تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2211 از 2365 اولاول ... 12111711211121612201220722082209221022112212221322142215222122612311 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,101 به 22,110 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سپاسگزارم.
    1. دنبال کامپی کیفیتی با توان بالا هستم. خریدن گلیدن کمی هزینه برای من بالا میبره. دیدگاه شما درباره کنوود 1800 اکسلون یا جی بی ال GTO 609C چیست؟ (صدا جیغ یا گرفته نگردد)
    2. برای افزودن یک دست کامپ، گرفتن یک آمپ دو کانال بهتر است یا یک آمپ تک کانال برای ساب 1260 و راه اندازی کامپ و کاپا با همان آمپ 8400؟ پبشنهادتان را برای هر آمپ بگویید.

(هزینه کامپوننت و آمپلیفایر با نصب و عایقبندی در 1، 1.2 میلیون شود)
    سلام
    1-متاسفانه هیچ کدوم از این دوم کامپ کیفیتی نیستن.ولی شاید کن وود بتونه کمی به سلایق شما نزدیکتر باشه.
    2-خب بهتره کامپ و کواک روی آمپ 4 کانال باشن و ساب روی یه مونو یا دو کانال.ولی خب 8400 هم به نظر من آمپ جالبی نیست.
    سلام بر حمید اقا واقا امیر گل
    ببخشید اینجا سوال می کنم..برای ساب گلیدن m12 دو امپ استوک ودر حد پیدا کردم کدام را بخرم؟؟؟
    1- امپ دو کاناله پایونر 5602 قیمتش 250 تومن
    2- امپ مونو کنوود 8104 یا 8105 بود فکر کنم حدود 300 تومن.
    ساب را می خواهم سیلد ببندم....
    گزینه 2 رو انتخاب میکنم.
    m12 تو سیلد بیداد میکنه

2. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

سلام بر حمید اقا واقا امیر گل
    ببخشید اینجا سوال می کنم..برای ساب گلیدن m12 دو امپ استوک ودر حد پیدا کردم کدام را بخرم؟؟؟
    1- امپ دو کاناله پایونر 5602 قیمتش 250 تومن
    2- امپ مونو کنوود 8104 یا 8105 بود فکر کنم حدود 300 تومن.
    ساب را می خواهم سیلد ببندم....
    گزینه 3 من یه 5602 دارم بهت میدم تو باند عقب هلیکس رو بهم بده

4. 3 کاربر از saeid 22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه rafsanjan gsm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    In My Soul

پيش فرض

آقا سوال ما رو هم اگه کسی میدونه جواب بده لطفا ،

سلام ، من جی بی ال 963 خریدم با امپ jvc 3002 -پخش هم jvc هست - گین امپ رو وسط گذاشتم - بیس باند رو چهاره- صدا که رو 18 تا بیست میارم از باندا یه صدای تقه ای میاد ، بعضی وقتا هم از یکی از باندا. سیم های بین امپ و باند رو قوی تر گذاشتم فرقی نکرد . مشکل از چی میتونه باشه ؟ ینی باندا نمیکشن بیشتر از این ؟

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام.
    گزینه 2 رو انتخاب میکنم.
    m12 تو سیلد بیداد میکنه
    سلام...حمید اقا...
    چرا امپ دو کانال را انتخاب نکردید؟؟؟این دو کانال هم ارزانتر است و هم در حالت بریج ۴۵۰ وات می دهد ولی این مونو ۳۰۰ وات می دهد!!!!!؟؟؟؟
    اگر غیر این کنوود توی همین قیمتها امپ مونوی هست لطف کنید بگید؟؟..مثل پایونر ۸۶۰۱

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    گزینه 3 من یه 5602 دارم بهت میدم تو باند عقب هلیکس رو بهم بده
    سلام...اقا سعید...
    قابل شما را ندارد..این هلیکس چیز عالی نیست...من اگر از این ساب گلیدن نتیجه بگیرم به سمت کامپ گلیدن و فروش هلیکس می روم...تعریف های حمید اقا و اقاامیر من را وسوسه کرد ساب گلیدن بخرم

8. این کاربر از poloton7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

سلام...اقا سعید...
    قابل شما را ندارد..این هلیکس چیز عالی نیست...من اگر از این ساب گلیدن نتیجه بگیرم به سمت کامپ گلیدن و فروش هلیکس می روم...تعریف های حمید اقا و اقاامیر من را وسوسه کرد ساب گلیدن بخرم
    سلام قربونت حیف صاحبش نیاز داره وگرنه میگرفتم ولی خداییش اینقدر تعریف میکنن آدم وسوسه میشه یبار این باند رو امتحان کنه خخخ از لحاظ بیس و قدرت که روش اصلا حساب نکردم بخاطر کیفیت شفافیت صداش میگم فقط یه ته صدایی داشته باشه واسه سرنشینای عقب جلو هم کامپوننت ببنده
    ساب گلیدن از نظر خودم عالیه تو باکس سیلد خیلی نرم و دقیق میکوبه اگه m12 نخریدی rs12 بگیر حتما. قدرتشم بالاتره کارکردشم بگردی پیدا میشه
    در مورد کنوود 8105 با پایونیر 5602 :کنوود تظیمات کاملتری داره مثلا hpf داره -ساب سونیک داره -مونو هستش مصرف برق کمتری داره خلاصه هر چی باشه واسه ساب طراحی شده
    ----------------------------------------------------------------------------------------تجربه من از سونی xb100-----------------------------------------------------------------------------
    دیشب یه سونی xb100 گرفتم انصافا صداش خوبه به نظرم نیاز به دستکاری اکولایزر هم حتی نداره از کنوود 7056 بیشتر قبولش دارم نه خفه هست نه تیز صدا ملایم باز و شفافه
    کنوود تنظیمات زیادتری داره دست آدم بازتره ولی چه فاید صداش از نظر من خوب نیست
    Last edited by saeid 22; 30-06-2017 at 13:36.

10. 4 کاربر از saeid 22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

آقا سوال ما رو هم اگه کسی میدونه جواب بده لطفا ،

سلام ، من جی بی ال 963 خریدم با امپ jvc 3002 -پخش هم jvc هست - گین امپ رو وسط گذاشتم - بیس باند رو چهاره- صدا که رو 18 تا بیست میارم از باندا یه صدای تقه ای میاد ، بعضی وقتا هم از یکی از باندا. سیم های بین امپ و باند رو قوی تر گذاشتم فرقی نکرد . مشکل از چی میتونه باشه ؟ ینی باندا نمیکشن بیشتر از این ؟
    بیسو خیلی زیاد کردی
    بیسو بزار رو 2
    بیس بوست اگه داره ببند
    اچ پی اف هم رو 40

12. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام قربونت حیف صاحبش نیاز داره وگرنه میگرفتم ولی خداییش اینقدر تعریف میکنن آدم وسوسه میشه یبار این باند رو امتحان کنه خخخ از لحاظ بیس و قدرت که روش اصلا حساب نکردم بخاطر کیفیت شفافیت صداش میگم فقط یه ته صدایی داشته باشه واسه سرنشینای عقب جلو هم کامپوننت ببنده
    ساب گلیدن از نظر خودم عالیه تو باکس سیلد خیلی نرم و دقیق میکوبه اگه m12 نخریدی rs12 بگیر حتما. قدرتشم بالاتره کارکردشم بگردی پیدا میشه
    در مورد کنوود 8105 با پایونیر 5602 :کنوود تظیمات کاملتری داره مثلا hpf داره -ساب سونیک داره -مونو هستش مصرف برق کمتری داره خلاصه هر چی باشه واسه ساب طراحی شده
    ----------------------------------------------------------------------------------------تجربه من از سونی xb100-----------------------------------------------------------------------------
    دیشب یه سونی xb100 گرفتم انصافا صداش خوبه به نظرم نیاز به دستکاری اکولایزر هم حتی نداره از کنوود 7056 بیشتر قبولش دارم نه خفه هست نه تیز صدا ملایم باز و شفافه
    کنوود تنظیمات زیادتری داره دست آدم بازتره ولی چه فاید صداش از نظر من خوب نیست
    سلام.اقا سعید...
    اگر برای یک تم صدایی برای سرنشینان عقب می خواهی...اره کواک خوبی است..
    اما پایونر ۵۶۰۲..علتش این است تقریبا ارزانه بخاطر اینکه hpf نداره ولی lpf داره....برای همین بیشتر از بریجش جهت ساب استفاده می کنند....من یادمه اقا حمیدچند جا برای ساب این پایونر را پیشنهاد دادند....
    ساب m12 را۲۳۰خریدم اما rs12حدود ۴۴۰تومن بود....
    به نطر من تا قیمت ۴۰۰تومن پخشهای سونی...تا ۸۰۰تومن پخشهای کنوود..تا ۱.۵پخشهای الپاین و بالاتر از ان پخشهای prs پایونر ارزش خرید دارند.....اگر توی بازار پخشهای کلاریون و بلاپونکت و اکلیپش و.....پیدا کنی چه بهتر....

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    درسته که5602 امپ قویه 450 ار ام اسه ولی توجه داشته باش که کلاس ab هست بیسی که 8105 کلاس d میده یه چیز دیگست

15. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام..ممنونم اقا فرشاد....
    متاسفانه طرفی که امپ مونوی کنوود داشت گفت من ۳۵۰تومن می دهم نه ۳۰۰تومن...فکر کنم من اشتباه فهمیدم
    باز هم با اختلاف ۱۰۰هزار تومانی باز هم امپ مونو کنوود ترجیح داره به این پایونر؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •