سلام
برا معافیت کفالت از کار افتاد گی پدر باید اول دفترچه پست کنی یا اول بری دنبال کاراش ؟؟
بعدش اگه قبول نکنن مثل معافیت پزشکی برگ اعزام برات میاد؟؟
سلام
برا معافیت کفالت از کار افتاد گی پدر باید اول دفترچه پست کنی یا اول بری دنبال کاراش ؟؟
بعدش اگه قبول نکنن مثل معافیت پزشکی برگ اعزام برات میاد؟؟
برای هرکاری اول باید بری دفترچه پست کنی تا بری تو اصله داستان!
بعدش اگر قبول نکنن برگه اعزامت میاد و باید بری خدمت مقدس.
من میخوام برم ...
آموزشی خیلی سخت میگذره ؟ تو اموزشی تحصیل کرده ها رو جدا میکنن ؟؟؟؟
مسئولیت قبول کردن بده (من تایپم سریع هست میزارن منشی بشم ؟ اصلا منشی بودن بد هست ؟)؟؟؟؟ و اخر اینکه مرخصی هایی که میدن تاریخ انقضا دارن ؟
21 ماه خیلی زوره به خدا ..... من میمیرم ...دق میکنم یا حسیییییییییییییین !![]()
Last edited by m-530; 22-05-2014 at 21:48.
هر چی باشه بهتر از تو خونه نشستنه یا وِل چرخیدن. میری اونجا لااقل صبح ها زود بیدار میشی 2 رکعت نماز می خونی یاد خدا می کنی و 4 تا دوست پیدا می کنی و رختخوابتو جمع می کنی و هرروز پوتینتو واکس می زنی و بعدش میای خونه به والدینیت می گی مرد شدی و وقتشه برات زن بگیرن.![]()
یکی از دوستام وسط دانشگاه رفت دنبالش و معافیشم گرفت قضیه اون چیه؟؟
والله وسط دانشگاه که دانشجو هستی و گواهی اشتغال به تحصیل داری! برای هر اقدامی برای سربازی و خدمت باید فارغ التحصیل باشی و بعد برای پلیس + 10 و پست کردن دفترچه اقدام کنید. من هم شنیدم گاهی از این چیزها اما اطلاعی ندارم.
دوستان یک سوال رو ممنون میشم جواب بدین :
از کی تحصیل کرده ها رو جدا میکنن از اموزشی یا دوره شروع خدمت ؟
لیسانس ها رو با فوق دیبلم ها یکجا میندازن یا با فوق لیسانس ها ؟؟؟؟؟؟
یا کم سواد ها جدا ، لیسانس ها جدا ، فوق لیسانس ها جدا و دکتری جدا ؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.
دوستان اگه میشه در باره ی معافیت همزمان دو برادری یه توضیح کلی میدید؟
اینطور که من شنیدم به طور مثال اگر برادر من در حال خدمت باشه من تا زمان اتمام خدمت برادرم معافم. درسته؟
+
من جزء مشمولان 73 هستم و الان پیش میخونم. اگه یکی از امتحان هارو بیفتم و بندازم برا شهریور تا سال بعد ینی برای کنکور 94 فرصت دارم یا نه؟
من نیروی زمینی ارتش بودم (۰۱) و فقط لیسانس به بالا داشتیم تو آموزشی. تو گروهان ما فوقلیسانس، پزشک و Ph.D هم بود که البته ارشد ما بود.
من البته نمی دونم آخرین قوانین چیه ولی قبلا که اینطوری بود:
برای گرفتن معافیت پزشکی(برای خود شخص) حتما باید فارغ التحصیل باشید یا انصراف بدید
ولی برای معافیت کفالت، میشه در هنگام تحصیل اقدام کرد... و اگر شرایط رو داشته باشید، معاف میشید
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)