بله.اولین و بهترین کاری که میشه کرد همینه.با اینکار میشه فهمید مشکل از سیمکشی داخلی هست یا نه.اولین پیشنهادم همین کار بود دیگه.این کامنت دیروزمه:
اگه براتون امکان داره مودمو ببرین دم در منزل و جایی که سیم تلفن وارد خونه میشه وصلش کنید و تست کنید.
بله.اولین و بهترین کاری که میشه کرد همینه.با اینکار میشه فهمید مشکل از سیمکشی داخلی هست یا نه.اولین پیشنهادم همین کار بود دیگه.این کامنت دیروزمه:
اگه براتون امکان داره مودمو ببرین دم در منزل و جایی که سیم تلفن وارد خونه میشه وصلش کنید و تست کنید.
سلام
دوستان من یه مشکل عجیب دارم
سرعتم از ساعت 7 تا حدودا 1 ظهر روی 200 هست بعضی وقتا چند دقیقه به 300 هم میرسه
اما از ساعت 1 سرعتم خیلی افت میکنه و به 60-70 میرسه!
به نظرتون مشکل از چیه؟
اینم وظعیت مودمم
سعید جان وظعیت نویز من چهطوره؟؟؟
ظاهرا صبح ها وقت اداری سرعت رو بالا میبرن و بقیه ساعت کم میکنن این برا منم هر روز وجود داره
ممنون
بدبختي من اينه لپ تاپ ندارم بايد برم لپ تاپ همسايه رو بگيرم بخاطر اون برام مودم پايين بردن مشكله .
آقا يه اسپليتر ديگه پيدا كردم انداختم اين يكي رو ببين خوب شد يا نه : (اين جا انواع و اقسام اسپليتر داريم از بس نويز داشتيم فقط 30 هزار تومان داديم اسپليتر خريديم !!! )
يه توضيحم ميشه لطف كنيد بديد كه آپ استريم و دان استريم اون دو تا مورد هر كدوم روي چند باشه خوبه .
Last edited by attaghi; 13-03-2013 at 23:14.
نویزتون بالاست دوست عزیز.Line Attenuation شما برای دانلود و آپلود 40 و 26 هستش که بالاست.اگه به کمتر از 20 برسه عالیه.هرچی کمتر بهتر.
با توجه به Line Attenuation و Noise Margin معلومه که یه ذره بدتر از قبل شده.
شما چقدر حساسی من با نویز 10 با سرعت 3.5 مگ بدون هیچ افت کیفیت و خرابی فایل دارم دانلود میکنم ؟
خب نویز من هم 10 هست.نویز هرچی کمتر باشه بهتره.نویز اون دوستمون برای دانلود 40 هست.
SNR Margin یا Noise Margin هرچی بیشتر باشه بهتره و Line Attenuation هر چی کمتر باشه بهتره.
Last edited by csssaeed; 14-03-2013 at 08:45.
ممنون از جوابت
اگه زنگ بزنم آپ رو روی 512 ببندم
چه قدر تاثیر داره؟
سلام دوست عزيزم
آقا من با هزار بدبختي رفتم دم درم مودمو وصل كردم به لپ تاپ ولي دقيقا همون پست قبليم كه عكسش رو گذاشتم نتيجش همون بود بدون كوچكترين تغييري . حالا به نظر شما چي كار كنم ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)