تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2213 از 3745 اولاول ... 1213171321132163220322092210221122122213221422152216221722232263231327133213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,121 به 22,130 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

دوستان بعد از اتمام سرویس، در صورتی که درخواست جمع آوری نزده باشی چند روز بعد جمع میکنن؟
    مشکل اینجاست که سرویس تموم شده، اما نمیخوام جمع آوری شه و الان مسافرتم دسترسی ندارم! تاریخ انقضاء کارتمم گذشته خرید اینترنتی غیرفعال شده!
    آیا قبل جمع آوری با من تماس میگیرن؟ مرکز ما محدودیت پورت داره!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

کی همچین حرفی زده؟من فیبر نوری ام کافو 6 مرکز انقلاب. خونه مون هم لشکر است.خطم رو تا 12 مگ بسته بودم الان هم روی 10 مگ بسته شده.سرعت دانلودم هم بین 700 و 800 است و با speedtest به من 5 مگابیت و خورده ای میده تازه توی صبح به 6 مگابیت هم رسیده .اینقدر بهشون گیر دادم تا خطم رو روی 12 مگ بستن. الان هم که روی 10 مگ هست فرقی نکرده همون سرعت قبلی رو می گیرم.به من می گفتن خطت بیشتر از 2 مگ نمیکشه البته اوایل که اسیاتک اومده بودم تا چند ماه سرعت دانلودم 256 بود بعد رسید به 400 و خورده ای و الان که گفتم چند هست.
    سلام عزیزم
    منظور من مرکز آزادی هستش - که اپراتور گفت روی چهار مگ بسته شده و هیچ گونه تغییری نمیشه توش داد - گفت حتی نمیشه کمش کرد - تا مخابراتشون درست بشه
    دوست عزیز شما میگید که 10 مگ - 10 گیگ دارید و از 2 تا 8 رایگانه - تاجایی که میدونم واسه 10 مگ از 4 تا 10 صبح رایگانه -
    حالا بفرمایید چند ماهه این تعریفه رو دارید و سرعت دانلودتون اوضاعش چطوریه ؟ تعرفه های دیگه ای رو توشبانه تست کردی

داره خودمونی میشه asiatechgil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

من نت 10 مگ گرفتم اما خطمو روی 3مگ بستن هرکاری میکنم هرچی زنگ میزنم فقط میپیچونن
    لطفا اساتید یه راهنمایی کنن؟؟؟؟؟
    خط هم به شدن نویز داره حتی رفتم از سرخط سر کوچه سیم کشیدم هیچ تاثیری نداشت
    لعنت به این زندگی که ما میکنیم
    شما کیفیت خطت پایینه ، یا فاصلت از مخابرات دوره و نمیتونی این سرعت رو داشته باشی اگه خطط رو بیشتر از کشش خط ببندن مدام قطع و وصل میشی و لینک میپره

یک احتمالی هم هست که پورت مشکل داشته باشه درخواست تعویض پورت بده شاید بهتر شد

4. این کاربر از asiatechgil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    فولادشهر

پيش فرض

دوستان بعد از اتمام سرویس، در صورتی که درخواست جمع آوری نزده باشی چند روز بعد جمع میکنن؟
    مشکل اینجاست که سرویس تموم شده، اما نمیخوام جمع آوری شه و الان مسافرتم دسترسی ندارم! تاریخ انقضاء کارتمم گذشته خرید اینترنتی غیرفعال شده!
    سلام
    هر مرکزی توسط نماینده پشتیبان همون مرکز مشخص میشه چند روز زمان برای جمع آوری تعیین بشه.
    مثلا توی فولادشهر 10 روز شارژ نکنید خطتتون جمع میشه. در صورتی که حالت پیش فرض 90 روزه هستش.
    باید یه جوری خطتتون رو رزرو کنید ( کافی نت و یا ... ). مبلغی هم نمیشه 1625 تومن.
    تماس هم گرفته میشه هم با ثابت هم با منزل. که نهایت بهتون 72 ساعت برای شارژ فرصت داده میشه. پس بهتره قبل از تماس خودتون رزرو کنید.

6. 2 کاربر از *سینا* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

وبگردی چرا داغون شده! یه بار باز میکنه دفعه بعد باز نمیکنه.
    دوستان دیگر الان مشکلی ندارن؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من یک بار با پارس آنلاین صحبت کردم ( بحث جا به جایی خط بود ) خطم رو فریز کرد - حتی بهم گفت واسه چند روز میخای - بش گفتم یک ماه
    الان تو سایت کنترل حسابی اسیا تک برید یه جایی واسه فریز کردن خط تون هست - اونم یک ماه - پایینش هم نوشته دلیلتون چیه -
    در نهایت نتیجه نگرفتی زنگ بزن پشیبانی برات اوکیش کنن

9. 2 کاربر از Yek.Doost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    BnD

پيش فرض

یه سه چار روز پینگا خوب شده بود، یکی دو تا از سرور هایی که نیاز داشتم پینگشون زیر 200 اومده بود ولی بازم ر..د! دوباره رفته رو 300-400 ...

داره خودمونی میشه arak88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

شما کیفیت خطت پایینه ، یا فاصلت از مخابرات دوره و نمیتونی این سرعت رو داشته باشی اگه خطط رو بیشتر از کشش خط ببندن مدام قطع و وصل میشی و لینک میپره

یک احتمالی هم هست که پورت مشکل داشته باشه درخواست تعویض پورت بده شاید بهتر شد
    الانم که خطمو اینجوری بستن باز قطع و وصل میشه
    نه فاصلم تا مخابرات کمه . کمتر از 1 کیلومتره
    Last edited by arak88; 06-06-2015 at 15:48.

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

من یک بار با پارس آنلاین صحبت کردم ( بحث جا به جایی خط بود ) خطم رو فریز کرد - حتی بهم گفت واسه چند روز میخای - بش گفتم یک ماه
    الان تو سایت کنترل حسابی اسیا تک برید یه جایی واسه فریز کردن خط تون هست - اونم یک ماه - پایینش هم نوشته دلیلتون چیه -
    در نهایت نتیجه نگرفتی زنگ بزن پشیبانی برات اوکیش کنن
    ممنون اما اونجا یه منو بیخودیه! فقط تو مراکزی فعاله که محدودیت پورت ندارن! اگه محدودیت باشه منوش بستس!تا چند روز دیگه برمیگردم، فکر نمیکنم به -7 روز برسه به نظر شما ممکنه جمع آوری شه؟
    Last edited by ShadowDragon; 06-06-2015 at 17:18.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام ممنون از جواب
    والا من این سرعت مسخره ی ۶۴کیلو بایتی بدجور رو مخمه ،اخه شبی یک گیگ فقط؟؟
    از طرفی هم از آشنا ها پرسیدم میگن اونایی که تازه ثبت نام کردن ناراضین سرعتشون خوب نیست اما اونایی که قدیمی هستن راضین .بخاطر همین نگرانم چیز خوبی ازش درنیاد،پینگش برا بازیایی مثل کلش اف کلنز کافیه؟اگه کافیه که خوبه ،ماکه اهل این بازیای انلاین pcنیستیم پینگ خفن بخاد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •