سلام اقا اشکان میخواستم بدونم شما که اهوازی هستی خبر داری که وضعیت نت آسیا تک توی منطقه مخابراتی مدرس (امانیه) خوبه یا نه؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سلام اقا اشکان میخواستم بدونم شما که اهوازی هستی خبر داری که وضعیت نت آسیا تک توی منطقه مخابراتی مدرس (امانیه) خوبه یا نه؟
به نماینده ای که ازش خریداری کردید یا اگه مستقیم خریدید به پشتیبانی زنگ بزنید
باید بخش فنی از مخابرات منطقه بررسی کنه ، البته معمولا اول دم در خونه چک میکنن اگه اونجا مشکلی نداشته باشه از سیم کشی داخلی هست ، در غیر اینصورت باید از مرکز مخابراتی تست کنن ، معمولا این مشکلات با تعویض پورت حل میشه
سلام همشهری
ما سه تا یوزر جدید اسیا تک هستیم که از پارس انلاین اومدیم - مرکز شلخته مدرسیم
خدا رو شکر راضی هستیم
خط هامون روی 6 مگ و ده مگ بسته شده
Last edited by Yek.Doost; 06-06-2015 at 22:37.
این شبانه آخر چجور شد وضعیتش یه دو سه شب خوب شد بعد دوباره محدود شد مثل قبل!آزمایشی بود این چند شب یعنی؟
کاش فقط محدود میشد الان برای من 12 شب به بعد هر پنج دقیقه لینک میپره و ابنترنت قطع میشه
سرعت دانلود از سرور داخل در شبانه رایگان آسیاتک :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در صورت امکان نوع سرویس رو هم با جزئیات بیان نمایید .
1 مگ محدود 10 گیگ در ماه 2 تا 8 صبح رایگان ...
سلام اره حواسم نبود همون ۴ تا ۱۰ رایگان. سرویس شهاب ۱۰ گیگ رو بخاطر دانلود شبانه گرفتم که سرعتم توی شب ۲۵۶ است.شبی دو فیلم رو دارم.فکر کنم توی روز پهنای باند باز است و سرعت به مر کز مخابراتی و کشش خط بستگی دارد.تفاوت سرویس ها در ساعات رایگان است که من در ساعات رایگان ۲۵۶ می گیرم.راضی ام کار انچنانی هم ندارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)