تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2211 از 4428 اولاول ... 1211171121112161220122072208220922102211221222132214221522212261231127113211 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,101 به 22,110 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام دوست عزيزم
    آقا من امروز با پارس آنلاين تماس گرفتم و گفتن كه متاسفانه مشكل همون نويز هستش . حالا من چي كار كنم با اين نويز ؟ تلفن بيسيمي پاناسونيك داريم ولي روي يه خط ديگه هست تازه چزا فقط روي يكي از خطا نويز ميندازه ؟
    از صبح تا حالا دارم باهاش ور ميرم ولي نشده كه نشده . تازه بعضي موقع ها لينك اينترنت ميره قطع ميشه بايد اينقدر رفرش بزني تا دوباره يكدفعه بياد كه اين مشكل رو هم به پشتيباني گفتم كه اونا گفتن دقيقا مال نويزه . چي كار كنم اين نويز لعنتي از رو اين خط ما بره و مثل اون يكي درست بشه ؟
    ممنون
    همینطور که پشتیبانی پارس گفته توضیحاتی که شما میگین بدون هیچ شک و تردیدی مال نویز هست.همین قطع شدن اینترنت به صورتی که شما فرمودین نشانه نویز هست.تلفن رو قطع کنید و بذارید کنار و بعد تست کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه.اول باید مطمئن بشید که چه چیزی این نویز رو بوجود میاره.ممکنه سیم تلفن تو مسیری که داره میاد با سیم برق تماس داشته باشه یا تو مسیرش آسیب دیده باشه یا همون تلفن بیسیم نویز ایجاد کنه.مودم رو جدا کنید و یه تلفن به اون سیم وصل کنید و یه جا تماس بگیرید ببینید کیفیت خط چجوریه؟یعنی صدا راحت منتقل میشه و خش خش نداره؟
    دو تا سوال دارم :
    1.آیا از اسپلیتر (نویز گیر) استفاده میکنید؟
    2.مودمتون بیسیمه یا نه؟

2. این کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال attaghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان عزيز
    يه اتفاق خيلي عجيب واسه من افتاده :
    دو روز پيش من رفتم و دو تا اشتراك 1024 محدود پارس آنلاين ثبت نام كردم براي دو تا خط تلفن مجزا كه هر دوشونم توي خونه خودمون هستن و هر دو خط هم دقيقا هفته پيش ثبت نام شدن و باهم وصل شدن . امروز خط ها رانژه شد و اينترنت 1024 هر دو تا خط فعال شد . يكي از خطها سرعت دانلودش از 450 تا 500 متغيره و خلي خوبه ولي اون يكي خط ديگه كه اونم دقيقا همين سرويسه 1024 هست ولي سرعت دانلودش نهايتا براي چند لحظه بعضي موقع ها 120 ميشه و اكثرا روي 90-100 هست .
    يه مودم smc هست و يكي tplink روي هر دوتاشم امتحان كردم اون خطي كه سرعت دانلودش بالاست روي هر دو تا مودم امتحان كردم روي جفتش سرعتش همونجور بالاست و اون يكي كه سرعت دانلودش كمه روي هر دو تا مودم امتحان كردم كه روي هر جفتشم همونجور سرعتش كمه .
    دوستان ميشه بگيد مشكل از كجاست كه اين خط هم مثل اون سرعت واقعي براي دانلود دانلود رو نميده ؟؟؟
    خب واضحه که مشکل از نویز خط تلفن هست و به احتمال زیاد سیمکشی خط تلفن مشکل داره.
    ممنون دوست عزيزم . والا از پايين (پيلوت) يه سيم 4خط مستقيم و بدون تيكه وصله اومده بالا (طبقه چهارم) كه اتفاقا سيم رو هم خودم دو ماه پيش عوض كردم چون 2خط بود ميخوواستم 4خط بندازم . روي اين سيم 3تا خط تلفن داريم كه يكيش اينترنت نداره و دوتاي ديگشم اينا هستن . تلفن هم به هيچ كدوم از اين خطا وصل نيست .
    حالا از كجا مشكلو بفهمم و رفعش كنم ؟
    اگه براتون امکان داره مودمو ببرین دم در منزل و جایی که سیم تلفن وارد خونه میشه وصلش کنید و تست کنید.(طبیعیه که برای اینکار به لپ تاپ احتیاج دارید).
    یه راه دیگه هم اینه که وارد تنظیمات مودم بشین و مقادیر SNR Margin و Line Attenuation رو پیدا کنید.اولی اگه بالای 20 بود عالیه و دومی هم باید کمتر از 30 باشه.هرچی کمتر بهتر.
    وارد شدن به تنظیمات مودم برا هر مودمی فرق داره اما رایجترینش اینه.این آدرسو تو مرورگر اینترنتی تایپ کنید و اینتر رو بزنید: 192.168.1.254 اگه یوزرنیم و پسوورد خواست admin رو وارد کنید.

یه نکته دیگه هم اضافه کنم و اونم اینکه پشتیبانیشون 24 ساعتس و همین الان هم میتونید زنگ بزنید و برا مشکلتون راهنمایی بخواهید.
    همینطور که پشتیبانی پارس گفته توضیحاتی که شما میگین بدون هیچ شک و تردیدی مال نویز هست.همین قطع شدن اینترنت به صورتی که شما فرمودین نشانه نویز هست.تلفن رو قطع کنید و بذارید کنار و بعد تست کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه.اول باید مطمئن بشید که چه چیزی این نویز رو بوجود میاره.ممکنه سیم تلفن تو مسیری که داره میاد با سیم برق تماس داشته باشه یا تو مسیرش آسیب دیده باشه یا همون تلفن بیسیم نویز ایجاد کنه.مودم رو جدا کنید و یه تلفن به اون سیم وصل کنید و یه جا تماس بگیرید ببینید کیفیت خط چجوریه؟یعنی صدا راحت منتقل میشه و خش خش نداره؟
    دو تا سوال دارم :
    1.آیا از اسپلیتر (نویز گیر) استفاده میکنید؟
    2.مودمتون بیسیمه یا نه؟
    سلام . خيلي ممنونم دوست عزيزم
    ببينيد ما طبقه چهارميم و از توي يه خرطومي يه سيم تلفن 4خط تقريبا دو ماه پيش خودم رد كردم و فنر زدم تا از پيلوت ورودي خط تلفن ها آوردمش بالا . ((قبلا سيم 2خط بود ميخواستم 4خط بندازم وگرنه سيم قبلي مشكل نداشت)) سيم جديده رو هم جنس خوب خريدم انداختم. روي اون سيم 3تا خط تلفن هست كه به يكيش تلفن وصله اما adsl وصل نيست به اون دو تاي ديگه اصلا تلفن وصل نيست اما روي جفتش adsl وصله يعني دو تا اشتراك اينترنت . مودم هم يكي تي پي لينك معمولي بدون وايرلس دارم روي يكي از خطها و يكي هم smc وايرلس دار ولي وايرلسش رو غير فعال كردم چون استفاده نميكنم . اسپليتر هم با وجود اينكه تلفن سر اين دو تا خط ندارم ولي باز گذاشتم . اينو هم بگم كه سيم 4خطي كه انداختم تا بالا اومده اولين پريز تو اتاق خودم هست و همونجا هم الان بهش مودم وصل كردم و ديگه جاهاي ديگه خونه نرفته سيم اون دو تا خط . اون يكي خطي سيمش رفته تو خونه از پريز اصلي به بعد كه فاصلشم با مودم دوره .

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام . خيلي ممنونم دوست عزيزم
    ببينيد ما طبقه چهارميم و از توي يه خرطومي يه سيم تلفن 4خط تقريبا دو ماه پيش خودم رد كردم و فنر زدم تا از پيلوت ورودي خط تلفن ها آوردمش بالا . ((قبلا سيم 2خط بود ميخواستم 4خط بندازم وگرنه سيم قبلي مشكل نداشت)) سيم جديده رو هم جنس خوب خريدم انداختم. روي اون سيم 3تا خط تلفن هست كه به يكيش تلفن وصله اما adsl وصل نيست به اون دو تاي ديگه اصلا تلفن وصل نيست اما روي جفتش adsl وصله يعني دو تا اشتراك اينترنت . مودم هم يكي تي پي لينك معمولي بدون وايرلس دارم روي يكي از خطها و يكي هم smc وايرلس دار ولي وايرلسش رو غير فعال كردم چون استفاده نميكنم . اسپليتر هم با وجود اينكه تلفن سر اين دو تا خط ندارم ولي باز گذاشتم . اينو هم بگم كه سيم 4خطي كه انداختم تا بالا اومده اولين پريز تو اتاق خودم هست و همونجا هم الان بهش مودم وصل كردم و ديگه جاهاي ديگه خونه نرفته سيم اون دو تا خط . اون يكي خطي سيمش رفته تو خونه از پريز اصلي به بعد كه فاصلشم با مودم دوره .
    خب با توضیحاتی که میگین که هیچ جای کار مشکل نداره.یه تلفن به همون پریز تلفن که تو اتاقتونه وصل کنید و یه تماس بگیرید و ببینید کیفیت صدا مشکلی نداره.اگه خش خش نمیکنه و نویز نمیندازه باید به پارس زنگ بزنید و بگید که مشکل از سیم کشی داخلی نیست.

5. این کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    یک سوال فنی داشتم من یک مودم مدل P-660HW-T1 v3 دارم
    وقتی تو قسمت WAN قسمت mode روی Routing و Encapsulation روی PPPoE باشه وایرلس مودم کامل کار میکنه و به اینترنت هم وصل میشه
    ولی وقتی قسمت mode روی Bridge و Encapsulation روی RFC 1483 باشه وایرلس کار میکنه اما انگار به اینترنت وصل نیست
    من می خوام اینترنتم یکسره وصل نباشه با ساختن کانکشن وصل بشم و وایرلس هم کامل کار کنه و به اینترنت وصل بشه
    از دوستان خبره و مدیران تقاضا دارم راه حلی پیشنهاد دهند
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آموزشی باید مشکلتونو حل کنه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مراحلش ممکنه شبیه مراحل ساخت v p n باشه اما فقط یه کانکشن میسازه برا وصل شدن و v p n نیست.
    Last edited by csssaeed; 13-03-2013 at 22:06.

7. 2 کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

خب با توضیحاتی که میگین که هیچ جای کار مشکل نداره.یه تلفن به همون پریز تلفن که تو اتاقتونه وصل کنید و یه تماس بگیرید و ببینید کیفیت صدا مشکلی نداره.اگه خش خش نمیکنه و نویز نمیندازه باید به پارس زنگ بزنید و بگید که مشکل از سیم کشی داخلی نیست.
    بازم از راهنماييتون ممنونم دوست عزيزم
    راستي ميكرو ف-ي-ل-ت-ر مشكل منو حل نميكنه ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آقا من اسپليتر رو عوض كردم يكي ديگه انداختم . اين صفحه مربوط به نويز رو هم تو تنظيمات مودم گير آوردم . دوست عزيزم ميشه لطف كنيد ببينيد وضعيت ما چطوره : (اين عكس بعد از گذاشتن اسپليتر جديده )
    اين اعداد رو چند باشه خوبه ؟

Last edited by attaghi; 13-03-2013 at 22:20.

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

بازم از راهنماييتون ممنونم دوست عزيزم
    راستي ميكرو ف-ي-ل-ت-ر مشكل منو حل نميكنه ؟
    خواهش میکنم.
    میکرو فیلتر هم کارش کم کردن نویز هستش اما تو مخابرات وصل میشه و همون اول که خط رو رانژه میکنن روی خط قرار داده میشه.

11. این کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

خواهش میکنم.
    میکرو فیلتر هم کارش کم کردن نویز هستش اما تو مخابرات وصل میشه و همون اول که خط رو رانژه میکنن روی خط قرار داده میشه.
    يه سري ميكرو في لتر هم هست مثل همين اسپليترها ميمونه فقط فرقش با اسپليتر اينه كه يه ورودي داره يه خروجي . منظورم اينا بود كه بگيرم مشكلمو حل ميكنه يا نه ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

آقا من اسپليتر رو عوض كردم يكي ديگه انداختم . اين صفحه مربوط به نويز رو هم تو تنظيمات مودم گير آوردم . دوست عزيزم ميشه لطف كنيد ببينيد وضعيت ما چطوره : (اين عكس بعد از گذاشتن اسپليتر جديده )
    اين اعداد رو چند باشه خوبه ؟

يه سري ميكرو في لتر هم هست مثل همين اسپليترها ميمونه فقط فرقش با اسپليتر اينه كه يه ورودي داره يه خروجي . منظورم اينا بود كه بگيرم مشكلمو حل ميكنه يا نه ؟
    در مورد میکروفیلترهایی که گفتین شبیه اسپلیتر هست نمیدونم تا چه حد میتونه کمک کنه.
    اما این عکسی که گذاشتین خودش از هزار تا مطلب گویاتره.خط شما نویزش بالاس و مودم داره سعی میکنه خودشو مطابقت بده (sync کنه) و برا همین آپ استریم و داون استریم شما 1020 و 4092 هستن.به جای 1024 و 4096.
    شما اگه خیلی اهل آپلود فایل های حجیم نیستید همین الان به پارس زنگ بزنید و ازشون بخواین که آپلود رو روی 512 ببندن تا کیفیت خط بهتر بشه.من همین کارو کردم و رو کیفیت خطم تاثیر خیلی خوبی داشت.
    Last edited by csssaeed; 13-03-2013 at 22:43.

14. این کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

در مورد میکروفیلترهایی که گفتین شبیه اسپلیتر هست نمیدونم تا چه حد میتونه کمک کنه.
    اما این عکسی که گذاشتین خودش از هزار تا مطلب گویا تره.خط شما نویزش بالاس و مودم داره سعی میکنه خودشو مطابقت بده (sync کنه) و برا همین آپ استریم و داون استریم شما 1020 و 4092 هستن.به جای 1024 و 4096.
    شما اگه خیلی اهل آپلود فایل های حجیم نیستید همین الان به پارس زنگ بزنید و ازشون بخواین که آپلود رو روی 512 ببندن تا کیفیت خط بهتر بشه.من همین کارو کردم و رو کیفیت خطم تاثیر خیلی خوبی داشت.
    والا آپلودم بعضي موقع ها انجام ميدم . به غير اين كار بنظرتون چي كار كنم اين نويزه برطرف بشه ؟
    مودمو ببرم تو پيلوت به وردي سيم امتحان كنم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •