تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2211 از 4751 اولاول ... 1211171121112161220122072208220922102211221222132214221522212261231127113211 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,101 به 22,110 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

آقا اگر ما خواسته باشیم از شاتل به پارس آنلاین مهاجرت کنیم باید چیکار کنیم؟
    سرویس من اکو 512 ست و شبا سرعتش افتضاح میشه (کرج هستم از مرکز شهید رجایی)
    برای اینکه ودیگه نخوام از شاتل سرویس بگیرم باید کار خاصی انجام بدم یا نه ؟ اینا که دو روز پولشون رو دیر میدی 1000 تا ایمیل میزنن و تهدید میکنن که اگر ندی با شما طبق قوانین اسلامی برخورد میشه و .... حالا باید کار خاصی انجام بدم یعنی بهشون بگم دیگه نمیخوام جمعش کنن یا نه؟
    بعدش با همین رانژه ای که الان تو مخابراته پارس انلاین وصل میشه یا اینو بر میدارن دو باره باید از مخابرات وصل بشه؟
    چقدر طول میکشه این کار؟ آیا باید دوباره یه مودم جدید بگیرم یا با همین میشه کار کرد ؟ مدل مودم من بیلیونه.
    اگر ممکنه شما که این کارو کردی زحمت بکش کامل این مراحل رو توضیح بده ما هم بیایم اون سمتی انگاری هواش خیلی بهتره
    امیدوارم پست رو قشنگ بخوانی
    اتفاقا من پول رو ندادم همون شب که باید قطع می شد نه تنها قطع نشد بلکه رفت تو دوره جدید شانس آوردم زود فهمیدم وگرنه کلی اذیتم میکردن که چرا مصرف کردی.من یک ایمیل زدم گفتم که بنا به دلیل وعدههای کذب جهت رفع اشکال و پشتیبانی ضعیف و سرویس دهی نامطلوب دیگه مایل ادامه قرارداد نیستم خلاصه خودتون هم آب و تابش رو زیاد کنید تا تو فی خالدونشون بسوزه بعد صبح روزی که قطع شد زنگ زدم به نماینده فروش که ایمیل من رو پیگیری کن امروز نامه رو بفرست مرکز گفت نمیشه گفتم یعنی چی نمیشه گفت کار اداری داره خلاصه چندتا تشر زدم بهش . 2 ساعت بعد یک زنه رنگ زد از پشتیبانی ترکوندمش گذاشتنش کنار یعنی زمین و زمان رو بهم ربط دادم مخصوصا زن میفرستن جلو که مرد باشی خودتو نگه داری ولی من زده بودم سیم آخر خلاصه بعد که حریف من نشد گفت بگذارید وصلتون کنم به هدمون مثلا مسئول ارشدشون بود اون رو هم شستم گذاشتم کنار خلاصه ساعت 3 بعداظهر نوبت رسید به مسئول کل پشتیبانی تهران من هم که خواب بودم مرتیکه زنگ زد به موبایل از خواب پریدم بدتر کفری شدم گفت من آقازاده یا یه همچین اسمی هستم مشکلتون چیه گفتم مگه مریضی سر ظهر زنگ زدی مارو بیدار کردی اصلا حال کردم از بزرگترین قطب IT سرویس نگیرم طرف فر خورده بود گفتم آقا آروم تر ارزش نداره اعصابتون رو خورد کنید. خلاصه هی گیر داده بود شما ضعف ما رو بگید من هم همه چیز رو گفتم آخه وزیر کشور گفته بود فیبر مشکل پیدا کرده بود بعد اپرا رو با حداکثر سرعت دانلود می شد کرد اون موقعها یعنی کش شد یعنی سرکار گذاشتن مشتری تو 2 نیمه شب فکر کنم 20 دقیقه باهاش فک زدم ولی الان میبینم من چه خری بودم کاشکی همه اینها رو ضبط میکردم واسه شما بگذارم تا می دیدی چجوری میشه اینها رو محکوم کرد و چه شر و ورهایی که نمیگن و چه خا** مالی ها که نمی کنند. من شده بود 20 دقیقه با پشتیبانی 3 نصفه شب تلفنی حرف بزنم طرف به گ* خوری افتاده بود خودش میگفت آره اپرا کش میشه ولی حیف که اینها رو ضبط نکردم اگر شما می تونید ضبط کنید کلی حرف خنده دار توش در میاد.

ببنید برا من کلا 10 روز طول کشید 6 روز شاشتل طولش داد تا خط رو تخلیه کنه 4 روز هم پارس طول داد تا وصل کنه ولی مرکز به مرکز فرق داره ممکنه مرکز ما شلوغ بوده باشه.نه خط شما باید تخلیه بشه و دوباره رانژه بشه که مبلغ 5000 تومان درصورتی که خودتون مودم رو وصل کنید باید بابت رانژه بدین. فقط یک نکته مهم طرف سرویس اقتصادی پارس نرو چون فکر کنم سرعتش به اندازه 128 معمولی نباشه من پیشنهاد می کنم فعلا 128 3 گیگ رو بگیری با پول آبونمان میشه 16500

ولی جالب بود یارو هیچ جور قبول نمیکرد که مشکل از خودشونه و هی میگفت بستر های مخابراتی مشکل دارند!
    اینقدر این شاتلی ها این کلمه رو گفتن حالم از این کلمه ی (بستر) بهم خورد!
    الان برای خودم متاسفم که دوباره از این شرکت دزد سرویس گرفتم!
    اشکال نداره ماه بعد انشاا...
    خوب لابد هر شب تو بستر یکی می خوابن
    چرا عزیز قبول میکنه اگر می تونستی یک جور ازشون فیلم بگیری بعدا میگفتی من میرم مخابرات با این فیلم ببینم مشکل از کجاست دست و پات رو هم بوس میکردن. جریانه فرزاده مطمئن باش مشکلش حل شده اینورا نمی یاد اون هم رفته بود مخابرات گفته بود مشکل از شاتله رفته بود دهن شاشتل رو صاف کرده بود که دیگه بهش میگفتن مشکل شاتل در مرکز مخابراتی شماست نه مشکل مرکز مخابراتی.

2. 3 کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MILAD99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ServerInside

پيش فرض

اقا چجوری میشه مچشونو حسابی گرفت (واسه سرویس شبانه منظورمه)؟
    من رفتم مخابرات محلمون گفتن مشکل از ما نیست و نمیدونیم چرا این شرکت اینجوری میکنه!

آخر فروم باز esfehanei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

من موندم چرا اینا حتی یه کیلوبایت هم هدیه ندادن
    دوستانی که شاتل دارن شبا چقدر دانلود دارن؟

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

من رفتم مخابرات محلمون گفتن مشکل از ما نیست و نمیدونیم چرا این شرکت اینجوری میکنه!
    برو تنظیم مقرارات فرم شکایت را پر کن
    ادرسش را هم از فرزاد بگیر...

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

از فرزاد همشهریتون بپرس . پس مشخصه تو شیراز بد سابقه هست چون مخابرات به فرزاد هم همین رو گفته بود.

من موندم چرا اینا حتی یه کیلوبایت هم هدیه ندادن
    دوستانی که شاتل دارن شبا چقدر دانلود دارن؟
    چه گیری دادین به هدیه کل هدیه هایی رو که شاشتل تو یک سال میده اگر سرویس واقعیتون رو بده شما می تونید تو 10 شب دانلود کنید

آخر فروم باز parsa5564's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    هرجا که هوا هست

پيش فرض

دوستان من حدود 11 ماه پیش توی سایت speedtest یه تست گرفتم که عکسشو زیر گذاشتم.بعد امروز تقریبا در همون ساعت یه تست دیگه گرفتم و نتیجه ی زیر رو داد.
    تست 11 ماه پیش:

و اینم تستی که امروز گرفتم:

سرعت اپلودم تفاوت زیادی نداشته اما سرعت دانلودم از این بالاتر نمیره و پینگ هم که اصلا قابل مقایسه نیست.البته اونموقع از ویندوز xp استفاده می کردم اما الان از 7 استفاده می کنم و الان dns رو هم روی dns های گوگل تنظیم کردم.به نظرتون خود شرکت دان استریم رو پایین اورده یا طبیعیه؟

داره خودمونی میشه fanii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    من میخوام شاتل 128 بگیرم میخواستم بدونم سرعت دانلود در شب چه قدر است؟
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اههههه ؟؟؟؟ اینجوریه؟؟؟؟ که دیگه ترافیک هدیه رو هم مجانی نمیدن؟؟؟؟؟؟ این الان برام اومد :

مشترك گرامي

علاقه‌منديم به اطلاع برسانيم، به مناسبت میلاد امام زمان (ع)، چنانچه در دوره­ی زمانی 9 مرداد تا 20 مرداد ماه براي خريد ترافيك اضافي اقدام فرماييد، در ازاي خريد 1 پكيج 3 گيگ ترافيك، 3 گيگ ترافيك رايگان به مناسبت اين میلاد باسعادت از سوي گروه شركت‌هاي شاتل براي دوره‌ي فعلي سرويس شما به شما اختصاص خواهد يافت كه مي‌توانيد از آن در دوره‌ي حاضر سرويس خود بهره گيريد. با آروزي موفقيت و شادماني براي شما.

با سپاس
    گروه شرکت­های شاتل

10. این کاربر از hessam44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ای بابا ، چرا هی یک روز در میون پست های من نیاز به تایید پیدا میکنه

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ►► ◘ ◄◄

پيش فرض

جدیدا اینجوری شده؟ هرکی ترافیکش تموم شه بهش 200 مگ هدیه میدن ترافیک من تموم شد بهم دادن

13. این کاربر از alidata2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Hi5

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 63 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 63 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •