تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2213 از 2365 اولاول ... 12131713211321632203220922102211221222132214221522162217222322632313 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,121 به 22,130 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلاموبر حمید اقا واقا امیر...
    چرا اسپیکرهای صفحه کاغذی از اسپیکر های با جنسهای دیگر صدای بهتر وزیبا تری دارند؟؟؟وجنس های اسپیکرهای امروزی غالبا از چه جنسی هستند؟؟
    با اجازه امیر خان و حمید آقا
    مرتضی جان این متن از مجله pasmag هست راجع به جنس صفحه ی ووفر فوکال ps165fx. توی این متن توضیح داده که یک ووفر خوب باید سه ویژگی داشته باشه: 1. سبک باشه تا براحتی بتونه stop and go داشته باشه 2. مقاومت کافی رو داشته باشه که در حرکت های سریع فرم خودشو از دست نده 3. دمپینگ بالایی داشته باشه که به صدا رنگ نده.
    کاغذ به نظر متریال بسیار سبکیه و از طرفی مقاومت قابل قبولی رو هم داره. پس میتونه متریال خوبی باشه. از طرفی اینجور نیست که کاغذی ها از بقیه ووفر ها کیفیت بهتری داشته باشن. همین فوکال از جنس الیاف هست ولی کاغذ یکی از متریال های خوبه. توضیحات تکمیلی از اساتید عزیز.
    here are a few key concepts that Focal understands very well, like keeping the moving diaphragm of the loudspeaker low in mass so that it can accelerate and stop quickly. It must also be very rigid so that it functions well as a piston and does not deform when moving or changing direction. And lastly, it must be well damped to prevent unwanted coloration of the sound.
    Adhering to these concepts is more difficult because each of these properties contradict one another in several ways. For example, stiffness generally means more material and therefore more mass. Not good for accuracy. Low mass is also difficult to damp properly, so sound coloration occurs.
    Last edited by amirsein; 02-07-2017 at 23:47.

2. 4 کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان من ی ماشین اچ سی کراس برای یکی دوستان خریدیم..اما کیفیت بانداش خوب نیست..باندها دوتا در جلو 16 هست و دوتا در عقب میخوره که 13 هست..حالا میخوام باند خوب با قیمت مناسب معرفی کنین که جایگزین کنم.و اینکه خود ماشین مولتی مدیا داره
    ممنون میشم راهنمایی کنید

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

سلام

یه ضبط تا 350 تومن برای امپ 3702 و کاپا چی پیشنهاد میدین؟
    اولویت کیفیت صدا و اصلا صدای شلوغ و جیغ دوست ندارم
    پیشاپیش ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

سلام

یه ضبط تا 350 تومن برای امپ 3702 و کاپا چی پیشنهاد میدین؟
    اولویت کیفیت صدا و اصلا صدای شلوغ و جیغ دوست ندارم
    پیشاپیش ممنون
    سلام همه چیش کامله فقط بلوتوث نداره
    Kenwood KDC-300UVM
    Last edited by saeid 22; 03-07-2017 at 13:20.

6. 3 کاربر از saeid 22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    من سابم 300 ار ام اسه و امپم 175 ار ام اس میده رو بریج،که ساب به این امپ وصله
    چند وقتی که هوا خیلی گرم شده(هوا 55درجه)بعد از نیم ساعت پخش با ولوم 30-31(پخش تا ولوم 35 داره) ساب ووفر لول هم رو لول 7-8(پخش تا سابووفر لول 10 داره) و بیس بوست لول 2 ، امپ خیلی داغ میشه و به اهنربای ساب هم که دست میزنم خیلی داغه امپ پروتکت نمیکنه فقط امپ و اهنربای ساب خیلی داغ میشن قبلا که هوا خنک بود با همین تنظیمات چنین مشکلی نبود الان حتی وقتی سیستمو 1روز هم روشن نمیکنم در حالی که سیستم خاموشه و یک روزه اصلا روشن نشده دست میزنم به امپ و اهنربای ساب گرمن(بخاطر گرم بودن هوا) و وقتی روشنشون میکنم بعد نیم ساعت کار کردن دیگه خیلی داغ میشن
    خواستم بدونم این داغ شدن مشکلی نداره؟یا اینکه داره به امپ فشار میاد و برق میده به ساب؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    Last edited by farshad0123; 03-07-2017 at 19:05.

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام.بر حمید اقا و اقا امیر....
    برای من سواله که حمید اقا واقا امیر که سیستم تک استیجی بستن تقریبا هر دو حدود ۱۱ میلیون خرج سیستم کردند .برای سابشان امپ مونو استفاده نکردند؟؟ و امپ دو کاناله یا ۴کاناله بریج کردند و ساب درایو کردند...مگر امپ مونو تقریبا تخصصی برای ساب نیست؟؟پس چرا هر چی امپ دو کاناله یا ۴کاناله خوب باشد وبریجش کنی باز هم به امپ مونو نمی رسد؟از امپ مونو استفاده نکردند؟؟؟!!!!

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من سابم 300 ار ام اسه و امپم 175 ار ام اس میده رو بریج،که ساب به این امپ وصله
    چند وقتی که هوا خیلی گرم شده(هوا 55درجه)بعد از نیم ساعت پخش با ولوم 30-31(پخش تا ولوم 35 داره) ساب ووفر لول هم رو لول 7-8(پخش تا سابووفر لول 10 داره) و بیس بوست لول 2 ، امپ خیلی داغ میشه و به اهنربای ساب هم که دست میزنم خیلی داغه امپ پروتکت نمیکنه فقط امپ و اهنربای ساب خیلی داغ میشن قبلا که هوا خنک بود با همین تنظیمات چنین مشکلی نبود الان حتی وقتی سیستمو 1روز هم روشن نمیکنم در حالی که سیستم خاموشه و یک روزه اصلا روشن نشده دست میزنم به امپ و اهنربای ساب گرمن(بخاطر گرم بودن هوا) و وقتی روشنشون میکنم بعد نیم ساعت کار کردن دیگه خیلی داغ میشن
    خواستم بدونم این داغ شدن مشکلی نداره؟یا اینکه داره به امپ فشار میاد و برق میده به ساب؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    سلام.
    هم به خاطر گرمی هوا و هم به خاطر ضعف خروجی آمپتون هست. یعنی داره فشار بهش وارد میشه.بهتره توان آمپ همیشه بیشتر از توان درایور باشه.
    سلام.بر حمید اقا و اقا امیر....
    برای من سواله که حمید اقا واقا امیر که سیستم تک استیجی بستن تقریبا هر دو حدود ۱۱ میلیون خرج سیستم کردند .برای سابشان امپ مونو استفاده نکردند؟؟ و امپ دو کاناله یا ۴کاناله بریج کردند و ساب درایو کردند...مگر امپ مونو تقریبا تخصصی برای ساب نیست؟؟پس چرا هر چی امپ دو کاناله یا ۴کاناله خوب باشد وبریجش کنی باز هم به امپ مونو نمی رسد؟از امپ مونو استفاده نکردند؟؟؟!!!!
    سلام.
    آمپ مونو فقط به خاطر مصرف برق کمتر و کارائی بیشتر برای ساب توصیه میشه. اون هم ساب ووفرهای وات بالا و قوی .برای ساب های سبک(500 وات به پائین) آمپ کلاس AB هم میشه استفاده کرد.تازه کیفیت صدا و بیس هم بهتره.

10. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان من ی ماشین اچ سی کراس برای یکی دوستان خریدیم..اما کیفیت بانداش خوب نیست..باندها دوتا در جلو 16 هست و دوتا در عقب میخوره که 13 هست..حالا میخوام باند خوب با قیمت مناسب معرفی کنین که جایگزین کنم.و اینکه خود ماشین مولتی مدیا داره
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    دوستان لطفا منو راهنمایی کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

دوستان لطفا منو راهنمایی کنید
    تا چه قیمت می تونه هزینه کنه؟
    باندای محصولات هلیکس کیفیت خیلی بالایی دارن میتونید بنا به بودجتون انتخاب کنید

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام.
    آمپ مونو فقط به خاطر مصرف برق کمتر و کارائی بیشتر برای ساب توصیه میشه. اون هم ساب ووفرهای وات بالا و قوی .برای ساب های سبک(500 وات به پائین) آمپ کلاس AB هم میشه استفاده کرد.تازه کیفیت صدا و بیس هم بهتره.
    سلام..حمید اقا
    1-پس من که ساب گلیدن m12 خریدم بروم امپ دوکاناله بخرم بهتر از امپ مونو است..ساب گلیدن نوشته 300/450 وات ...پس من بروم امپ دوکانالهab بخرم که روی بریجش چند بدهد کامل سابم درایو می شود...
    2-توی این قیمت 300 تومن امپ کارکرد دو کاناله که میگید چه امپی بخرم که به درد این ساب بخورد..
    3-از نظر برقی چقدر اختلاف هست بین امپ مونو300 وات وامپ دوکاناله بریج شده که 300 وات میدهد؟؟؟
    Last edited by poloton7; 04-07-2017 at 22:50.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •