سلام نگفتید قیمتها تو سلیمانیه و دوبی چقدر تفاوت داره
سلام نگفتید قیمتها تو سلیمانیه و دوبی چقدر تفاوت داره
توی دوبی اگه بتونی نمایندگی مایکروسافت رو پیدا کنی که شاید بتونی قیمت جهانی بخری.......
توی سلیمانیه((آگه عراق منظورته))فکر نکنم تفاوت زیادی با ایران داشته باشه........
خب .بله . بازیهای کپی رو !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
اهان اسلیم شما درایو اورجیناله؟ پس خوبه من از خدام بود اسلیم -- نشده داشته باشم می دونی تازگیا دیگه گیم ها چندان حال نمیده من راضی هستم کلا اورجینال بازی کنم نشون به اون نشون که امروز 80 هزار تومن واسه لایوبازی مایه تیله کردم یه اکانت گلد 3 ماهه که امیدوارم مش مایکی به قولش عمل کنه و 3 ماه هم جایزه ام رو بده و 4200 تا پوینت گرفتم سر جمع نزدیک 80 تومن پیاده کردم. البته خوب تا الان داشتم فیفا 11 می زدم 800 تا پویننت خرج خرید Pass Code فیفا 11 کردم که به صورت نا محدود آنلاین بزنمش می بینی تقریبا همون آش و همون کاسه میشه من الان غیر از فیفا احتمالا TDU2 و کرایزس 2 رو آنلاین بزنم تا 13 بعدشم کار و زندگی و شرکت و اینا... یعنی خیلی وقت نمی کنم بشینم هر گیمی که میاد رو بازی کنم... به هر حال اینا همگی یه طرف قضیه هست و عقاید شخصی من مسلما شما می خوای پای یه گیم همون 2 و 2.5 بدی نه بیشتر... ایشالا که زودی -- میشه و شما هم میتونی بازی های کپی بخری.... سر درد دادم شرمنده
موفق و پیروز باشید. همین جا جا داره از سعید عزیز بابت راهنمایی هاش در مورد خرید اکانت و پوینت تشکر کنم... همین طور زحمات سایر دوستانی که واقعا برای پیشرفت سطح دانش برا بچه های انجمن تلاش می کنن مثل
samgun
shab_2008
sonixax
A.N.A.P
joykiller360
پیمان و بقیه دوستان زحمت کش انجمن کنسول که دست همه شون رو می بوسم![]()
آه........
پس بالاخره آرمین موفق شد
راستی آرمین جون منو یادت رفته بود بنویسی،حالا دوست نداری ننویس من اصراری ندارم که((هنوز شرمنده نشدی؟؟؟))
آرمین اسمت تو Live چیه؟بگو شاید فرجی شد هفته دیگه یه دست با هم Fifa زدیم........
Last edited by Alex Fera; 25-03-2011 at 00:31.
دوستان یک سوال داشتم من می خوام Kinect بخرم می خواهم بودم ارزش خریدن را داره یا نه؟
چرا ارزش نداره !!!
xbox داشته باشی kinect نداشته باشی مثل این میمونه که رفتی شمال ولی دریا رو ندیدی
اگر جا داری ، بخر
آره عزيز مطمئنا خالي از لطف نيست فقط بهتره lcd بزرگ و فضاي خوب توي اطاق واسه ورجه وورجه داشته باشي
Last edited by starpars; 25-03-2011 at 11:37.
منم اين سه ماهه رو گرفتم فعلا كه هيچ جايزه اي نداده تاريخ انقضا هم همون 3 ماه آينده زده پوينت هم هيچي نداده .چجوريه بعدا حساب ميكنه جايزه ها رو؟
دوستان در حال حاضر كدوم بازيها رو واسه لايو زدن بايد پوينت خريد؟
بعد اينكه بازي هاي قديمي تر تا چه مدت سرور لايوش فعاله چون الان من fifa09 گذاشتم ميگه سرور فعلا از طرف EA غير فعال شده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)