تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2212 از 3745 اولاول ... 1212171221122162220222082209221022112212221322142215221622222262231227123212 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,111 به 22,120 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام همشهری
    همه ی فیبر نوری ها روی 4 مگ بسته شده اند - هیچ کسی هم نمیتونه اون رو برات تغییر بده - حتی پشتیانی - شما فردا تعرفه 128 بگیری بازهم 4 مگ استفاده میکنی - در حال حاضر فعلا این طوریه

سلام به روی ماهت
    کدوم منطقه سکونت دارید ؟
    یک سر به همسایتون و بچه های محل بزنید - ببینید اوضاع از چه قراره
    تا جایی که میدونم وضعیت جالبی اونجا نداره - درسته خطتت رو روی 4 مگ میبندن و نوسان و قعطی زیاد داره
    بازم برای اطمینان بیشتر به همسایه هاتون رجوع کنید
    من خونمون فاز ۵پاداد هست،منطقه ی ازادی حساب میشه،البته خودم تو خوده سایتش تست زدم ،گفت بطور موقت نمیشه سرویس گرفت محدود هست،ایا میارزه برم بعدا یه سرویس ۱۲۸بگیرم ببینم چطوره؟از وایمکس ایرانسل بهتره یا بدتر؟اخه نمیخام خرج الکی بکنم،دوستانی که اهواز ،منطقه ی ازادی هستن اگه میشه بگن وضع چطوره اونجا
    با سپاس‌‌

آخر فروم باز Dark Soul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

2 مگ هست ولی تو اسیاتک زنگ بزنی میتونی تا 12 مگ افزایش بدی
    حق ندارند یک سرویس خاص به مشتری اجباری بدند میتونی شکایت کنی از دستشون
    در ضمن از طریق خود سایتش ثبت نام کن تا بتونی سرویس دیگه هم انتخاب کنی
    1544.ir/ADSl-ثبت-نام-اینترنت-پرسرعت-آسیاتک
    ممنون . تو سایت رفتم ، تغییر سرعت ، تمدید و ... همه رو امتحان کردم میگه اون سرویس(2 و 4و 10 و ... ) موجود نیست . البته بهش گفته بودن سرکت های دیگه هم بری همین طوره .
    ولی خب دو مگ بسشه تازه زیادم هست .

3. این کاربر از Dark Soul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

از دیشب سرعتم روی 150 تا قفل کرده
    شما هم همین طورید ؟‌

--------
    بچه ها یه سوال
    اینکه میگه چلچله 60 گیگ در 6 ماه - یعنی ماهی 10 گیگ میده یا اینکه 60 گیگ رو یه جا میده ؟

آخر فروم باز navid_fo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

شما هم همین طورید ؟‌

--------
    بچه ها یه سوال
    اینکه میگه چلچله 60 گیگ در 6 ماه - یعنی ماهی 10 گیگ میده یا اینکه 60 گیگ رو یه جا میده ؟
    سلام
    به احتمال زیاد و منطقیش اینه که دسته شما باشه می خوای همشو یک روزه بخور میخوای روزه آخر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

شما هم همین طورید ؟‌

--------
    بچه ها یه سوال
    سرعت من زیر 100 اومده

اگه نباشه جاش خالی می مونه xxx1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من خونمون فاز ۵پاداد هست،منطقه ی ازادی حساب میشه،البته خودم تو خوده سایتش تست زدم ،گفت بطور موقت نمیشه سرویس گرفت محدود هست،ایا میارزه برم بعدا یه سرویس ۱۲۸بگیرم ببینم چطوره؟از وایمکس ایرانسل بهتره یا بدتر؟اخه نمیخام خرج الکی بکنم،دوستانی که اهواز ،منطقه ی ازادی هستن اگه میشه بگن وضع چطوره اونجا
    با سپاس‌‌
    سلام من اهواز هستم خطم فیبر نوری است کافو 6 مرکز انقلاب.اولا یک چیزی بهت بگم کسانی که خطشون فیبر نوری است یا باید وایمکس بگیرن یا اسیاتک.بین وایمکس و اسیاتک فرسنگ ها فاصله است از لحاظ سرعت.من وایمکس 512 داشتم که بالاترین سرعت دانلودم 64 کیلو بایت بود در صورتی که در اسیاتک بالاترین سرعت دانلودم 800 و خورده ای است البته این نهایت سرعت من در هنگامی که مرکز خلوت است ولی 750 به بالا رو اکثر اوقات دارم تا ساعت 11و نیم شب و از اون موقع به بعد کم میشه تا ساعات رایگان که بالاترین سرعت 256 است.سرویس 128 که می گیری توی روز با حداکثر سرعت دانلود می کنی که فکر کنم بتونی بین 700 و 800 کیلو بایت سرعت دانلود داشته باشی البته ممکنه تا 1 مگ و خورده ای سرعت دانلود هم برسه اما در شب و ساعت های رایگان بشدت افت سرعت پیدا می کنی چون سرعت به قول معروف اسمی میشه که اونم فکر کنم 32 کیلو بایت سرعت دانلودت بشه که خیلی کمه. حالا نتیجه اینه که اگر اسیاتک گرفتی دیگه به وایمکس برنمی گردی چون من یک زمانی سرعت 64 بهم می داد تقریبا راضی بودم.برای وبگردی خوب بود ولی یک فیلم می خواستم دانلود کنم 3 ساعت طول میکشید الان یک فیلم
    یک گیگ و خورده ای رو توی 45 دقیقه توی روز دانلود می کنه یک قسمت 150 مگ از یک سریال رو با وایمکس توی 1 ساعت دانلود می کرد الان با اسیاتک توی روز 3 دقیقه طول می کشه.توی ساعات رایگان سرعت دانلودم 256 است که شبی دو فیلم رو دارم دیگه بماند که اگه بخوام سریال دانلود کنم شاید نصف یک فصل رو می تونم توی یک شب دانلود کنم.صد در صد اسیاتک شرف داره به وایمکس.تفاوت خیلی زیاده خیلی. من اسیاتک 10 مگ با 10 گیگ ترافیک رایگان دارم 2 تا 8 صبح رایگان. برای من که دوست دارم فیلم دانلود کنم خوبه عالیه.

8. 2 کاربر از xxx1360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه xxx1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام همشهری
    همه ی فیبر نوری ها روی 4 مگ بسته شده اند - هیچ کسی هم نمیتونه اون رو برات تغییر بده - حتی پشتیانی - شما فردا تعرفه 128 بگیری بازهم 4 مگ استفاده میکنی - در حال حاضر فعلا این طوریه
    کی همچین حرفی زده؟من فیبر نوری ام کافو 6 مرکز انقلاب. خونه مون هم لشکر است.خطم رو تا 12 مگ بسته بودم الان هم روی 10 مگ بسته شده.سرعت دانلودم هم بین 700 و 800 است و با speedtest به من 5 مگابیت و خورده ای میده تازه توی صبح به 6 مگابیت هم رسیده .اینقدر بهشون گیر دادم تا خطم رو روی 12 مگ بستن. الان هم که روی 10 مگ هست فرقی نکرده همون سرعت قبلی رو می گیرم.به من می گفتن خطت بیشتر از 2 مگ نمیکشه البته اوایل که اسیاتک اومده بودم تا چند ماه سرعت دانلودم 256 بود بعد رسید به 400 و خورده ای و الان که گفتم چند هست.
    Last edited by xxx1360; 06-06-2015 at 01:33.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

امشب تو تایم رایگان هر پنج دقیقه اینترنت قطع و وصل میشد
    فقط مشکل من بوده یا برای شما هم همین بوده ؟

پروفشنال VahidDG2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

امشب تو تایم رایگان هر پنج دقیقه اینترنت قطع و وصل میشد
    فقط مشکل من بوده یا برای شما هم همین بوده ؟
    آسیاتک همینه دیگه

واسه من ایام عید و اردیبهشت خیلی بود هر 2 دقیقه قطع میکرد اما کم کم دیس کانکتا کم شد الان یه 2 3روزی هست فعلا خبری از دیسی نیست اما 4 روز پیشش باز بود!!!!

کلا همینه حساب نداره...

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

دوستان بعد از اتمام سرویس، در صورتی که درخواست جمع آوری نزده باشی چند روز بعد جمع میکنن؟
    مشکل اینجاست که سرویس تموم شده، اما نمیخوام جمع آوری شه و الان مسافرتم دسترسی ندارم! تاریخ انقضاء کارتمم گذشته خرید اینترنتی غیرفعال شده!
    آیا قبل جمع آوری با من تماس میگیرن؟ مرکز ما محدودیت پورت داره!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •