تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2214 از 2403 اولاول ... 12141714211421642204221022112212221322142215221622172218222422642314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,131 به 22,140 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه redfild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام

دوستانى كه مخابرات دارن، اينستاگرام راحت باز ميشه براشون ؟ من فقط با vpn ميتونم وارد شم اونم با سختى و سرعت خيلى پايين.
    تائید میشه .

اقا این دانلود رایگان شبانه مخابرات کلا برداشته شده؟؟ میشه یکی لطفا توضیح بده؟؟؟
    دوست عزیز خود پنل مخابرات اعلام کرده برای ماهانه ها شبانه حذف شده و از تاریخ 93.12.05 اعمال میشه ، حالا شما دوره قراردادت تموم بشه اعمال میکنن .

کلا سرعت روز رو هم آوردن پایین ، شب هم اشتراکی شده کامل که 1 شب خوبه و 4 شب افتضاح .
    دوستان رشتی که این تاپیک رو میبینن شک نکنین ! از مخابرات رشت سرویس اینترنت نگیرین.

2. 2 کاربر از redfild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه redfild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

الان پیام اومده :
    به اطلاع کلیه مشترکین آشنای اول میرساند به علت پاره از اختلالات، شبکه زیرساخت دیتای استان از ساعت 1 بامداد مورخه 93/12/10 به مدت چهار ساعت دچار اخلال میگردد.

یعنی هیچ جای دنیا نمی بینید ساعت 9 صبح بخوان پیشاپیش از ساعت 1 صبح اطلاع رسانی کنن !
    حالا یا منظورشون 11 اسفند هست یا شایدم 1 بعد از ظهر یا اینکه شاید فهمیدن من میتونم تو زمان حرکت کنم ، پیامک دادن برگشتم به 9 ساعت قبل شرایط رو بدونم !

4. این کاربر از redfild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام دوستان...من از اينترنت اشناي اول استفاده ميكردم2048.الان چند روزه كه متوجه شدم دانلود رايگان شبانه حذف شده...من ساكن سنگر هستم و اينترنت رايگان شبانه خيلي برام مهمه...به نظرتون از چه سرويسي استفاده كنم؟؟؟زنگ زدم2020 ميگه اگه بسته يه ساله بخري اينترنت رايگان شبانه داري...ولي از كجا معلوم كه درست كار كنه!!!
    نميدونم انديشه سبز يا اسيا تك يا هاي وب...
    و اينكه اين اينترنت نيم بها جريانش چيه؟
    ممنون ميشم اساتيد راهنمايي كنن...

6. این کاربر از ghazal.kz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

یه گیگ مونده تموم شد من اندیشه مزخرف رو جمع میکنم ایرانسلو راه میندازم.بای اندیشه ممنون که خودت با دستای خودت ملت رو فراری میدی.

دوست عزیز با پوزش از اشکال بوجود امده دیشب. قطعی بدلیل downtime اعلام نشده مخابرات بوده و ما هم مثل بقیه امروز صبح فهمیدیم که قرار بوده دیشب زیر ساخت دیتا رو ارتقا بدن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

الان پیام اومده :
    به اطلاع کلیه مشترکین آشنای اول میرساند به علت پاره از اختلالات، شبکه زیرساخت دیتای استان از ساعت 1 بامداد مورخه 93/12/10 به مدت چهار ساعت دچار اخلال میگردد.

یعنی هیچ جای دنیا نمی بینید ساعت 9 صبح بخوان پیشاپیش از ساعت 1 صبح اطلاع رسانی کنن !
    حالا یا منظورشون 11 اسفند هست یا شایدم 1 بعد از ظهر یا اینکه شاید فهمیدن من میتونم تو زمان حرکت کنم ، پیامک دادن برگشتم به 9 ساعت قبل شرایط رو بدونم !
    نخیر دوست عزیز این جمله رو نوشتن که SLA ندن و گرنه منظور همون 1 صبح بوده.

9. این کاربر از asksup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دیشب با سیمکارت همراه اول تست کردم (رشت) و با کابل گوشی رو وصل کردم به pc ، با 2 آنتن H ، سرعت بین 300 تا 600 در نوسان بود البته پدر صاب اعتبارم در اومد نمیدونم شاید موقتی دیشب فقط عالی بود و شبای دیگه همراه اول سرعتو طبق قوانین جمهوری اسلامی محدود میکنه !!

در کل اگه یه اتفاق بتونه کاسه کوزه این isp های انحصار طلب استانو بهم بریزه و یه تکونی بهشون بده ، همین اینترنت نسل 3 و 4 همراه اول و ایرانسلن که هرچند عالی نیستن اما بهتر از وضعیت فعلی adsl استان دارن سرویس دهی میکنن و روز به روز بهتر هم داره میشه وضعیت آنتن دهی و ... ،

ایرانسل که بسته دانلود شبانه داره و سرعت تا 800 و یه مگ تو رشت و 2 مگابایتو خرده ای تو (تهران) به شخصه با چشم خودم دیدم که تو این کشور ! واقعا عالیه ، اما نه برا منی که از یه سیمکارت همراه اول استفاده میکنم
    +
    باید برا همراه اول بگردم ببینم یه چی مثه اون 7 روز دانلود 99 گیگی که دوستمون تو چند صفحه پیش بهش اشاره کرد ، پیدا میشه یا نه فقط ایرانسل ازین بسته های نسبتا مناسب داره ! که احتمالا همینطوره از همراه اول آبی گرم نمیشه احتمالا
    دانلود های 1 ماه رو تو یه هفته تموم میکنیم ، تو وقت و مصرف برق هم صرفه جویی میشه
    Last edited by SA.JJ.AD; 01-03-2015 at 13:03.

11. این کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز supermax15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

سلام دوستان...من از اينترنت اشناي اول استفاده ميكردم2048.الان چند روزه كه متوجه شدم دانلود رايگان شبانه حذف شده...من ساكن سنگر هستم و اينترنت رايگان شبانه خيلي برام مهمه...به نظرتون از چه سرويسي استفاده كنم؟؟؟زنگ زدم2020 ميگه اگه بسته يه ساله بخري اينترنت رايگان شبانه داري...ولي از كجا معلوم كه درست كار كنه!!!
    نميدونم انديشه سبز يا اسيا تك يا هاي وب...
    و اينكه اين اينترنت نيم بها جريانش چيه؟
    ممنون ميشم اساتيد راهنمايي كنن...
    فعلا اندیشه بهتره اسیاتک و های وب هم توی سنگر پشتیبانی نمیشه
    نیم بها اینکه هر چه قدر توی ساعت رایگان دانلود کردی نصفش از حجم کم میکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

زنگ زدم 2020 گفتن شبانه رایگان رو برداشتیم فقط یکساله رایگان داره خاک تو سر این مخابرات الان کجا بریم که دانلود شبانه رایگان داشته باشه؟
    ----------------------------------------------
    کاربر @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اندیشه اینترنت پرسرعت ADSL - 1024kbps با ترافیک 3 گیگابایت در ماه 1 تا 7 ساعت رایگان داره ؟یا این هم نیم بها هستش ساعت رایگانش سرعت دانلود چقدره من مرکز 5 هستم ؟ مرکز 5 چند روز طول میکشه اینترنت رو وصل کنن؟ من کارت دانشجویی ندارم بعد میتونم تو پنل 1024 رو انتخاب کنم چون این قابلیت قبلا مشترک شما بودم بودش؟
    Last edited by saeid 22; 01-03-2015 at 19:58.

14. این کاربر از saeid 22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

فعلا اندیشه بهتره اسیاتک و های وب هم توی سنگر پشتیبانی نمیشه
    نیم بها اینکه هر چه قدر توی ساعت رایگان دانلود کردی نصفش از حجم کم میکنه
    دوست عزيز سرعت دانلود شبانش چنده باسرعت 1024 يا 2048؟من معمولا سرعت2048 نياز دارم....اما توي سايتش براي اين سرعت دانلود رايگان وجود نداره

لطفا كمك كنيد...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

دوست عزيز سرعت دانلود شبانه انديشه چنده باسرعت 1024 يا 2048؟من معمولا سرعت2048 نياز دارم....اما توي سايتش براي اين سرعت دانلود رايگان وجود نداره

لطفا كمك كنيد...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •