تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2213 از 3195 اولاول ... 121317132113216322032209221022112212221322142215221622172223226323132713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,121 به 22,130 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

تو سری فیفا،الان فقط فیفا 11 فعاله......
    البته فیفا 10 هم تا یکی دو ماه پیش که من امتحان کردم فعال بود،حالا میخوای یه تست بگیر.............

2. این کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آه........
    پس بالاخره آرمین موفق شد

راستی آرمین جون منو یادت رفته بود بنویسی،حالا دوست نداری ننویس من اصراری ندارم که((هنوز شرمنده نشدی؟؟؟))

آرمین اسمت تو Live چیه؟بگو شاید فرجی شد هفته دیگه یه دست با هم Fifa زدیم........
    محمد جان شرمنده شرمنده شرمنده...
    همین جا رسما از زحمات تو هم تشکر می کنم
    آره حتما پایه فیفا آنلاین همین یوزم هم یاهو آیدیمه هم گیمر تگ ادد کن حاشو ببریم

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

آرمین جون بذار هفته دیگه این کنسول لعنتی رو بیارم برامون،حتما" با هم میزنیم.............
    آرمین حالا راضی هستی پوینت و اکونت خریدی یا نه؟

5. این کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

14

اهان اسلیم شما درایو اورجیناله؟ پس خوبه من از خدام بود اسلیم -- نشده داشته باشم می دونی تازگیا دیگه گیم ها چندان حال نمیده من راضی هستم کلا اورجینال بازی کنم نشون به اون نشون که امروز 80 هزار تومن واسه لایوبازی مایه تیله کردم یه اکانت گلد 3 ماهه که امیدوارم مش مایکی به قولش عمل کنه و 3 ماه هم جایزه ام رو بده و 4200 تا پوینت گرفتم سر جمع نزدیک 80 تومن پیاده کردم. البته خوب تا الان داشتم فیفا 11 می زدم 800 تا پویننت خرج خرید Pass Code فیفا 11 کردم که به صورت نا محدود آنلاین بزنمش می بینی تقریبا همون آش و همون کاسه میشه من الان غیر از فیفا احتمالا TDU2 و کرایزس 2 رو آنلاین بزنم تا 13 بعدشم کار و زندگی و شرکت و اینا... یعنی خیلی وقت نمی کنم بشینم هر گیمی که میاد رو بازی کنم... به هر حال اینا همگی یه طرف قضیه هست و عقاید شخصی من مسلما شما می خوای پای یه گیم همون 2 و 2.5 بدی نه بیشتر... ایشالا که زودی -- میشه و شما هم میتونی بازی های کپی بخری.... سر درد دادم شرمنده

موفق و پیروز باشید. همین جا جا داره از سعید عزیز بابت راهنمایی هاش در مورد خرید اکانت و پوینت تشکر کنم... همین طور زحمات سایر دوستانی که واقعا برای پیشرفت سطح دانش برا بچه های انجمن تلاش می کنن مثل
    samgun
    shab_2008
    sonixax
    A.N.A.P
    joykiller360
    پیمان و بقیه دوستان زحمت کش انجمن کنسول که دست همه شون رو می بوسم
    شما این بازیهایی که گفتی رو اورجینال داری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه داری پ.خ بده ببینیم چند چندیم داداش !!!! مشتریم !!!!. کلا هرکدوم از دوستان بازی اورجینال داره پیغام خصوصی بده که چی داره و قیمت رو هم بگه . کنار میاییم به امید خدا !

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

شما این بازیهایی که گفتی رو اورجینال داری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه داری پ.خ بده ببینیم چند چندیم داداش !!!! مشتریم !!!!. کلا هرکدوم از دوستان بازی اورجینال داره پیغام خصوصی بده که چی داره و قیمت رو هم بگه . کنار میاییم به امید خدا !
    نه بابا اورجینال نیستن هیچ کدوم

پروفشنال Cain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

سلام به همگی دوستان .
    من چند روز پیش خواستم ایکس باکس رو با HDMI وصل کنم به تلویزیون . هرکاری چراغ های سبزش روشن نشد و تصویر نداد یکم جا به جا و از اول در آوردم کابل رو کردم درست شد . اما 2روز پیش هرکاری کردم دیگه کار نکرد . اما کابل AV رو که وصل میکنم کار میکنه . ممکن از سوکت خود ایکس باکس باشه یا کابل خرابه ؟ هنوز وقت نکردم کابل جدید بگیرم . این کابل های Component کیفیتش به اندازه HDMI هست ؟ بعد یه سوال دیگه میشه اگه سوکت خراب بود تعمیر یا عوضش کرد ؟ اما ایکس باکس اصلا جابجا نمیشه همین جوری ممکنه خراب بشه ؟

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سلام به همگی دوستان .
    من چند روز پیش خواستم ایکس باکس رو با HDMI وصل کنم به تلویزیون . هرکاری چراغ های سبزش روشن نشد و تصویر نداد یکم جا به جا و از اول در آوردم کابل رو کردم درست شد . اما 2روز پیش هرکاری کردم دیگه کار نکرد . اما کابل AV رو که وصل میکنم کار میکنه . ممکن از سوکت خود ایکس باکس باشه یا کابل خرابه ؟ هنوز وقت نکردم کابل جدید بگیرم . این کابل های Component کیفیتش به اندازه HDMI هست ؟ بعد یه سوال دیگه میشه اگه سوکت خراب بود تعمیر یا عوضش کرد ؟ اما ایکس باکس اصلا جابجا نمیشه همین جوری ممکنه خراب بشه ؟
    شما نیازی نیست اصلا کنسول رو تکون بدید , اگه یه Port رو بد جا بزنید یا فشار بدید یا کج جا بزنید یا زمانی که وصل هست Socket تحت

فشار باشه کم کم یا از پایه کج میشه (امکان Break شدن داره) یا اینکه از قسمت Ball جدا میشه.

شما با یک HDMI دیگه جنس خوب حتما تست کن اگه درست نشد زمانی که HDMI وصل هست کمی باهاش بازی کن ببین قطع و صل میشه یا نه .

درست کردنش هم 5 دقیقه فوقش بیشتر کار نداره اگه چیزیش شده باشه.

10. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا جواب من رو هم بدید . ممنون .

---------- Post added at 10:46 AM ---------- Previous post was at 10:45 AM ----------

ببخشید . اشتباه شد . حذف شود .

پروفشنال Cain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

شما نیازی نیست اصلا کنسول رو تکون بدید , اگه یه Port رو بد جا بزنید یا فشار بدید یا کج جا بزنید یا زمانی که وصل هست Socket تحت

فشار باشه کم کم یا از پایه کج میشه (امکان Break شدن داره) یا اینکه از قسمت Ball جدا میشه.

شما با یک HDMI دیگه جنس خوب حتما تست کن اگه درست نشد زمانی که HDMI وصل هست کمی باهاش بازی کن ببین قطع و صل میشه یا نه .

درست کردنش هم 5 دقیقه فوقش بیشتر کار نداره اگه چیزیش شده باشه.
    ممنون از جوابت دوست عزیز
    کلا همیشه ثابت بوده کابل و سوکت .
    موقعی که روشنه ایکس باکس چراغهای سبزش روشن نمیشه اگه همون وقت جابجا کنم اتصالی داشته باشه معلوم میشه ؟
    کابل component میتونه جایگزین حداقل قابل قبولی واسه HDMI باشه ؟
    اخه AV خیلی فرق میکنه واقعا افتضاح میشه با ال سیدی بزرگ.

داره خودمونی میشه rezamaldinii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام من قصد دارم یه xbox 360 بخرم می خواستم بدونم کدام مدل رو بخرم بهتره و تمام جزییات این مدل رو از قبیل مشخصات ناحیه و قیمت و ... را در صورت امکان خوشحال میشم برایم توضیح دهید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •