نه 20~15 روزی هست فکر کنم. این 4 تا هدیه رو هم نده که دیگه براش مشتری ای نمی مونه.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
نه 20~15 روزی هست فکر کنم. این 4 تا هدیه رو هم نده که دیگه براش مشتری ای نمی مونه.
اینجا اصفهان است سرعت واسه من عالی است
I LOVE YOU PMC
بهتر ...
من که خیلی خوشحالم
پروموشن میدادن سرعت خیلی کم میشد ... لااقل توی محله ما که این مدلی بودش![]()
مشترك گرامي ،
علاقهمنديم به اطلاع برسانيم، به مناسبت میلاد امام زمان (ع)، چنانچه در دورهی زمانی 9 مرداد تا 20 مرداد ماه براي خريد ترافيك اضافي اقدام فرماييد، در ازاي خريد 1 پكيج 3 گيگ ترافيك، 3 گيگ ترافيك رايگان به مناسبت اين میلاد باسعادت از سوي گروه شركتهاي شاتل براي دورهي فعلي سرويس شما به شما اختصاص خواهد يافت كه ميتوانيد از آن در دورهي حاضر سرويس خود بهره گيريد. با آروزي موفقيت و شادماني براي شما.
با سپاس
گروه شرکتهای شاتل
پس یعنی محترمانه هیچی نمیدن!
دوستان کسی v p n رایگان داره آدرسشو به من بده؟؟؟
ای بابا. من دیشب 2 مگ ته حسابم مونده بود، شارژ خریدم، اگه میدونستم میگذاشتم تا 200 مگ رو هدیه بدن، بعد میگذاشتم تو اون تاریخ 9 مرداد شارژ میخریدم.
این خرید ترافیک واسه نیمه شعبان رو ایمیل کردن برات؟ واسه من که ایمیلی از طرف شاتل نیومده.
آقا، این 200 مگ یه باره یا اگه تموم شه دوباره میدن؟
من یه بار گرفتم.
دوستان عزیز، من در حدود 3سال است که از شرکت شاتل سرویس دارم که فقط یک دوره 6ماه از شرکت دیگه ای گرفتم adsl که به شدت بخاطر اشتباهم پشیمون شدم و هنوز نزدیک به یک ماه از قرار دادم مونده بود ، همزمان همون سرویس مثلا 512 که در کل شبانه روز شاید بتونم بگم 2 یا 3 ساعت وصل می تونستم باشم و جالب اینجاست که از شاتل نیز گرونتر بود، دوباره از شاتل سرویس ECO512 رو گرفتم که واقعا راضی هستم، من قبل از اینکه سرویسهای اقتصادی این شرکت یعنی ECO بیایند، سرویس art5 که در اون زمان 30 گیگ در ماه محدودیت داشت و قیمتشم یکمی از الان گرونتر بود رو داشتم، یعنی ماهی 66500 تومن بود که اگه بیشتر از 30 گیگ میشد قطع شدن سرویس نداشتید، اضافه مصرف برایتون حساب می شد، بعد که دیگه سرویس اقتصادی شاتل اومد که واقعا ارزون و خوبه، شب ها هم که محدودیت دانلود نداره.
در مورد سرعت وقتی که گفته می شه 512 این سرعت به کیلو بیت است که باید تقسیم بر عدد 8 کنید و بعد عدد تبدیل به کیلو بایت می شه، یعنی64 =512/8 یعنی در هر ثانیه 64کیلو بایت سرعت کلی که این تقسیم میشه بین سرعت دریافت download و سرعت ارسال upload ، مثلا من از سایتی برنامه ای دانلود میکنم، یک مقدار کمی در حدود 2 یا 3 کیلو بایت آپلود هم میکنم. که میشه 61 یا 62کیلو بایت سرعت دریافت من و 2 یا 3 کیلو بایت سرعت ارسال من، که شما میتونین از طریق برنامه Du meter این 2سرعت رو هم زمان نگاه کنین. این برنامه رو هم میتونین از تورنت به راحتی برگیرین. برای سرعتهای دیگه رو هم سرعت کل رو براتون مینویسم که راحتر باشه: 64 میشه 8 کیلو بایت در ثانیه، 128 میشه 16 کیلو بایت در ثانیه، 256 میشه 32 کیلو بایت در ثانیه، 512 میشه 64 کیلو بایت در ثانیه، 1024 یا همون 1 مگ میشه 128 کیلو بانت در ثانیه ، 2048 یا همون 2مگ میشه 256 کیلو بایت در ثانیه.
در پایان من واقعا از شاتل راضی هستم، جدیدا قیمت هر 1 گیگ ترافیک اضافی رو هم پایین اورودن، خیلی خوب شده،
برای سرویس های art هزینه هرگیگابایت ترافیک اضافی 3000 تومان است.
برای سرویس های اقتصادی eco هزینه هرگیگابایت ترافیک اضافی 5150 تومان است.
برای من هم عالی هست همشهری جونم، چه روز چه شب! در ضمن عید همه دوستان مبارک، ایشالا همیشه خوش و خرم و سلامت باشین![]()
هم اکنون 67 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 67 مهمان)