تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2211 از 3195 اولاول ... 121117112111216122012207220822092210221122122213221422152221226123112711 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,101 به 22,110 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان یه چند سوال داشتم:
    1. هارد کامپیوتر رو می شه به ایکس باکس وصل کرد؟(یه هارد جدا دارم به اون می شه وصل کرد یا نه به هاردی که داخل کامپیوتر هست وصل می شه)
    2. ایکس باکس مثل پی اس پی فریمور داره یعنی هر بازی باحالی که بیارد باید عین اعلامت سوال بشینم تا یه آپدیت بیاد یا نه بازی ها همه اجرا می شن؟
    3. این سوال هم در خواسته : سایت فروشگاهی اینترنتی خوب با بازی ها زیاد و تزمینی می شناسید؟
    4. سیو ها بازی های ایکس باکس میانگین چند مگابایت می شه؟
    5. برای بازی شبکه اینترنتی باید اینترنت وایلس باشه یا با مودم معمولی هم می شه با سرعت چند؟
    با اجازه اساتید

1. بله میشه ولی اون رو به عنوان یک مموری میشناسه و حداکثر 16 گیگ اون قابل استفاده هست مگه اینکه بخوای از روش حتی تغییر نام فولدر ها استفاده کنی که یه ذره پیچیدگی داره این کار ولی کلا به طور همزمان نمی تونی در یک فولدر کانفیگ شده بیش از 16 گیگابایت بازی و اطلاعات بریزی

2. آپدیت که هست برای ایکس باکس ولی اینطوری نیست برای هر بازی آپدیت بخواد بعضا به دلیل اقدامات ضد سرقتی که مایکروسافت انجام میده نیاز میشه آپدیک یا ه.ک و حتی فریمور بر روی درایو دستگاه ریخته بشه از 3-4 ماه گذشته فعلا نه آپدیتی اومده که الزاما باید نصب کنی نه پچ فریمور

3. منظورت رو دقیق متوجه نمیشم... اگه توی تهران زندگی می کنی که خیالت راحت باشه چون هم بازی پچ شده خوب فت و فراوونه اونجا هم بازی اورجینال می تونی تهیه کنی در کمترین زمان

4. از 200 کیلو بایت داریم تا 50 مگابایت (البته 50 مگابایت رو من فقط واسه مافیا 2 دیدم بزی ها اغلب کمتر از 10 مگ میشن ولی بستگی به بازی هاش داره من زیاد کلکسیون ندارم و تعداد دیسک های بازیم 20 - 25 تا بیشتر نیست)

5- مودم کافیه خروجی Ethernet داشته باشه که بتونی کابل رو به پشت دستگاه بزنی البته وایرلس هم میتونی کانکت کنی به دستگاه گزینه مربوطه رو هم داره... سرعت برای آنلاین بازی کردن که هرچی بیشتر بهتر ولی واسه لایو رفتن هر سرعتی میشه یعنی به سرعت ایراد نمی گیره وقتی به لایو وصل میشی. ولی من که 128 داشتم توی فیفا 11 به مشکل بر می خوردم توی بازی های تیمی ولی one on one match مشکلی پیش نمی اومد البته بگم اگه isp خوب باشه و سرعتت رو کم نکنه همون 128 هم خوبه

2. 8 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه bigbos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

ممنون از همتون به خاطر جواب ندادناتون

داره خودمونی میشه bigbos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

من میتونم فریمور عوض کنم؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام 2 تا سوال داشتم
    1.از کجا بفهمم فریمور دستگاهم چیه؟
    2.آیا امکانش هست داشبورد را با ورژن های قبلی آپدیت کرد؟
    شرمنده داداش

1- اگه این رو مشاهده کنی:

My XBOX/System Setting//Console Settings/System Info/Current Setting/Dashboard:2.0.12625.0
    یعنی کنسولت آخرین ورژن داشبورد رو داره...

یه راه دیگه هم برای آپدیت بودن ورژن داشبوردت اینه که نتونی بازی های پچ نشده CoD BO - CoD MW2 - Halo Reach رو بازی کنی

خوب الان اگه موارد فوق صدق کنه و در عین حال شما می تونی بازی های دارای قفل AP2.5 مثل NFS HP - AC BH رو بازی کنی یعنی دستگاهت مطمئنا LT+ داره و کاری برای انجام دادن نیاز نیست. برای اجرای بازی های CoD و هیلو ریچ هم کافیه دیسکشون رو پچ شده تهیه و استفاده کنی خیلی ساده

6. 8 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamhami_333's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام دوستان اینجا از مشهد کسی هست یه دسته داشته باشه یه 4 روز به من قرض بده کارت شناسای مزارم دارم میرم شمال کارم گیره

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

14

شرمنده داداش

1- اگه این رو مشاهده کنی:

My XBOX/System Setting//Console Settings/System Info/Current Setting/Dashboard:2.0.12625.0
    یعنی کنسولت آخرین ورژن داشبورد رو داره...

یه راه دیگه هم برای آپدیت بودن ورژن داشبوردت اینه که نتونی بازی های پچ نشده CoD BO - CoD MW2 - Halo Reach رو بازی کنی

خوب الان اگه موارد فوق صدق کنه و در عین حال شما می تونی بازی های دارای قفل AP2.5 مثل NFS HP - AC BH رو بازی کنی یعنی دستگاهت مطمئنا LT+ داره و کاری برای انجام دادن نیاز نیست. برای اجرای بازی های CoD و هیلو ریچ هم کافیه دیسکشون رو پچ شده تهیه و استفاده کنی خیلی ساده
    من اسلیم دارم . ورژن داشبورد هم اینه :
    Dashbord : 2.0.9199.0 . اگه ه کش بیاد فقط همون LT+ مخصوص خودش رو بریزم حله دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من اسلیم دارم . ورژن داشبورد هم اینه :
    Dashbord : 2.0.9199.0 . اگه ه کش بیاد فقط همون LT+ مخصوص خودش رو بریزم حله دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بله انشالاه الان شما مشکلی داری مگه؟ بازی هست که نتونی اجرا کنی؟

10. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من میخوام دوباره X360 بخرم همون مدل آرکید ... همین 3 ماه پیش 360 قبلیمو فروختم 190 تومان قیمت نوشو گرفتم 260 تومان بود اما چون قیمتها خیلی بالا پایین میشه قیمت فعلی رو خواستم بدونم ... تو تایپک آقا همایون نوشته بود آرکد 400 هزار تومان !!!!!!!!!!! دارم شاخ در میارم الیت هم 510 تومان بود!!! ( یا قمر بنی هاشم) واقعا این قیمتها صحت داره؟ به نظرتون چقدر دیگه باید صبر کنم تا بیاد پایین؟

چه اشتباهی کردم کنسول عزیز و آبدیت شده و کپی خور شده خودمو فروختم یادش بخیر هر روز از صبح تا شب لایو بودم
    Last edited by konami-pes; 24-03-2011 at 22:23.

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

Elit : 520
    Arcade : 420
    slim : ?

13. 2 کاربر از pooriya_hp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

من میخوام دوباره X360 بخرم همون مدل آرکید ... همین 3 ماه پیش 360 قبلیمو فروختم 190 تومان قیمت نوشو گرفتم 260 تومان بود اما چون قیمتها خیلی بالا پایین میشه قیمت فعلی رو خواستم بدونم ... تو تایپک آقا همایون نوشته بود آرکد 400 هزار تومان !!!!!!!!!!! دارم شاخ در میارم الیت هم 510 تومان بود!!! ( یا قمر بنی هاشم) واقعا این قیمتها صحت داره؟ به نظرتون چقدر دیگه باید صبر کنم تا بیاد پایین؟

چه اشتباهی کردم کنسول عزیز و آبدیت شده و کپی خور شده خودمو فروختم یادش بخیر هر روز از صبح تا شب لایو بودم
    بله جانم در حال حاضر خیلی بتونی ارزون پیدا کنی ایناست قیمتا که ماله میثم خودمونه:
    آرکید:420
    الیت:520

در کل اگه الان بخوای بخری،جنونه محضه

100% تو اردیبهشت قیمتا میاد پائین،هر سال اینطوریه............
    Last edited by Alex Fera; 24-03-2011 at 22:30.

15. 2 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •