تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2211 از 2403 اولاول ... 12111711211121612201220722082209221022112212221322142215222122612311 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,101 به 22,110 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

تشکر بابت جواب
    من آخر نفهمیدم پینگ چه ربطی به سرعت خط داره چون موقع پینگ گرفتن که در حد بایت میندازه موقع بازی هم از 4 تا 5 کیلو تجاوز نمیکنه بفرمایید اینم با سرعت بالا یه رنج کامل :
    پس چرا بازم همونجوریه ؟
    بنده خیلی وقته بازی میکنم چرا قبلا چیزی نمیگفتم کاملان هم همیشه اینترنت بینهایت داشتم با همین سرعتهایی که خودتون میدونید

ممنون از پست شما:
    این مصرف 3 ساعت گذشته شماست
    03:03:37
    28.91
    649.73

تو 3 ساعت 650 مگابایت دانلود یعنی 61 کیلوبایت در ثانیه بصورت متوسط
    یعنی پیک لحظه ای بماند. شک نکنید اگه متوسط مصرف شما همینه با سرویس 256 نامجدود به مشکل بر می خورید. چند ساعت پیش که من کانتر رو صفر کردم شما تو 7 روز 16 گیگابایت دانلود داشتید یعنی 24 ساعته هم حساب کنیم و بگیم اصلا نخوابیدید شما 27 کیلوبایت در ثانیه مصرف کردید. خب سرویس شما 128 بود یعنی اینکه به مشکل بر میخورید اگه سرویس سرعت تشویقیش به پایان برسه.

در مورد پینگ و تایم اوتاش از trace خط کاملا معلوم کجا این اتفاق داره میوفته. قبلا هم گفتم متاسفانه اتفاق هم خوشایند هم ناخوشایندی افتاده.
    سرویس 3g راه اندازی شده که خیلی خوبه که همیشه تو کوچه و خیابان اینترنت داریم ولی بدیش اینه زیر ساخت از رشد 3g عقب تره. تمام لینکهای اصلی داخلی کشور در حال حاضر سر ریز شدند ولی زیر ساخت هم کاملا بیکار ننشسته داره افزایش میده ولی متاسفانه مثل همیشه دیر. یعنی اول مشکل پیش میاد بعد حل میشه.
    تایید کنم بعضی از ساعتها تو بعضی مسیرها از رو بعضی گیت وی ها لاست دیده میشه که اونم دلیلش سرریزه پهنای بانده. خبر خوب اینه که داره یه گیت وی حدودا 20 گیگابیتی راه میفته که امیدوارم هر چه زودتر راه بیوفته. تا اونجا که میدونم همه کاراش انجام شده.

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

ممنون از پست شما:
    28.91
    649.73

یعنی پیک لحظه ای بماند. شک نکنید اگه متوسط مصرف شما همینه با سرویس 256 نامجدود به مشکل بر می خورید. چند ساعت پیش که من کانتر رو صفر کردم شما تو 7 روز 16 گیگابایت دانلود داشتید یعنی 24 ساعته هم حساب کنیم و بگیم اصلا نخوابیدید شما 27 کیلوبایت در ثانیه مصرف کردید. خب سرویس شما 128 بود یعنی اینکه به مشکل بر میخورید اگه سرویس سرعت تشویقیش به پایان برسه.

در مورد پینگ و تایم اوتاش از trace خط کاملا معلوم کجا این اتفاق داره میوفته. قبلا هم گفتم متاسفانه اتفاق هم خوشایند هم ناخوشایندی افتاده.
    سرویس 3g راه اندازی شده که خیلی خوبه که همیشه تو کوچه و خیابان اینترنت داریم ولی بدیش اینه زیر ساخت از رشد 3g عقب تره. تمام لینکهای اصلی داخلی کشور در حال حاضر سر ریز شدند ولی زیر ساخت هم کاملا بیکار ننشسته داره افزایش میده ولی متاسفانه مثل همیشه دیر. یعنی اول مشکل پیش میاد بعد حل میشه.
    تایید کنم بعضی از ساعتها تو بعضی مسیرها از رو بعضی گیت وی ها لاست دیده میشه که اونم دلیلش سرریزه پهنای بانده. خبر خوب اینه که داره یه گیت وی حدودا 20 گیگابیتی راه میفته که امیدوارم هر چه زودتر راه بیوفته. تا اونجا که میدونم همه کاراش انجام شده.
    من با دانلود مشگل ندارم و نداشتم جایی بهتر از اندیشم نیست همش به کنار خودتونم میتونید پستای قبل منو ببینید همیشه گفتم و به بقیم پیشنهاد دادم کسی دانلود زیاد داره بهترینش اندیشست به شمام گفتم
    البطه قبلانا که خیلی خوب بود 128 شما 32 کیلو و 256 شما 50 تا 60 کیلو سرعت دانلود داشت که بعدش اینجوریش کردین منم زنگ زدم گفتن دستور از بالاست گفتم چشم
    . دیگه چرا مصرف منو اینجا مطرح میکنید 10 روز قبلش دانلود نکردم دلم خواست این چند روزه بکنم سرعت خوابید بیشترش کردم باید حساب پس بدم
    منم که گفتم قبول دارم مشگل کجاست شما اومدی گفتی حل شده بندم تست گرفتم دیدم حل نشده وگه نه بنده چیز جدیدی نگفتم گفتم !
    علت اینکه همش دانلود منو و سرعتمو مطرح میکنید متوجه نمیشم سرعت تشویقیم تموم میشه سرعتمو بالا میبرم بنده مشگل پولشو ندارم خودتون که دیدین
    داستانی دارم من برای بار 100000 رم موقع تست بنده دانلود نمیکنم
    موقع بازی دانلود نمیکنم
    قبلان موقع بازی دانلود میکردم مشگل نداشتم
    الان موقع بازی مشگل دارم
    مشگل از اندیشه نیست
    مشگل از زیرساخت است
    قبلا اندیشه بدون اجازه من من را به مخابرات منتقل کرد
    مخابرات یکماه رایگان به من داد
    من روز اول سرویس را جمع کردم و به اندیشه برگشتم
    حتی گفتن یکماه که رایگان شارژت کردیم بمون چیزی از دست نمیدی
    چون سرعت مخابرات گند بود
    با اون خانومه تو بخش امور مشترکین کلی دعوا کردم
    همان که در انگشت کوچکش دقیقا آن بالا انگشتر انداخته
    که چرا من را بدون اجازه از اندیشه عزیر به مخابرات کزایی منقل کرده
    یک ماه شارژ رایگان را قبول نکردم

نتیجه این همه پای شرکتتون موندن و مشتری قدیمی بودن اینه به من میگین چرا دانلود میکنم؟
    واقعا نمیدونم چی باید بگم
    اگه پروندههای قدیمی موجودن ببینید چند نفرو با خودم آوردم اندیشه معرفی کردم
    داداش دمت گرم سرعتمو ببر رو همون استاندارد بزار خودم خواستم زیادش میکنم دمت گرم حالا میان اشکالاتو میندازن گردن من و 4 نفر دیگه میگن اینا زیاد دانلود کردن خطو خابوندن
    Last edited by Angel Of Darkness; 26-02-2015 at 22:50.

3. 2 کاربر از Angel Of Darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

این برا من.همین الان.قبلا همون 2 تا لاست هم نبود.ولی باز خیلی بهتر شده از 1 ماه قبل

آخر فروم باز supermax15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

دوست عزیز خواهش میکنم توجه بفرمایید این تایم اوت ها بخاطر کیفیت سرویس نیست.
    شما سرویس 128 نامحدود داشتید و بعد ارتقا دادین به 256 نامحدود

Recv: 16,783.00MB
    Xmit: 1,449.48MB

میزان مصرف شما از محدوده مصرف ماهیانه تشویقی سرویس بیشتر شده و سیستم سرعت شما رو کم کرده.
    برای اینکه شما تغییر رو ملاحظه بفرمایید من محدودیت ماهیانه شما رو تغییر دادم تا خودتون متوجه بشین.
    این تایم اوت ها بدلیل پرشدن پهنای باند سرویس شماست نه کیفیت سرویس شرکت.
    مگه این مثل همون زمانهایی که خبرشو اعلام کردم مشکلی پیش بیاد

در مورد سوال شما. هر ماه 16 گیگ

احتمالا در طول هفته آینده میتونید از اخبار تغییرات جدید سرویس نامحدود هم مطلع بشین.
    ی سوال Xmit چیه ؟

پینگ هم خیلی نوسان داره یعنی چن دقیقه خوبه بعدش دوباره میره تام اوت

Last edited by supermax15; 26-02-2015 at 23:44.

پروفشنال NEED FOR PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دانلود شبانه که حذف شده داداش شما کجایی ؟

2 مگ سرعت 100 اونوقت راضی هستی !!!!!!!!
    آشنای آخر حذف کرده؟ عجبزززز
    پ من چطو دارم!
    خب ساعات رایگان 100 بده؟
    توروز233 هست
    شبا100
    عادلانه بنظر میاد!

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

آشنای آخر حذف کرده؟ عجبزززز
    پ من چطو دارم!
    خب ساعات رایگان 100 بده؟
    توروز233 هست
    شبا100
    عادلانه بنظر میاد!
    نگفتی شما کدوم منطقه یا کدوم شهرستانی !!!!!؟؟
    عزیزم وقتی شما یوزری و میگی 2 مگ دارم تو ساعات رایگان 100 هست پس منطقیه ما چه انتظاری باید از مخابرات داشته باشیم سرعت باید دور 200 تا 250 بره. مثل اینکه زیاد اهل دانلود نیستید
    Last edited by TimeWarp; 27-02-2015 at 09:18.

8. 2 کاربر از TimeWarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mtn877's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

وقتی این 128 و 256 (سرگردان بین نامحدود و حجمی اندیشه ) تموم میشه ، دوباره آدم یاد دوران دایل آپ میوفته ، حالا اضافه کنید به این سرعت لاکپشتی پینگ و تایم اوت وحشتناک رو .... سایت speedtest کلا برام بالا نمیاد، 256 16 گیگ خط 8

داره خودمونی میشه mtn877's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ممنون از پست شما:
    28.91
    649.73

دوستان، عزیزان بزرگوار، ندین یوزر خودتون رو به جناب asksup ، کم مونده سایتهایی رو هم که کاربرها رفتن بیاد اعلام کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

حالا شبانه رو ورداشتین به درک من فعلا 3جی ایرانسل واسم جواب میده(شبی 10گیگ دانلود میکنه)
    ولی چرا سرعتم بعد ساعت 1 میاد رو 100 آخه؟؟
    خیلی مسخرس من 2مگ دارم وقتیم شبانه ندارم دیگه لیمیت سرعت چیه آخه؟؟ :|
    حیف که فعلا حوصلش نیست در اسرع وقت جمع میکنم میرم اسیاتک

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

دوستان، عزیزان بزرگوار، ندین یوزر خودتون رو به جناب asksup ، کم مونده سایتهایی رو هم که کاربرها رفتن بیاد اعلام کنه
    دوست عزیز این اطلاعات مگه سری هست؟ کافیه بری accounting.askiran.com ریز مصرف رو ببینین. چرا کم لطفی میکنین. من اینجا برای کمک به بهبود وضعیت حضور دارم. اونجایی که تقصیر ماست رو اصلاح کنم اونجا که مشکل جای دیگه هست رو اطلاع رسانی کنم. مگه خواسته شما ماربران محترم همین نبود پس چرا حالا که داره این کار انجام میشه معترضید؟

جهت اطلاع جنابعالی هر گونه کندوکاه در سایتهایی که کاربرا جستجو کردن شنود اطلاعات محسوب میشه و بر طبق قوانین جرایم انفورماتیک جرم محسوب میشه و هیچ سرویس دهنده ای اینکار رو نمیکنه

13. این کاربر از asksup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •