تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2210 از 3347 اولاول ... 1210171021102160220022062207220822092210221122122213221422202260231027103210 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,091 به 22,100 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من فکر کنم با اپ LTE info هم اطلاعات شبکه رو قرار بدم کلا یه سری دوستان قبول نمیکنن

MTN Irancell (Iran) uses 2 GSM bands, 1 UMTS band, and 2 LTE bands. Find out if your unlocked phone or mobile device will work with MTN Irancell (Iran). See the tables below for details.

Last edited by dj77; 09-07-2016 at 23:07.

2. 2 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعد من یه سوال از شما دارم کدوم کشور در جهان داره روی فرکانس 3500 خدمات TD ارایه میده که ایران بخواد دومیش باشه؟!

این فرکانس به هیچ وجه صرفه اقتصادی نداره برای اپراتور چون محدوده بسیار کمی رو پوشش میده.

4. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من فکر کنم با اپ LTE info هم اطلاعات شبکه رو قرار بدم کلا یه سری دوستان قبول نمیکنن

اینو با چه نرم افزار گرفتی لینک میدی؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

من 1 ساعت پیش از مدیر پروژه ایرانسل پرسیدم باند 3500 هست...پارسال هم پرسیده بودم چون زمزمه 2300 گرفتنش بود همه سایتا 2300 نوشتن.
    2300 در حال حاظر به 3 شرکت فن آوا و حلما گستر و صبانت داده شده.

اگه میگید منم اشتباه میگم حاظرم شرط بندی کنم
    منبع اخبار من در مورد ایرانسل سایت ها نیستن که از خودم یه چیز بگم .. موثق تر از مدیر پروژه ایرانسل که دیگه دستور نصب تجهیزاتو میده هم مگه هست ؟

خیلی پروژه TD ایرانسل سروصدا خواهد کرد ! به دلیل اینکه گفتن به کسی نگم الان چیزی نمیشه گفت تا خودشون تو مصاحبه ها اعلام کنن.

در همین حد بگم که راه اندازی کم سرو صداش 2 هفته دیگه و راه اندازی رسمی که تمام مطبوعات و اخبارو اینا میگن احتمال قوی هفته دولت قراره باشه..تمام جزئیاتو اونموقع اعلام میکنن...پس تا اون موقع صبر کنید ببینید 3500 هست یا 2300

کی راه میفته این سرویس TDD LTE ؟ تهران پوشش کامل داره ؟ حدود قیمتی مودم ، و سرعت ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

بعد من یه سوال از شما دارم کدوم کشور در جهان داره روی فرکانس 3500 خدمات TD ارایه میده که ایران بخواد دومیش باشه؟!

این فرکانس به هیچ وجه صرفه اقتصادی نداره برای اپراتور چون محدوده بسیار کمی رو پوشش میده.

اگه ۳۵۰۰ بود قول میدید بیاید اینجا از همه عذر خواهی کنید‌ یا اگه ۲۳۰۰ بود برعکس من عذر خواهی کنم؟
    سایت هارو ول کنید‌ و اینکه ۳۵۰۰ کجا مصرف شده که ما دومیش باشیم.
    خیلی سایتا رایتلم میگفتن ۲۶۰۰ هست‌بعد اینکه اومد‌ دیدن ۱۸۰۰ هست.

8. 2 کاربر از MOH@ND3S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

اگه ۳۵۰۰ بود قول میدید بیاید اینجا از همه عذر خواهی کنید‌ یا اگه ۲۳۰۰ بود برعکس من عذر خواهی کنم؟
    اينجوري كه فايده نداره
    جمع رو ي شيريني شربتي ي شام
    خخخخ
    ولي در كل دقيقا تا نياد نميشه نظر قطعي داد
    ولي از سياست ايرانسل اينجوري بر مياد براي فروش مودم نقشه داشته باشه

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad

به اميد ايراني آزاد و آباد

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من دارم با سند حرف میزنم میگم کدوم اپراتور در بین کشورهای جهان حاضر شده روی فرکانس 3500نسل4 ثابت ارایه داده تا به حال که حالا بخوان بیان حتی براش دستگاه تعریف کنن که پشتیبانی کنه ازش؟ شما میگی ولش کن!

با این همه اطمینان هم حرف میزنید قطعا میدونید فرکانس 3500 چه شعاعی رو پوشش میده در شرایط ایده آل دیگه نه؟

به همراه اول برای نسل چهارش ور داشتن 2600 دادن به کلی مشکل برخورده حتی معترض هم شده چون نمی تونه پوشش درستی بده با این فرکانس اونوقت ایرانسل 3500بگیره؟! جالبه

مشکلی نداره صبر میکنیم

11. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

من دارم با سند حرف میزنم میگم کدوم اپراتور در بین کشورهای جهان حاضر شده روی فرکانس 3500نسل4 ثابت ارایه داده تا به حال که حالا بخوان بیان حتی براش دستگاه تعریف کنن که پشتیبانی کنه ازش؟ شما میگی ولش کن!

با این همه اطمینان هم حرف میزنید قطعا میدونید فرکانس 3500 چه شعاعی رو پوشش میده در شرایط ایده آل دیگه نه؟

به همراه اول برای نسل چهارش ور داشتن 2600 دادن به کلی مشکل برخورده حتی معترض هم شده چون نمی تونه پوشش درستی بده با این فرکانس اونوقت ایرانسل 3500بگیره؟! جالبه

مشکلی نداره صبر میکنیم
    باند ۳۵۰۰ در صورتی‌ که‌رو یه آنتن با ۲۶۰۰‌ ارائه بشه پوشش کمتری‌ نسبت‌ به اون‌داره.
    آنتن هایی‌ که برای tdd استفاده کرده‌ ایرانسل پوششش از ۲۶۰۰ fddlte بیشتره چون Gain بیشتری دارن
    منم با سند زنگوله دار دارم حرف میزنم نه سایت های مجازی
    بله صبر کنیم میبینیم.
    درضمن پهنای فرکانس ۳۵۰۰ ایرانسل هم ۵۵ مگاهرتز هست
    اینجاشم خوب به یاد داشته باشید که هیچ جا نوشته نشده تا الان!

13. 2 کاربر از MOH@ND3S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

جالب اینجاست که توی مصوبه سازمان تنظیم مقررات برای 4 جی ایرانسل تصریح به باند 2600 کرده . فعلا مثل اینکه زورشون فقط به همراه اول رسیده. البته برای شهری مثل تهران اگر دکلهای زیادی بزنه 2600 بهتره و سرعت بیشتری میده
    اصلا چه اصراری هست فقط یه باند باشه. برای مناطق روستایی 700 یا 800 بزارن . برای مناطق متراکم 2600 و برای شهرهای کوچک 1800. چه اشکالی داره یه اپراتور چندتا باند داشته باشه.( چی گفتم )

15. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

جالب اینجاست که توی مصوبه سازمان تنظیم مقررات برای 4 جی ایرانسل تصریح به باند 2600 کرده . فعلا مثل اینکه زورشون فقط به همراه اول رسیده. البته برای شهری مثل تهران اگر دکلهای زیادی بزنه 2600 بهتره و سرعت بیشتری میده
    اصلا چه اصراری هست فقط یه باند باشه. برای مناطق روستایی 700 یا 800 بزارن . برای مناطق متراکم 2600 و برای شهرهای کوچک 1800. چه اشکالی داره یه اپراتور چندتا باند داشته باشه.( چی گفتم )
    گل گفتی ای گل گفتی
    مثل یه ...

خخخخ
    ایده خوبیه اتفاقا

Sent by my Master Mind Z3+ with Tapatalk

17. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •