اندیشه 1 مگ سرعتش روز 270 هست شبانش سرور داخلی 200 هست و لی سرور خارج حدود 100
همین 1 مگ خیلی خوبه و ارزش داره
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اندیشه 1 مگ سرعتش روز 270 هست شبانش سرور داخلی 200 هست و لی سرور خارج حدود 100
همین 1 مگ خیلی خوبه و ارزش داره
دوست عزیز
سرویس شبانه اندیشه به اندازه 75-100% سرعت اسمیه سرویس هست. یعنی اینکه اگه 1 مگ داشته باشید سرعت رایگانتون 750-1024 کیلوبیت و اگه سرعت 128 کیلوبیت داشته باشید سرعت رایگانتون همون 128 کیلوبیت هستو داستان روز که کاملا فرق داره. اگه سرویستون نیم بها باشه سرعتتون همون سرعت امیه یعنی 8 مگ هم باشید سرعت شب همون 8 مگابیت هست.
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان میخواستم نامحدود 256 ام رو تمدید کنم، دیدم که یک گزینه جدید توی بخش تمدید به اسم محدودیت روزانه و ماهانه هست.
محدودیت ماهانه که حتما همین 16 گیگ هست، درست؟ محدودیت روزانه چه قدره و به چه صورته؟
ممنون
Last edited by JUST KIOSK; 01-03-2015 at 18:53.
اقای askup میشه لطفا توضیح بدید اندیشه نامحدود داره یا نه؟؟ و دانلود شبانه رایگان برای سرعت های مختلف ، با چه سرعتی دانلود میشه؟؟
من واقعا نمیدونم که این مخابرات چی پیش خوش فکر کرده ؟ اول که نامحدود رو برداشتند گفتم بخاطر دانلود شبانه می می مونم بعدش سرعت دانلود شبانه رو نصف کردند گفتم حالا باز هم با همین سرعت نصف و نیمه دانلود میکنم و حالا هم که کلا دانلود شبانه رو حذف کردند.
خب الان من به عنوان کاربر واسه چی باید بمونم ؟؟ حالا اگه یکساله بخوام خریداری کنم سرعت رایگان چقدره؟؟ همون 230 قبلی یا 120؟؟ اگه 120 باشه که دیگه حماقته محضه خریدن یکساله اونم با این بی ثباتی های مخابرات
دوست عزیز شما شارژ مجدد ماهانه کردید؟ الان 2 مگ شبانه رایگان با سرعت 120 داره یا نه؟
محدودیت روزانه یعنی 16 گیگ بر 30 روز تقسیم شده. یعنی روزی حدود 550 مگ با سرعت بالاست. اگه بیشتر بشه سرعت کم میشه ولی فردا یعنی ساعت 12 شب دوباره سرعت میره بالا.
ضمنا بعنوان خبر میگم من که پرسیدم گفتن ما داریم سرویس جدید میزاریم
مثلا 128 نامحدود 10 گیگ یا 256 30 گیگ با قیمت جدید. قبلی ها هم هست. یک کار دیگه همین روزانه ماهیانه هست. یکی دیگه هم در مورد تغییر سرعت نامحدودها تو نصف شب.
این تغییرات برای جلب رضایت کاربرایی هست که میخوان بیشتر دانلود کنن و بزودی اعلام میشه.
توی نامحدود اگه توی ساعت رایگان دانلود کنیم از اون حجم ماهانه مثلا 16 گیگ کم میکنه یا نمیکنه ؟
پرداخت اعتباری رو حذف کردین؟
فکر کنم قبلا پرسیده شده و بله، کم میشه.
واقعا زور داره همین جوری داریم دست رو دست می ذاریم و به این زورگویی هیچ واکنشی نشون ندادیم. تهران نت با سرعت دانلود یک مگ میدن ، تو کرج هر جور نتی بخوای هست بعد اینجا هر روز دارن از کیفیت می زنن.
10 مین با مرکز استان فاصله دارم نه 3g ایرانسل اینجا آنتن میده نه isp دیگه ای اینجا رو پوشش میده.
الان من یک ساله تمدید کنم از کجا معلوم فردا چه بلایی سرش بیاد.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)