تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2212 از 4105 اولاول ... 1212171221122162220222082209221022112212221322142215221622222262231227123212 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,111 به 22,120 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

سلام

نه مشکلی ندارم . دوست دارم با ادم هایی باشم یکم فرهنگشون بالاتر باشه و خزی و خول نباشن . افراد با سواد تر نظم دارن دوست واقعی اند زیراب نمیزنن. کم تر ادم بدرد نخور توشون هست .

البته ادعایی ندارم که من خیلی ادمم و .. ولی ترجیح میدم با کسایی باشم که درست رفتار کنن .
    شما به مدرک افراد کار نداشته باش .

تو خدمت اینقدر آدم میبینی که میفهمی یه آدم با مدرک دکترا هم چه قدر میتونه بی فرهنگ باشه و یه آدم که حتی سواد هم نداره چه قدر حالیشه. ( هم سرباز و هم رسمی )

تو خدمت مرز برا خودت درست نکن با همه دوست باش که تو خدمت تنها کسی که کمکت میکنه همون دوستته و بعد از خدمت هم ممکنه باهات باشه .

2. 5 کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان عزیز
    یک سوال دارم : اینکه من الان از کجا میتونم وضعیت نظام وظیفه خودم رو مشخص کنم یعنی غیبت دارم یا نه و...
    ایا میتونم برم +10 ازشون بپرسم : اگه اره ایا بدون برگه درخواستی چیزی هم این اطلاعات رو به ما میدن .
    دلیل پرسش من هم اینه که من دانشجو هستم و موقع ثبت نام به ما گفتن ما خودمون کارهای نظام وظیفه شما رو درست میکنیم
    (( نکنه یه وقت سهل انگاری کنند بعدا برامون داستان بشه .. ببخشید طولانی شد
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

دوستان فقط یک جمله میگم برای اونایی که تو ارتش و سپاه خدمت میکنن که قدر بدونن.

ناجا=برده داری نوین
    یه مقدار بحث ها داره حاشیه ای میشه.

اینجا برای مشورت گرفتنه نه اینکه شما بیای یه چیزی بگی که بقیه الکی بترسن.

من سرباز ستاد مشترک بودم و خیلی جاها رفتم و دیدم سرباز ناجا داره حال میکنه و جاهایی رفتم که سرباز سپاه سرویس شده بود. پس همه جا خوب و بد داره.

5. 5 کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

دوستان عزیز
    یک سوال دارم : اینکه من الان از کجا میتونم وضعیت نظام وظیفه خودم رو مشخص کنم یعنی غیبت دارم یا نه و...
    ایا میتونم برم +10 ازشون بپرسم : اگه اره ایا بدون برگه درخواستی چیزی هم این اطلاعات رو به ما میدن .
    دلیل پرسش من هم اینه که من دانشجو هستم و موقع ثبت نام به ما گفتن ما خودمون کارهای نظام وظیفه شما رو درست میکنیم
    (( نکنه یه وقت سهل انگاری کنند بعدا برامون داستان بشه .. ببخشید طولانی شد
    بله دوست من میشه. کارت ملی تو ببر پلیس +10 و سوال کن و مطمئن شو که معافیت های تحصیلیت ثبت شده باشه. به امید دانشگاه نباش چون کار انجام نمیدن. ممکنه ثبت نشده باشه ولی نگران نباش، زیاد کاری نداره و انجام میشه، ولی یکی دو روز وقتت رو میگیره.
    موفق باشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام
    من تاریخ اعزامم 1 تیر هست
    چند روز قبل کد میخوریم که من میتونم محل رو تو سیستم پلیس +10 ببینم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یه مقدار بحث ها داره حاشیه ای میشه.

اینجا برای مشورت گرفتنه نه اینکه شما بیای یه چیزی بگی که بقیه الکی بترسن.

من سرباز ستاد مشترک بودم و خیلی جاها رفتم و دیدم سرباز ناجا داره حال میکنه و جاهایی رفتم که سرباز سپاه سرویس شده بود. پس همه جا خوب و بد داره.
    بله اون جاهایی که دیدید سرباز ناجا حال میکنه و سپاه و ارتش بیگاری 1% ارگانهاست و استثنا.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    البته بهتون حق میدم چون تو ستاد مشترک خدمت کردید و سرباز ناجا رو ممکنه درک نکنید. که فقط 6 ساعت حق خواب داره!!. همش پست. سرباز کلانتری از اول تا اخر هفته متهم ببره و هزار و یک خطر مرگ رو به جون بخر اخر هفته 8 ساعت مرخصی ساعتی میدن. از سرباز مرزبانی که چیزی نمیگم نمونه بارزش همین مرزبانان عزیزمون 3 ماه پیش و... کارسناسی ارشد راهور که تو جاده های بین شهری کلی میبینیم و شب و روز تعطیلات ندارند.ولی فوق دیپلم ارتش ماکزیمم تا 2 کار داره!!!
    یه دکتر وظیفه داشتیم تو درمانگاه بنده خدا 32 سالش بود و 2 تا بچه داشت. از 5 صبح بود تا 5 بعد از ظهر و هفته بعد شیفتش معکوس میشد.!!!!

یادمه که تو یکی از ارگانهای حفاظت وقتی که نمایشگاه طلا بود 2 تا لیسانس وظیفه رو به رگبار بستن و حتی شهید محسوبشون نکردن.
    مسئول نظافت و توالت شویمون هم یک لیسانس بود.اگر یه مقدار انصاف داشته باشید میبینید که در ارتش حداقل به مدرک خیلی احترام میذارن.

قصدم اصلا تخریب روحیه دوستان نیست بلکه گفتن واقعیت وپیشگیریه. اگر افتادید ناجا به هر قیمتی شده اگر تخصصی دارید مثل تایپ بگید که ستاد بیفتید که ساعت کاریتون تا 5 بعد از ظهر باشه.اگر پارتی و اشنایی دارید بگید حداقل کلانتری مرزبانی و راهور نیفتید.

قصدم فقط اگاهی دادن به برادران عزیزم بود
    موفق باشید.

Last edited by pedromi; 23-05-2014 at 14:39.

9. 5 کاربر از pedromi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ما یکی از آشناهامون دو برادر همزمان سرباز بودن . یکی بندر عباس یکی کاشان
    گفته بودن اگه نامه بیارن که اون برادره بندر سربازه اونی که کاشان خدمت میکنه رو میفرستن شهر خودش شیراز !!!
    البته نمیدونم بند پ داشت یا نه !!!!!!!
    اگه خودشون خواسته باشن میتونن خدمت کنن فک کنم

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

بله اون جاهایی که دیدید سرباز ناجا حال میکنه و سپاه و ارتش بیگاری 1% ارگانهاست و استثنا.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    البته بهتون حق میدم چون تو ستاد مشترک خدمت کردید و سرباز ناجا رو ممکنه درک نکنید. که فقط 6 ساعت حق خواب داره!!. همش پست. سرباز کلانتری از اول تا اخر هفته متهم ببره و هزار و یک خطر مرگ رو به جون بخر اخر هفته 8 ساعت مرخصی ساعتی میدن. از سرباز مرزبانی که چیزی نمیگم نمونه بارزش همین مرزبانان عزیزمون 3 ماه پیش و... کارسناسی ارشد راهور که تو جاده های بین شهری کلی میبینیم و شب و روز تعطیلات ندارند.ولی فوق دیپلم ارتش ماکزیمم تا 2 کار داره!!!
    یه دکتر وظیفه داشتیم تو درمانگاه بنده خدا 32 سالش بود و 2 تا بچه داشت. از 5 صبح بود تا 5 بعد از ظهر و هفته بعد شیفتش معکوس میشد.!!!!

یادمه که تو یکی از ارگانهای حفاظت وقتی که نمایشگاه طلا بود 2 تا لیسانس وظیفه رو به رگبار بستن و حتی شهید محسوبشون نکردن.
    مسئول نظافت و توالت شویمون هم یک لیسانس بود.اگر یه مقدار انصاف داشته باشید میبینید که در ارتش حداقل به مدرک خیلی احترام میذارن.

قصدم اصلا تخریب روحیه دوستان نیست بلکه گفتن واقعیت وپیشگیریه. اگر افتادید ناجا به هر قیمتی شده اگر تخصصی دارید مثل تایپ بگید که ستاد بیفتید که ساعت کاریتون تا 5 بعد از ظهر باشه.اگر پارتی و اشنایی دارید بگید حداقل کلانتری مرزبانی و راهور نیفتید.

قصدم فقط اگاهی دادن به برادران عزیزم بود
    موفق باشید.

محتوای مخفی: !! 
    من عرض کردم بیشتر ارگانها و سازمان ها تو تهران و چنتا شهرستان رو رفتم و خودم با چشم خودم دیدم که سرباز ناجا اذیت میشه ولی سربازای ارگانهای دیگه هم هستن که این داستان براشون صادقه.

شما پلیس راهور مثال میزنی من دژبان سپاه ( کارشون مثل راهور زیاد نیست ولی اذیتشون میکنن )

شما کلانتری رو مثال میزنی من زندان های سپاه به خصوص زندان 66 سپاه.

شما مرزبانی رو مثال میزنی من خودم چند شب تا صبح تو یکی از پایگاهای سپاه لب مرز تو فاصله 500 متری یکی از گروهک ها که منحل شد پست دادم و فقط کافی بود سرم رو 10 سانت از سنگر بالا ببرم تا مخم بره رو هوا یا اینکه یه بی توجهی و

نزدیک شدن یه عامل انتهاری و ... البته قسمت های خوب هم داشت.

در کل حرف شما درسته و میشه گفت سختی ناجا بیشتر از ارگانهای دیگه هست ولی نه اینکه ارگان های دیگه دارن حال میکنن.

12. 8 کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام بچه ها
    اقا منشی شدن تو آموزشی خوبه یا بد؟
    اگه خوبه چرا؟
    اگه بده چرا؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

سلام بچه ها
    اقا منشی شدن تو آموزشی خوبه یا بد؟
    اگه خوبه چرا؟
    اگه بده چرا؟
    هم خوبه و هم بد.

خوبه چون بعضی کارا رو انجام نمیدی و در عوض وامیستی کارای دفتری سربازا رو انجام میدی که گاهی ممکنه تا دیر وقت که همه خوابن طول بکشه و اکثر اوقات ارزش داره. و البته حرفت رو همه میخونن.

بده چون اگه یه موقع یه اشتباهی کنی فقط خودت مقصری. و همه کاسه کوزه ها سر منشی شکسته میشه که اگه زرنگ باشه از زیرش در میره.

بحث مرخصی و پست و ... هم میشه در نظر گرفت که هواشو دارن.

( تو آموزشیم یادم نمیاد یک بار منشی ما بشین پاشو رفته باشه )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •