تو سری فیفا،الان فقط فیفا 11 فعاله......
البته فیفا 10 هم تا یکی دو ماه پیش که من امتحان کردم فعال بود،حالا میخوای یه تست بگیر.............
تو سری فیفا،الان فقط فیفا 11 فعاله......
البته فیفا 10 هم تا یکی دو ماه پیش که من امتحان کردم فعال بود،حالا میخوای یه تست بگیر.............
محمد جان شرمنده شرمنده شرمنده...
همین جا رسما از زحمات تو هم تشکر می کنم
آره حتما پایه فیفا آنلاین همین یوزم هم یاهو آیدیمه هم گیمر تگ ادد کن حاشو ببریم
آرمین جون بذار هفته دیگه این کنسول لعنتی رو بیارم برامون،حتما" با هم میزنیم.............
آرمین حالا راضی هستی پوینت و اکونت خریدی یا نه؟
شما این بازیهایی که گفتی رو اورجینال داری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه داری پ.خ بده ببینیم چند چندیم داداش !!!!مشتریم !!!!. کلا هرکدوم از دوستان بازی اورجینال داره پیغام خصوصی بده که چی داره و قیمت رو هم بگه . کنار میاییم به امید خدا !
![]()
نه بابا اورجینال نیستن هیچ کدوم
سلام به همگی دوستان .
من چند روز پیش خواستم ایکس باکس رو با HDMI وصل کنم به تلویزیون . هرکاری چراغ های سبزش روشن نشد و تصویر نداد یکم جا به جا و از اول در آوردم کابل رو کردم درست شد . اما 2روز پیش هرکاری کردم دیگه کار نکرد . اما کابل AV رو که وصل میکنم کار میکنه . ممکن از سوکت خود ایکس باکس باشه یا کابل خرابه ؟ هنوز وقت نکردم کابل جدید بگیرم . این کابل های Component کیفیتش به اندازه HDMI هست ؟ بعد یه سوال دیگه میشه اگه سوکت خراب بود تعمیر یا عوضش کرد ؟ اما ایکس باکس اصلا جابجا نمیشه همین جوری ممکنه خراب بشه ؟
شما نیازی نیست اصلا کنسول رو تکون بدید , اگه یه Port رو بد جا بزنید یا فشار بدید یا کج جا بزنید یا زمانی که وصل هست Socket تحت
فشار باشه کم کم یا از پایه کج میشه (امکان Break شدن داره) یا اینکه از قسمت Ball جدا میشه.
شما با یک HDMI دیگه جنس خوب حتما تست کن اگه درست نشد زمانی که HDMI وصل هست کمی باهاش بازی کن ببین قطع و صل میشه یا نه .
درست کردنش هم 5 دقیقه فوقش بیشتر کار نداره اگه چیزیش شده باشه.
آقا جواب من رو هم بدید . ممنون .
---------- Post added at 10:46 AM ---------- Previous post was at 10:45 AM ----------
ببخشید . اشتباه شد . حذف شود .
ممنون از جوابت دوست عزیز
کلا همیشه ثابت بوده کابل و سوکت .
موقعی که روشنه ایکس باکس چراغهای سبزش روشن نمیشه اگه همون وقت جابجا کنم اتصالی داشته باشه معلوم میشه ؟
کابل component میتونه جایگزین حداقل قابل قبولی واسه HDMI باشه ؟
اخه AV خیلی فرق میکنه واقعا افتضاح میشه با ال سیدی بزرگ.
سلام من قصد دارم یه xbox 360 بخرم می خواستم بدونم کدام مدل رو بخرم بهتره و تمام جزییات این مدل رو از قبیل مشخصات ناحیه و قیمت و ... را در صورت امکان خوشحال میشم برایم توضیح دهید .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)