل روزه اما بقیه سرور ها نه محدوده سرعتش،های وبم با سرویس۱مگ میتونی شبی ۲.۷گیگ بگیری با سرعت ۲۵۰
میخوای ثبت نام جدید انجام بدی ؟
دوستان سرویس حریر رو / سرعت 4 مگ همراه با 10 گیگ ترافیک 1 ساله و 1 تا 6 صبح 80% تخفیف به همراه هزینه رانژه مخابراتی قیمت تمام شده برای شما 20 هزار تومن کسی خواست پی ام بده براش ردیف کنم
تو نمایشگاه 4 تا بن مجانی به همین صورت به من دادند اونجا افتاده کسی خواست من میدم 15 تومن با پینش بره ثبت نام کنه 12 گیگ در سال و 88 گیگ دانلود رایگان از ساعت 6 تا 8 صبح با سرعت 10 مگ
5 تا بن 25 هزار تومنی اسیاتک هم دارم اون هم میدم 10 تومن هر کدوم رو هر کسی خواست در خدمتم حتی با گرفتن شارژ همراه اول هم میتونم بدم.
مجموعا 9 تا بن هست
Last edited by amin885; 08-06-2015 at 12:30.
سرویس 256 تایم رایگان سرعت 32! تو سه ساعت 320 مگ میشه دانلود کنی! البته سرور خارجی! داخلی 2 گیگ هم میشه
من هم 256 رو گرفتم و هم 512 رو - هر دو بهم 30 میداد - حتی سرور های مختلف داخلی همین سرعت بودن - لامصب از 30تا تکون نمیخورد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)