چقدر میتونید هزینه کنید؟ ماشین چیه و چه قطعات دیگه ای دارید؟
چقدر میتونید هزینه کنید؟ ماشین چیه و چه قطعات دیگه ای دارید؟
مرسی از راهنماییتون
قیمت پخش 300uvm برای من مناسبه ولی قیمت باند های پیشنهادیتون بالاست برای من.
دوستان کس مدل دیگری پیشنهاد داره بم بگه.
اگه بخوام آمپلی هم بخرم چه مدلی پیشنهاد می کنید؟
ممنون
درود بر اساتید
یه بار دیگه پرسیدم اما زیاد از نتیجه راضی نبودم دوباره مزاحم میشم
میحوام یه سیستم فوق العاده کیفیتی ببندم برای 207 جدید که شامل این اعضا باشه :
1- پروسسور یا اکولایزر خارجی
2- امپ
3- تعویض باند جلو
4- خرید باند های فوق کیفیتی برای عقب از نوع مید رنج فقط یه جفت
5- خرید سوپر تیوتر فقط یه جفت
6- باکس
خوب دوستان به هیچ وجه نمیخوام هد یونیت بخرم و باید سیستم روی پخش فابریک ( سیستم جدید مولتی مدیا شرکت کروز ) نصب بشه
یه امپ دارم از برند ام بی اکوستیک با مدل 4670
و یه باکس از نوع JBL 1000
شدیدا ترجیح میدم این دوتا رو عوض نکنم چون خیلی راضی ام ازشون
حالا برای بستن سیستم کمکم کنید .
فوق العاده با کیفیت ، زیاد قیمت مد نظرم نیست . ولی زیاد هم نمیخوام بالا بره
برای رفع مشکل قدرت و کیفیت پخش فابریک میخوام از پروسسور و یا اکولایزر خارجی استفاده کنم که زیاد اطلاعات ندارم در موردش و گیرم هم نیاوردم با قیمتش ؟
در ضمن پخش فابریک خروجی RCA نداره و اکولایزرش هم فقط باند های 1 و 4 و 16 کیلو هرتز و 500 و 125 هرتز رو پشتیبانی میکنه
Last edited by rezapassword; 07-07-2017 at 17:39.
درود. من میخوام یه ساب کیفیتی با هزینه حدود 350 با باکس تهیه کنم. مشکلی با دست دوم ندارم. یه سری ویدیو از Gladen RS12 دیدم بنظرم گزینه خوبیه.
میشه با توجه به سیستم حال حاضر که بستم راهنماییم کنید؟
خودرو: سمند
استیج جلو: Helix E4X.2 برای پخش فرکانس 100 به بالا
استیج عقب 693.11 Kappa روی تاقچه فعلا تنظیم شده روی 63Hz به بالا (بعد از افزودن ساب فرکانس رو چند بذارم؟)
چهار کانال مذکور درایو شده توسط HQR 8400
آمپ برای درایو ساب نصب شده: Pioneer 5702
سلام . در خرید rs12 شک نکنید ساب بسیار خوب و با کیفیتی هست. دست دو هم فکر میکنم همون حدودی که فرمودید گیر بیاد و به خاطر صفحه ی کاغذیش دقت بالایی رو داره. باکس سیلد 32 لیتری هم براش مناسبه . اگرم به دنبال قدرت زیاد هستید که باکس پورتد ( که پیشنهاد نمیکنم پرتد ببندید) . بعد از نصب هم فرکانس فیلتر ساب و کواک رو هر دو رو 80 قرار بدید. میتونید بعد ها به فکر آمپ با کیفیت تر از پایونیر براش باشید چون به قول خودمون لیاقتشو داره![]()
ممنونم از راهنماییتون. حدود قیمت آکبندش چقدره؟ من شهرستانم و منبع آنلاین هم پیدا نکردم
ماشین برلیانس 230 هست ..خودش تو درهای جلو دو تا باند داره و تو ستون ها تیوتر..ضبظ هم فابریکی هست..من برای درهای عقب میخوام سایز 16
ممنون میشم کمک کنید
قربان شما
440 هست آکش اگر نو بخواید میتونید با حمید آقا هماهنگ کنید ایشون براتون ارسال میکنن. حدود 50 تومن هم در بهترین شرایط باید برای باکس سیلد 32 لیتری بپردازید.
سلام دوستان
من ضبط 300uvm ام 3702 و بان کاپا دارم. یه چیز برام عجیبه اینه که صدا و تن اهنگ از 35 ولمی که داره تا 24 یه مدله از 24 تا 27 صدا رو به جیغی داره از 27 به بالا یکم بهتر میشه و بیس قوی تر میشه .... بهترین صدا هم توی ولوم قبل 24 داره.
البته باید حساس بود تا متوجه شد!
عددها حدودیه حالا 1-2 تا بالا پایینتر
برای ضبطه؟ بانده؟ یا امپه؟!
یه دکمه هم روی توییتر خودش داره که من به اون دست نزدم. نصاب گفت اونو دست نزنی بهتره
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)