ممنون از پست شما:
این مصرف 3 ساعت گذشته شماست
تو 3 ساعت 650 مگابایت دانلود یعنی 61 کیلوبایت در ثانیه بصورت متوسط
یعنی پیک لحظه ای بماند. شک نکنید اگه متوسط مصرف شما همینه با سرویس 256 نامجدود به مشکل بر می خورید. چند ساعت پیش که من کانتر رو صفر کردم شما تو 7 روز 16 گیگابایت دانلود داشتید یعنی 24 ساعته هم حساب کنیم و بگیم اصلا نخوابیدید شما 27 کیلوبایت در ثانیه مصرف کردید. خب سرویس شما 128 بود یعنی اینکه به مشکل بر میخورید اگه سرویس سرعت تشویقیش به پایان برسه.
در مورد پینگ و تایم اوتاش از trace خط کاملا معلوم کجا این اتفاق داره میوفته. قبلا هم گفتم متاسفانه اتفاق هم خوشایند هم ناخوشایندی افتاده.
سرویس 3g راه اندازی شده که خیلی خوبه که همیشه تو کوچه و خیابان اینترنت داریم ولی بدیش اینه زیر ساخت از رشد 3g عقب تره. تمام لینکهای اصلی داخلی کشور در حال حاضر سر ریز شدند ولی زیر ساخت هم کاملا بیکار ننشسته داره افزایش میده ولی متاسفانه مثل همیشه دیر. یعنی اول مشکل پیش میاد بعد حل میشه.
تایید کنم بعضی از ساعتها تو بعضی مسیرها از رو بعضی گیت وی ها لاست دیده میشه که اونم دلیلش سرریزه پهنای بانده. خبر خوب اینه که داره یه گیت وی حدودا 20 گیگابیتی راه میفته که امیدوارم هر چه زودتر راه بیوفته. تا اونجا که میدونم همه کاراش انجام شده.