فعلا طرح غزال سه ماهه 8 مگ (×2) با ماهی 175 گیگ رو دارم. برای یکی از دوستانم پرسیدم.
فعلا طرح غزال سه ماهه 8 مگ (×2) با ماهی 175 گیگ رو دارم. برای یکی از دوستانم پرسیدم.
طرح جدید مخابرات برای کسانی که اهل دانلود هستند نسبت به قبل میشه گفت بهتر شده (کسایی که حداقل نصف حجم مصرفی ماهانشون در طرح غزال رو به دانلود اختصاص میدادند و باز به نظرشون کم بوده)
کمپین رنگین نت (3ماهه):
سرویس 16 مگ - ماهانه 50 هزار تومن - 80 گیگ ترافیک روزانه + 250 گیگ ترافیک شبانه (2 تا 7 صبح)
طرح غزال (6 ماهه):
سرویس 16 مگ - ماهانه 40 هزار تومن - 175 گیگ ترافیک روزانه
طرح غزال (3 ماهه):
سرویس 16 مگ - ماهانه 50 هزار تومن - 175 گیگ ترافیک روزانه
کجا بهتر شده هم قیمتش بردن بالا هم به بهانه افزایش سرعت به سرعت های پایین تره حجم های خیلی کمی می فروشن .طرح 90 گیگ بین الملل سالی 287 الان باید بخری 600
80 گیگ بین اللمل روزانه هست ؟
یعنی ماهی ۲۴۰۰ گیگ ؟
ترافیک روزانه اصطلاحاً به ترافیکی میگن که در همه ساعات شبانه روز قابل استفادست(همین ترافیک معمولی که الان استفاده میشه). یعنی مثل ترافیک شبانه ساعات مشخصی برای استفاده نداره.
80 گیگ در ماه برای همه ساعات شبانه روز
250 گیگ در ماه فقط ساعت 2 صبح تا 7 صبح
به اولی میگن روزانه و دومی شبانه
اون 250 گیگ شبانه واقعا ماهانه هستش ؟ نگن تو کل 3 ماه؟ خودتون گرفتین همین رو؟
در توضیحات نوشته 750 گیگ بین الملل شبانه. (برای قرارداد سه ماهه) و این یعنی ماهی 250 گیگ شبانه.
![]()
سرویس ۴ مگ من، سرعت دانلودش حدود ۵۰۰ هست.
خوبه پس، البته واسه من 175 گیگ طرح غزال تا حد قابل قبولی جواب میداد، تو این طرح ساعت عادی 80 گیگه که یکم نگران کنندست هرچند تو تایم خاصش حجم بالایی میده !
واسه سرعت بالای 16 مگ طرح نداده؟ مثلا سرعت 30 مگ و 50 مگ ؟ الان یه سرویس 16 مگ دیدم که سرعت 4 برابر داشت ولی حجمش افتضاح بود ! تو طرح غزال حجمش هم بالا بود، یه سرویس خاص داشت که 8 مگ بود با سرعت 4 برابر و حجم 4 برابر که 30 مگ میداد (واسه VDSL و تانوما).
سلام
دوستان من میخاستم طرح غزال بگیرم که گفتن تموم شده گویا
بنظرتون چ سرویسی بگیرم بهتره
در حد 30 الی 40 گیگ مصرف دارم ماهیانه
و اینکه این عکسایی که از طرح ها میذارین کجاست؟ من پیدا نکردم
ممنون
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)