بعضیا اینجا میگن که مخابرات دانلود شبانه رو حذف کرده! ولی مال هنوز دانلود شبانه رایگان داره.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بعضیا اینجا میگن که مخابرات دانلود شبانه رو حذف کرده! ولی مال هنوز دانلود شبانه رایگان داره.
من از H یا همون 3.5g استفاده میکنم، اگر همون 3g هم بتونین بگیرن بازم سرعت خوبی باید داشته باشه.
از 2 تا 8 فقط نت به صورت مجانی کار میکنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
99 گیگ توی تعرفه ها ننوشته، نامحدود نوشته!
احتمالا تا آخر قرارداد فعلی فعاله، از شارژ بعدی حذف میشه. چون منم الان یک ماه 2 مگ دارم و هنوز دانلود شبانه داره.
مگر اینکه سالانه باشه نت شما؟
من همین امروز شارژ مجدد کردم حالا باید امشب صبر کنم ببینم دانلود شبانه رایگان داره یا نه. البته چند ماه قبل هم یه عده ای میگفتند دانلود شبانه رو حذف کردند ولی همون موقع من مشکلی نداشتم
به سختی وارد سایت شدم و تست قرار دادم.
سرویس 256 نامحدود اندیشه.محدودیت 16 گیگ هم هنوز تمام نشده است.
بلوار گیلان-مرکز 727-3 حرف نام کاربری MHM.
وضعیت هم از اسکرین شات قابل مشاهده است.
زمان گرفتن تست ساعت 11:20 دقیقه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستانى كه مخابرات دارن، اينستاگرام راحت باز ميشه براشون ؟ من فقط با vpn ميتونم وارد شم اونم با سختى و سرعت خيلى پايين.
ممنون از پست شما.
ایکاش پینگ بین شما و گیت وی خروجی شرکت رو هم میزاشتید یعنی تا 10.70.71.1
چیزی که از traceroute معلومه ترانزیت داخل شرکت و داخل کشور هیچ مشکلی نداشته ولی گیت وی ورودی کشور پر بوده و یا در بیرون از کشور دچار packet lost بوده. برای تایید این ادعا پینگ تا 10.70.71.1 می تونست ثابت کنه که مشکل داخلی هست یا نه.
با این حال برای پیگیری مشکل شما و اطمینان از وضعیت به جنابعالی تماس گرفته خواهد شد.
سلام
دوستان مخابراتی ، الان براش شما شبانه حذف شده یا نه؟
سرعت هاتون چطوریه؟
یه گیگ مونده تموم شد من اندیشه مزخرف رو جمع میکنم ایرانسلو راه میندازم.بای اندیشه ممنون که خودت با دستای خودت ملت رو فراری میدی.
اندیشه بعد از نیم ساعت قطعی قاط زد سرعت دانلود اومد رو 300 ! فکر کردم امام زمان ظهور کرده بعد چند دقیقه دوباره برگش به دوران باشکوه خودش اومد رو 30 ....
![]()
اقا این دانلود رایگان شبانه مخابرات کلا برداشته شده؟؟ میشه یکی لطفا توضیح بده؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)