تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2214 از 4428 اولاول ... 1214171421142164220422102211221222132214221522162217221822242264231427143214 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,131 به 22,140 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال attaghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

خب وقتی سرعت دنلود 400 تا 450 هست که دیگه مشکل حله.منم پیشنهاد کردم آپلودو رو 512 بذارین اما شما گفتین آپلود 1024 لازمتون میشه.
    از راهنمايي هاتون خيلي ممنونم دوست عزيزم .

2. این کاربر از attaghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

از راهنمايي هاتون خيلي ممنونم دوست عزيزم .
    خواهش میکنم.

4. این کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

این افزایش تعرفه که میگین چقدره ؟ کسی میدونه ؟
    من اردیبهشت سرویسم تموم میشه ؟ الان تمدید کنم به نظرتون ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    دم در هم امتحان كردم دقيقا همين اعدادي بود كه بالا هم بود . عكسش رو گذاشتم . هيچ فرقي با هم نداشتن . صبح با هزار مكافات رفتم دم در و امتحان كردم و متوجه شدم كه مشكل سيم كشي داخلي ساختمان نيست . بعدش كه ديدم فرقي نداره زنگ زدم پارس آنلاين و گفتم سرعت آپلودمو 512 كردن . الان مشكل قطعي اينترنت حل شد و دانلود هم ميانگين 400 تا 450 هست .
    باز به نظر شما الان نويز دارم ؟
    با سلام.

شما سرویس 512 دارید یا 1 مگ؟قبل از اینکه آپلود رو روی 512 براتون بذارن بازم سرعتتون 400 تا 450 بود؟یا کمتر بود؟
    کلا این کاهش آپلود روی افزایش سرعت دانلود تاثیر میذاره؟

با تشکر.

7. این کاربر از /.,zxc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال attaghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام.

شما سرویس 512 دارید یا 1 مگ؟قبل از اینکه آپلود رو روی 512 براتون بذارن بازم سرعتتون 400 تا 450 بود؟یا کمتر بود؟
    کلا این کاهش آپلود روی افزایش سرعت دانلود تاثیر میذاره؟

با تشکر.
    سلام
    سرويس من 1مگ هست دوست عزيز . پايين آوردن سرعت آپلود هيچ تاثيري تو سرعت دانلود نداره و قبل از اينكه بگم سرعت آپلودمو بخاطر نويز بيارن پايين سرعت دانلودم همون 400 - 450 بود كه الانم هست .

9. این کاربر از attaghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مطمئن هستید که قراره گرون بشه؟ چقدر مثلاً؟

داره خودمونی میشه rasoulrasoul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

میگم شما وضعیت نویزت چرا انقدر توپه داداش؟؟

این مطمئنید که مربوط میشه به سیمکشی مخابرات ؟؟ خود پارس انلاین تنظیمش نمیکنه اینو؟؟

مال من الان داون استریمش 14 هست و دیتا ریت 2 مگ ، شبها یه بار 16 مگ دانلود میکنه یه بار 500 مگ ! البته اکانتم هم تست هست !! و توی روز با اینکه 2 مگ بستنش ولی سرعتم بیشتر از 111 نمیشه. در صورتی که باید 256 باشه سرعتم . ایا نویز در دانلود شبانه ام هم همین تاثیر رو داره که شبی 16 مگ دانلود میکنم؟؟

اگر بخاهیم اس ان ار رو زیاد کنیم ، باید مخابراتو بگیم ؟؟(دم در رو چک کردم مشکلی نبود) آیا میان ؟؟چقدر میگیرن؟؟

خواهشا جوابمونو بدید که مردیم با این وضع شبانه

اولا تا خودت نگیری و نتیجه هر کدوم رو نبینی ، به پاسخت دست پیدا نخواهی کرد ، اصلا و ابدا ، چون اینجا همه میگن من شبی 1 گیگ میگیرم ،اونوقت بیا من شبی 16 مگ میگیرم !! ، یکی پینگش با 256 10 میلی ثانیه است (از سایتای ایرانی) ، اونوقت من بهترین وضعیتش 120 میلی ثانیه ، شب time out میشه .

دوما، بازی انلاینت دیگه چی بود بچه بشین درستو بخون ، یه چیزی دانلود کن که بدرد کارت بخوره .
    تا اونجایی که من میدونم اکانت تست شبانه نداره !!! تعجب میکنم ۵۰۰ مگ دانلود کردی .از ۸۲۲۰۱ بپرس

12. این کاربر از rasoulrasoul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

احسنت .

ولی یک سوال دیگه) به نظرت من تو روز بهم 2 مگ دادن ولی سرعت دانلودم 120 هست ، یعنی تو روز هم سرعتم از اون چیزی که بهم دادن کمتره ، هالا یعنی تو شب بهم 256 میدن که تو 4ساعت و نیم فوقش 400 مگ میگیره ؟؟ یعنی اگر خطم نویز نداشت منم بایستی حداقل 570 مگ میگرفتم ها؟؟
    خط من رو ۴ مگ است ولی به اندازه ۲ مگ میده.ارءه سرعت واقعی به ۱۰۰۰ فاکتور بستگی داره که isp از مهم هاش است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بستگی به سرویستون هم داره.مثلا سرویس 256 در گذشته سرعتش از 190 بالاتر نمیرفت یا سرویس 128 سرعتش از 140 بالاتر نمیرفت (با اینکه همشون رو روی 2 مگ بسته بودن).الان نمیدونم چه محدودیت سرعتی برا این سرویسا اعمال میشه.در مورد دانلود شبانه هم همینجوره.پارسال این موقع یادمه سرویس 512 و 1024 هردوتا سرعتشون تو روز 230 کیلوبایت بود و تنها تفاوتشون تو دانلود شبانه بود.ولی هر سرویسی که دارین سرعت روزانتون باید 140 کیلوبایت یا بالاتر باشه و اگه اینجور نیست یه جای کار مشکل داره و باید رفع بشه.حالا ممکنه خط خونتون مشکل داشته باشه یا ممکنه مشکل از مخابرات یا پارس باشه.
    یه نکته دیگه هم اضافه کنم.اگه سرویس یک ماهه تست (رایگان) رو دارین استفاده میکنین اصلا هیچگونه تضمینی برای سرعت و کیفیت و دانلود شبانش وجود نداره.خب مفتیه دیگه.با سرویس مفتی که نمیشه شبی 1 گیگ دانلود داشت.و در نهایت هم همون توصیه ای که به همه دوستان میکنم رو بازم میگم: اگه بصورت حرفه ای اهل دانلود هستین سرویس 1024 بگیرین چون دانلود شبانش بالاس.قبلش هم تو منطقتون یه پرس و جو بکنید که کسایی که پارس دارن راضین یا نه.چون ممکنه منطقه مخابراتی مشکل داشته باشه.
    اگر تو منطقه ما باشین از من بپرسیت کاملا روشنتون میکنم که همین سرویس ۱۰۲۴ چه بلایی سر من اورده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تا اونجایی که من میدونم اکانت تست شبانه نداره !!! تعجب میکنم ۵۰۰ مگ دانلود کردی .از ۸۲۲۰۱ بپرس
    تست 5 روزه نیست که ، من تازه ثبت نام کردم ، 1 ماه 256 رایگان میدادن ما هم گرفتیم ، رایگان هم داره ، توی گزارش مصرف شبها رو رایگان حساب میکرد ولی خوب سرعتش رو بگو ...

اونوقت شما با سرویس یک مگ در کدوم شهر و چقد شبانه دانلود میکنید ، درضمن snr تون هم میشه بگید .

میگم من بعد از دستکاری خطوط خونه امروز نویزم تغییر کرد، قبلا داون استریمم در حالت خوب 14.5 بود و تا 9 هم میومد الان اینجوری شده :

Downstream Upstream
    SNR Margin
    :
    20.9 6.3 db
    Line Attenuation
    :
    44.0 35.6 db
    Data Rate
    :
    2048 430 kbps
    :
    2048 430 kbps

به نظرتون خوبه الان ؟؟ یعنی دیگه نباید بم بگن مشکل سرعتت از نویزه ؟؟ درسته
    Last edited by reza_electronic; 14-03-2013 at 23:36.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •