تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2211 از 4105 اولاول ... 1211171121112161220122072208220922102211221222132214221522212261231127113211 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,101 به 22,110 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه mo_ho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من میخوام برم ...آموزشی خیلی سخت میگذره ؟ تو اموزشی تحصیل کرده ها رو جدا میکنن ؟؟؟؟مسئولیت قبول کردن بده (من تایپم سریع هست میزارن منشی بشم ؟ اصلا منشی بودن بد هست ؟)؟؟؟؟ و اخر اینکه مرخصی هایی که میدن تاریخ انقضا دارن ؟21 ماه خیلی زوره به خدا ..... من میمیرم ...دق میکنم یا حسیییییییییییییین !
    سلام من 1 ماه و 1 روز از آموزشیم الآن می گذره، در کل سخت بوده ولی نه به اندازه ای که فکر می کنی21 ماه هم آره زوره ولی چاره ای نداریم ، یه سده که باید از جلو پامون برش داریم ، هر چی بیشتر سخت بگیری ، اونجا هم سخت می گذره ! درباره مسئولیت هم ، منشی خوبه ولی ربطی به تایپ ندارهمنشی بودن خوبه چون می تونی رژه کمتر بری ، کلاس ها رو کمتر بری و ... ولی خب کارش هم زیاده ، آها نگهبانی هم یا نداره یا کم داره ( چون خودش نگهبان ها رو می چینه )مرخصی هم اگه روز برگ بهتون بدن تا ساعت 5 و نیم صبح روز بعد باید پادگان باشی ( حداقل 01 اینجوریه)درباره جدا بودن تحصیل کرده و ... اینجا همه لیسانس به بالا هستن و همه پیش هم دیگه
    در کل سخت نگیر ،می گذره
    .........
    1-2 صفحه قبل درباره نظافت و دستشویی شستن و اینا گفتن برا تحصیل کرده ها ، اینو بگم که باز حداقل تو جایی که ما هستیم از این نظر همه مساوی هستن . هر روز نظافت داریم و همه مثلا 100 نفره یگان باید نظافت کنن .حالا دیگه بستگی به شانس از روز اول که تقسیم می کنن که کی ،کجا رو تمیز کنه! 10-15 نفر حموم و دستشوییی ها مثلا ، 60-70 نفر نظافت اطراف و .... و این برا همه و با هر مدرک تحصیلی هست
    Last edited by mo_ho; 23-05-2014 at 00:48.

2. 3 کاربر از mo_ho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hossein_128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان با بند "پ" امکانش هست کلاً 2 ماه آموزشی رو نرفت؟؟

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

دوستان یک سوال رو ممنون میشم جواب بدین :

از کی تحصیل کرده ها رو جدا میکنن از اموزشی یا دوره شروع خدمت ؟

لیسانس ها رو با فوق دیبلم ها یکجا میندازن یا با فوق لیسانس ها ؟؟؟؟؟؟

یا کم سواد ها جدا ، لیسانس ها جدا ، فوق لیسانس ها جدا و دکتری جدا ؟؟؟؟؟؟؟؟
    تو روند اعزام دیپلم ها و زیر دیپلم ها 19 هر ماه اعزام میشن و فوق دیپلم و بالاتر 1 هر ماه.

دیپلم و پایین تر در یک پادگان و بعد از اون در پادگان دیگه.

داستان شما مثل یکی از دوستان بود که شب تو آسایشگاه با افراد دیپلمه نمیتونست یه جا بخوابه. اگه اینطوره و بزرگترین مشکل شما تو خدمت اینه پس کلا قید خدمت رو بزن .

سلام.
    دوستان اگه میشه در باره ی معافیت همزمان دو برادری یه توضیح کلی میدید؟
    اینطور که من شنیدم به طور مثال اگر برادر من در حال خدمت باشه من تا زمان اتمام خدمت برادرم معافم. درسته؟
    +
    من جزء مشمولان 73 هستم و الان پیش میخونم. اگه یکی از امتحان هارو بیفتم و بندازم برا شهریور تا سال بعد ینی برای کنکور 94 فرصت دارم یا نه؟
    اگه برادر شما سرباز باشه شما به راحتی تا پایان خدمت اون معاف میشید.

اگر شهریور امسال فارق التحصیل بشید تا شهریور سال دیگه مهلت دارید تا دفترچه پست کنید.

دوستان با بند "پ" امکانش هست کلاً 2 ماه آموزشی رو نرفت؟؟
    خیر .

حداقلش اینه که روز اول و آخر آموزشی بری اونجا خودتو نشون بدی.

5. 3 کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اگه برادر شما سرباز باشه شما به راحتی تا پایان خدمت اون معاف میشید.
    خب برادر من اسفند امسال تاریخ اعزامشه. تا اون موقع من باید چکار کنم>؟

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

خب برادر من اسفند امسال تاریخ اعزامشه. تا اون موقع من باید چکار کنم>؟
    شما اگه خرداد امسال هم درست تموم شه تا خرداد سال دیگه وقت داری بری خدمت و تا زمان خدمت برادرت هم لازم نیست کاری انجام بدی . فقط وقتی برادرت رفت خدمت بیفت دنبال معافی خودت تا زمان پایان خدمت برادرت.

اینطوری هم لازم نیست شهریور درست رو تموم کنی.

8. این کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

تو روند اعزام دیپلم ها و زیر دیپلم ها 19 هر ماه اعزام میشن و فوق دیپلم و بالاتر 1 هر ماه.

دیپلم و پایین تر در یک پادگان و بعد از اون در پادگان دیگه.

داستان شما مثل یکی از دوستان بود که شب تو آسایشگاه با افراد دیپلمه نمیتونست یه جا بخوابه. اگه اینطوره و بزرگترین مشکل شما تو خدمت اینه پس کلا قید خدمت رو بزن .
    سلام

نه مشکلی ندارم . دوست دارم با ادم هایی باشم یکم فرهنگشون بالاتر باشه و خزی و خول نباشن . افراد با سواد تر نظم دارن دوست واقعی اند زیراب نمیزنن. کم تر ادم بدرد نخور توشون هست .

البته ادعایی ندارم که من خیلی ادمم و .. ولی ترجیح میدم با کسایی باشم که درست رفتار کنن .

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

شما اگه خرداد امسال هم درست تموم شه تا خرداد سال دیگه وقت داری بری خدمت و تا زمان خدمت برادرت هم لازم نیست کاری انجام بدی . فقط وقتی برادرت رفت خدمت بیفت دنبال معافی خودت تا زمان پایان خدمت برادرت.

اینطوری هم لازم نیست شهریور درست رو تموم کنی.
    داداش دکمه ی تشکر کافی نبود نمیدونی چقدر دنبال جواب گشتم درست حسابی پیدا نکردم. خیلی خوشحالم کردی. دستت درد نکنه

11. این کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام.
    دوستان اگه میشه در باره ی معافیت همزمان دو برادری یه توضیح کلی میدید؟
    اینطور که من شنیدم به طور مثال اگر برادر من در حال خدمت باشه من تا زمان اتمام خدمت برادرم معافم. درسته؟
    +
    من جزء مشمولان 73 هستم و الان پیش میخونم. اگه یکی از امتحان هارو بیفتم و بندازم برا شهریور تا سال بعد ینی برای کنکور 94 فرصت دارم یا نه؟
    ما یکی از آشناهامون دو برادر همزمان سرباز بودن . یکی بندر عباس یکی کاشان
    گفته بودن اگه نامه بیارن که اون برادره بندر سربازه اونی که کاشان خدمت میکنه رو میفرستن شهر خودش شیراز !!!
    البته نمیدونم بند پ داشت یا نه !!!!!!!

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام

نه مشکلی ندارم . دوست دارم با ادم هایی باشم یکم فرهنگشون بالاتر باشه و خزی و خول نباشن . افراد با سواد تر نظم دارن دوست واقعی اند زیراب نمیزنن. کم تر ادم بدرد نخور توشون هست .

البته ادعایی ندارم که من خیلی ادمم و .. ولی ترجیح میدم با کسایی باشم که درست رفتار کنن .
    منم مث شما فکرمیکنم که برم خدمن تحصیل کرده هاادمای باکلاس و بافرهنگی هستن..اما وقتی یاد همکلاسیهام می افتم اینجوری میشم
    گمون نکنم خیلی ربط داشته باشه و ملاک خود شخصیت و تربیت خانوادگی فرده..حالا دوستانی تجربه دارن مطرح کنن استفاده کنیم

14. 2 کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان فقط یک جمله میگم برای اونایی که تو ارتش و سپاه خدمت میکنن که قدر بدونن.

ناجا=برده داری نوین

16. 2 کاربر از pedromi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •