تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2214 از 2365 اولاول ... 12141714211421642204221022112212221322142215221622172218222422642314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,131 به 22,140 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

سلام

من ضبط 300uvm رو برای باند کاپا و ام 3702 گرفتم.
    گفتم نظرمو بگم شاید بدرد کسی بخوره

کیفیت و تفکیک صداش که واقعا عالی
    13 باند اکولایزرش هم خیلی خوبه
    فرمت فلک گذاشتم و هر فرمتی رو هم نمیخونه اگر اون فرمت رو نخونه ضبط پشت هم ری استارت میشه
    نور صفحه واقعا کمه و تو افتاب اصلا خونده نمیشه
    کیفیت پنل هم از پایونیر یکم پایینتره

در کل ازش راضیم مخصوصا کیفیت صدا و بیس نرم و صدای نرم تیوتر

2. این کاربر از AliSub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال chaharnazm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

من ضبط 300uvm رو برای باند کاپا و ام 3702 گرفتم.
    گفتم نظرمو بگم شاید بدرد کسی بخوره

کیفیت و تفکیک صداش که واقعا عالی
    13 باند اکولایزرش هم خیلی خوبه
    فرمت فلک گذاشتم و هر فرمتی رو هم نمیخونه اگر اون فرمت رو نخونه ضبط پشت هم ری استارت میشه
    نور صفحه واقعا کمه و تو افتاب اصلا خونده نمیشه
    کیفیت پنل هم از پایونیر یکم پایینتره
    در کل ازش راضیم مخصوصا کیفیت صدا و بیس نرم و صدای نرم تیوتر
    منم کاپا دارم ولی نمیدونم چرا صداش گرفته بود درصورتیکه میگفتند شفافه. الان یه جفت سوپر توییتر به سیستم افزودم خوب شده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز
    من عضو جدید هستم و آشنایی با این انجمن بسیار خوشحالم

غرض از مزاحمت اینکه بنده در حال بستن یه سیستم هستم تا حدود 1میلیون تومن
    به همین خاططر و با این حجم مبلغ 3 قطعه رو پیدا کردم و میخواستم نظر اساتید رو بدونم راجع به مچ شدن این قطعات.

البته قطعاتم میخوام بیشتر از لحاظ کمی لحاظ کیفی داشته باشن و تا سالیان سال سطح اول سیستم باشن (البته قادتا" متوسط و نه حرفه ای)

در مورد باند این مدل رو با مشورت چندتا از مغازه دارای سیستم سطح شهر انتخاب کردم = Kenwood KFC-HQR7100
    البته ظاهرا با وجود اینکه میگن این باند از لحاظ تیونر بهترینه ولی بازم بیس خشکی داره و این مورد به شک انداختتم

در مورد سـاب ووفر ووفر این مدل رو انتخاب کردم: Infinity 1260W

این هم آمپلی فایر = MB Acoustics MBA-49000BX

پخش هم این مورد : Kenwood KDC-200UV

و البته یه خازن مفید .

--------------------------------------------------------------------------------
    خوشحال میشم نظر اساتید رو در مورد این سیستم بدونم
    و اینکه اگه پیشنهادات و تغییراتی هست ممنون میشن مطرح کنین

ممنون از توجه دوستان عزیز

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام به نظر من یک تومن کمه افزایش بودجه بده بعد سیستم انتخاب کن این سیستمی که انتخاب کردی جز سردرد و اعصاب خوردی چیزی برات نداره خازنم نیاز نیست سیستمت سبکه
    من باشم افزایش بودجه میدم حداقل باند فوکال Focal 690 AC پخش کنوود 300uvm ساب گلیدن m12 و آمپلی هم به ناچار KAC-PS704EX بر میداشتم واسه اینکه برات کمتر تموم شه یه پک برق سیم آمپلی هم میخوای فکر کنم هزینش تا ۱۵۰۰ در بیاد برات
    بازم این یه پیشنهاده هر طور به صلاحته همون کار رو بکنید
    Last edited by saeid 22; 05-07-2017 at 15:10.

6. این کاربر از saeid 22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

منم کاپا دارم ولی نمیدونم چرا صداش گرفته بود درصورتیکه میگفتند شفافه. الان یه جفت سوپر توییتر به سیستم افزودم خوب شده
    صدا که واقعا شفافه
    از اکولایز دستی لول 13 تا اخر و لول 12 حدود +5 هست وکمی لول 1 رو تا +5 دادم. بقیه چیزها خاموش و تو قسمت افکن drive رو روشن کنید.
    البته صدا سلیقه ای هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان
    ممنون میشم راهنمایی کنین
    من ماشینم 206 اس دی هست ، یه سیستم میخوام روش نصب کنم که ریموت سیستم صوتی غیر فعال نشه و بشه باهاش کار کرد ، حرفه ای نیستم و به یک سیستم با صدای شفاف و با کیفیت و با بلندی صدای خوب نیاز دارم.

خودم یه چند جا چک کردم گفتن باند اینفینیتی 9603i بگیر با یه پخش pioneer deh-x4950bt.
    تاقیمت حدود 700 تومن میتونم هزینه کنم

دوستان یه راهنمایی کنین بتونم یه سیستم با کیفیت و با صدای شفاف و عالی داشته باشم.
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    ممنون میشم راهنمایی کنین
    من ماشینم 206 اس دی هست ، یه سیستم میخوام روش نصب کنم که ریموت سیستم صوتی غیر فعال نشه و بشه باهاش کار کرد ، حرفه ای نیستم و به یک سیستم با صدای شفاف و با کیفیت و با بلندی صدای خوب نیاز دارم.

خودم یه چند جا چک کردم گفتن باند اینفینیتی 9603i بگیر با یه پخش pioneer deh-x4950bt.
    تاقیمت حدود 700 تومن میتونم هزینه کنم

دوستان یه راهنمایی کنین بتونم یه سیستم با کیفیت و با صدای شفاف و عالی داشته باشم.
    ممنون
    سلام دوست عزیز. شما با استفاده از ایترفیس 206 میتونید با هر پخشی هنوز هم با ریموت خود ماشین کار کنید. البته هر پخشی ریموت خاص خودشو داره.
    به نظرم شما از پخش x5100bt کنوود که 460 قیمت داره استفاده کنید. برای اسپیکر عقب هم از 690ac فوکال و mc609 گلیدن که هر دو از کواک های با کیفیت هستند و قیمتی حدود 380 دارند استفاده کنید . توجه داشته باشید که د صورت استفاده از این کواک ها شما از درصد قابل توجهی از قدرت و کیفیت بی بهره خواهید بود چون یک اسپیکر با کیفیت حتما به آمپلیفایر احتیاج خواهد داشت. بعدا که پول دستتون اومد یک آمپ اضافه کنید. این ها با اینترفیس و نصب حدود 950 تمام خواهد شد که ارزش هزینه داره اگرم بودجتون به اینها هم هم نمیرسد به پخش کنوود 300uvm بسنده کنید که قیمتی حدود 335 تومن دارد. کمتر از این هزینه کنید چیز به درد بخوری نصیبتون نمیشه.

10. این کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من جفت باند 16 سانت میخوام برای درهای عقب ماشینم
    ی باند با قیمت مناسب و کیفیت خوب پیشنهاد بدین لطفا؟؟؟؟

- - - Updated - - -

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام دوست عزیز. شما با استفاده از ایترفیس 206 میتونید با هر پخشی هنوز هم با ریموت خود ماشین کار کنید. البته هر پخشی ریموت خاص خودشو داره.
    به نظرم شما از پخش x5100bt کنوود که 460 قیمت داره استفاده کنید. برای اسپیکر عقب هم از 690ac فوکال و mc609 گلیدن که هر دو از کواک های با کیفیت هستند و قیمتی حدود 380 دارند استفاده کنید . توجه داشته باشید که د صورت استفاده از این کواک ها شما از درصد قابل توجهی از قدرت و کیفیت بی بهره خواهید بود چون یک اسپیکر با کیفیت حتما به آمپلیفایر احتیاج خواهد داشت. بعدا که پول دستتون اومد یک آمپ اضافه کنید. این ها با اینترفیس و نصب حدود 950 تمام خواهد شد که ارزش هزینه داره اگرم بودجتون به اینها هم هم نمیرسد به پخش کنوود 300uvm بسنده کنید که قیمتی حدود 335 تومن دارد. کمتر از این هزینه کنید چیز به درد بخوری نصیبتون نمیشه.
    سلام، شما خودت این باند فوکال رو تست کردی صداش چطوره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام، شما خودت این باند فوکال رو تست کردی صداش چطوره ؟
    نه خودم صدای فوکال رو تست نکردم ولی فوکال کلا تو اسپیکر برند خیلی خوبیه و توی همه رده های قیمتی حرف برای گفتن داره. تو رده 700 تومن من بررسی کردم و تو رده 1100 هم بررسی و مطالعه نسبتا زیادی داشتم. تو این رده ها فوکال همیشه تو سطح خیلی خوب قرار میگیره دیگه ریز موارد هم همیشه بستگی به سلایق داره .
    همونطور که حمید آقا هم اشاره کردن فوکال بیشتر تو ساخت اسپیکر مطرحه و توی ساخت أمپ به خوبیه اسپیرهاش نیست. با این اوصاف من 690 فوکال را فکر میکنم صدای خوبی تو رده قیمتی خودش داره و توصیه میکنم. خیلی چیزها از روی مطالعه مشخص میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •