تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2210 از 4428 اولاول ... 1210171021102160220022062207220822092210221122122213221422202260231027103210 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,091 به 22,100 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

پولمون کجا بود داداش ،بریم این همه پول بدیم که چی ، چرا این همه ادم با همین اکانت سرعتشون 100 برابر منه ؟؟دوبار هم زنگ زدم میگن شب همینه که هس یکی سرعتش 4 مگه یکی مثل شما میخاید میخاید نمیخاید هم نخاید ، برید بقیه isp ها رو چک کنید ببینید ، با نهایت گستاخی .

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پارس آنلاین همه سرویسهاشو روی 4 مگ میبنده؟ سرعت دانلودش چه قدر میشه این سرویس 4 مگ؟ میتونم بپرسم کدوم سرویس رو دقیقا روی 4 مگ میبنده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام ببخشید ping صبانت بهتره یا پارس انلاین برای گیم؟ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

میگم شما وضعیت نویزت چرا انقدر توپه داداش؟؟

این مطمئنید که مربوط میشه به سیمکشی مخابرات ؟؟ خود پارس انلاین تنظیمش نمیکنه اینو؟؟

مال من الان داون استریمش 14 هست و دیتا ریت 2 مگ ، شبها یه بار 16 مگ دانلود میکنه یه بار 500 مگ ! البته اکانتم هم تست هست !! و توی روز با اینکه 2 مگ بستنش ولی سرعتم بیشتر از 111 نمیشه. در صورتی که باید 256 باشه سرعتم . ایا نویز در دانلود شبانه ام هم همین تاثیر رو داره که شبی 16 مگ دانلود میکنم؟؟

اگر بخاهیم اس ان ار رو زیاد کنیم ، باید مخابراتو بگیم ؟؟(دم در رو چک کردم مشکلی نبود) آیا میان ؟؟چقدر میگیرن؟؟

خواهشا جوابمونو بدید که مردیم با این وضع شبانه

سلام ببخشید ping صبانت بهتره یا پارس انلاین برای گیم؟ممنون
    اولا تا خودت نگیری و نتیجه هر کدوم رو نبینی ، به پاسخت دست پیدا نخواهی کرد ، اصلا و ابدا ، چون اینجا همه میگن من شبی 1 گیگ میگیرم ،اونوقت بیا من شبی 16 مگ میگیرم !! ، یکی پینگش با 256 10 میلی ثانیه است (از سایتای ایرانی) ، اونوقت من بهترین وضعیتش 120 میلی ثانیه ، شب time out میشه .

دوما، بازی انلاینت دیگه چی بود بچه بشین درستو بخون ، یه چیزی دانلود کن که بدرد کارت بخوره .
    Last edited by reza_electronic; 13-03-2013 at 15:25.

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

پارس آنلاین همه سرویسهاشو روی 4 مگ میبنده؟ سرعت دانلودش چه قدر میشه این سرویس 4 مگ؟ میتونم بپرسم کدوم سرویس رو دقیقا روی 4 مگ میبنده؟
    من سرویس 1024 دارم و روی 4 مگابیت بستنش.بقیه سرویسها رو حقیقتش اطلاعی ندارم اما اگه اشتباه نکنم سرویس 512 هم همینجوره اما دانلود شبانش کمتره.
    من با سرویس 1024 سرعت روزانم از 400 کیلوبایت کمتر نمیشه.شبها هم کمتر از 150 نمیشه و شبها حداقل دو گیگابایت دانلود دارم.
    Last edited by csssaeed; 13-03-2013 at 15:49.

6. این کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

میگم شما وضعیت نویزت چرا انقدر توپه داداش؟؟

این مطمئنید که مربوط میشه به سیمکشی مخابرات ؟؟ خود پارس انلاین تنظیمش نمیکنه اینو؟؟

مال من الان داون استریمش 14 هست و دیتا ریت 2 مگ ، شبها یه بار 16 مگ دانلود میکنه یه بار 500 مگ ! البته اکانتم هم تست هست !! و توی روز با اینکه 2 مگ بستنش ولی سرعتم بیشتر از 111 نمیشه. در صورتی که باید 256 باشه سرعتم . ایا نویز در دانلود شبانه ام هم همین تاثیر رو داره که شبی 16 مگ دانلود میکنم؟؟

اگر بخاهیم اس ان ار رو زیاد کنیم ، باید مخابراتو بگیم ؟؟(دم در رو چک کردم مشکلی نبود) آیا میان ؟؟چقدر میگیرن؟؟

خواهشا جوابمونو بدید که مردیم با این وضع شبانه

.
    پایین بودن نویز من چنذتا دلیل داره.یکیش همون سیمکشی مناسب مخابراته.یکیش استفاده از اسپلیتر و یه دلیل دیگه هم که خیلی خیلی مهمه اینه که خونه ما کمتر از 100 قدم با مخابرات فاصله داره و هیچ افت سرعتی بابت فاصله زیاد از مرکز مخابراتی رخ نمیده.خودم هم زنگ زدم و ازشون خواستم آپلودمو به جای 1024 روی 512 ببندن که اینکار نویز رو بازهم کمتر کرد.مودم من symphony هستش.یکی از ساده ترین و در عین حال کارآمدترین مودمهای پارس آنلاین.مجموع این عوامل با هم دیگه نتیجش شده نویز کمتر از 10.5.

8. 2 کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

پایین بودن نویز من چنذتا دلیل داره.یکیش همون سیمکشی مناسب مخابراته.یکیش استفاده از اسپلیتر و یه دلیل دیگه هم که خیلی خیلی مهمه اینه که خونه ما کمتر از 100 قدم با مخابرات فاصله داره و هیچ افت سرعتی بابت فاصله زیاد از مرکز مخابراتی رخ نمیده.خودم هم زنگ زدم و ازشون خواستم آپلودمو به جای 1024 روی 512 ببندن که اینکار نویز رو بازهم کمتر کرد.مودم من symphony هستش.یکی از ساده ترین و در عین حال کارآمدترین مودمهای پارس آنلاین.مجموع این عوامل با هم دیگه نتیجش شده نویز کمتر از 10.5.
    احسنت .

ولی یک سوال دیگه) به نظرت من تو روز بهم 2 مگ دادن ولی سرعت دانلودم 120 هست ، یعنی تو روز هم سرعتم از اون چیزی که بهم دادن کمتره ، هالا یعنی تو شب بهم 256 میدن که تو 4ساعت و نیم فوقش 400 مگ میگیره ؟؟ یعنی اگر خطم نویز نداشت منم بایستی حداقل 570 مگ میگرفتم ها؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

احسنت .

ولی یک سوال دیگه) به نظرت من تو روز بهم 2 مگ دادن ولی سرعت دانلودم 120 هست ، یعنی تو روز هم سرعتم از اون چیزی که بهم دادن کمتره ، هالا یعنی تو شب بهم 256 میدن که تو 4ساعت و نیم فوقش 400 مگ میگیره ؟؟ یعنی اگر خطم نویز نداشت منم بایستی حداقل 570 مگ میگرفتم ها؟؟
    بستگی به سرویستون هم داره.مثلا سرویس 256 در گذشته سرعتش از 190 بالاتر نمیرفت یا سرویس 128 سرعتش از 140 بالاتر نمیرفت (با اینکه همشون رو روی 2 مگ بسته بودن).الان نمیدونم چه محدودیت سرعتی برا این سرویسا اعمال میشه.در مورد دانلود شبانه هم همینجوره.پارسال این موقع یادمه سرویس 512 و 1024 هردوتا سرعتشون تو روز 230 کیلوبایت بود و تنها تفاوتشون تو دانلود شبانه بود.ولی هر سرویسی که دارین سرعت روزانتون باید 140 کیلوبایت یا بالاتر باشه و اگه اینجور نیست یه جای کار مشکل داره و باید رفع بشه.حالا ممکنه خط خونتون مشکل داشته باشه یا ممکنه مشکل از مخابرات یا پارس باشه.
    یه نکته دیگه هم اضافه کنم.اگه سرویس یک ماهه تست (رایگان) رو دارین استفاده میکنین اصلا هیچگونه تضمینی برای سرعت و کیفیت و دانلود شبانش وجود نداره.خب مفتیه دیگه.با سرویس مفتی که نمیشه شبی 1 گیگ دانلود داشت.و در نهایت هم همون توصیه ای که به همه دوستان میکنم رو بازم میگم: اگه بصورت حرفه ای اهل دانلود هستین سرویس 1024 بگیرین چون دانلود شبانش بالاس.قبلش هم تو منطقتون یه پرس و جو بکنید که کسایی که پارس دارن راضین یا نه.چون ممکنه منطقه مخابراتی مشکل داشته باشه.

11. 2 کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    یک سوال فنی داشتم من یک مودم مدل P-660HW-T1 v3 دارم
    وقتی تو قسمت WAN قسمت mode روی Routing و Encapsulation روی PPPoE باشه وایرلس مودم کامل کار میکنه و به اینترنت هم وصل میشه
    ولی وقتی قسمت mode روی Bridge و Encapsulation روی RFC 1483 باشه وایرلس کار میکنه اما انگار به اینترنت وصل نیست
    من می خوام اینترنتم یکسره وصل نباشه با ساختن کانکشن وصل بشم و وایرلس هم کامل کار کنه و به اینترنت وصل بشه
    از دوستان خبره و مدیران تقاضا دارم راه حلی پیشنهاد دهند

پروفشنال attaghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان عزيز
    يه اتفاق خيلي عجيب واسه من افتاده :
    دو روز پيش من رفتم و دو تا اشتراك 1024 محدود پارس آنلاين ثبت نام كردم براي دو تا خط تلفن مجزا كه هر دوشونم توي خونه خودمون هستن و هر دو خط هم دقيقا هفته پيش ثبت نام شدن و باهم وصل شدن . امروز خط ها رانژه شد و اينترنت 1024 هر دو تا خط فعال شد . يكي از خطها سرعت دانلودش از 450 تا 500 متغيره و خلي خوبه ولي اون يكي خط ديگه كه اونم دقيقا همين سرويسه 1024 هست ولي سرعت دانلودش نهايتا براي چند لحظه بعضي موقع ها 120 ميشه و اكثرا روي 90-100 هست .
    يه مودم smc هست و يكي tplink روي هر دوتاشم امتحان كردم اون خطي كه سرعت دانلودش بالاست روي هر دو تا مودم امتحان كردم روي جفتش سرعتش همونجور بالاست و اون يكي كه سرعت دانلودش كمه روي هر دو تا مودم امتحان كردم كه روي هر جفتشم همونجور سرعتش كمه .
    دوستان ميشه بگيد مشكل از كجاست كه اين خط هم مثل اون سرعت واقعي براي دانلود دانلود رو نميده ؟؟؟
    خب واضحه که مشکل از نویز خط تلفن هست و به احتمال زیاد سیمکشی خط تلفن مشکل داره.
    ممنون دوست عزيزم . والا از پايين (پيلوت) يه سيم 4خط مستقيم و بدون تيكه وصله اومده بالا (طبقه چهارم) كه اتفاقا سيم رو هم خودم دو ماه پيش عوض كردم چون 2خط بود ميخوواستم 4خط بندازم . روي اين سيم 3تا خط تلفن داريم كه يكيش اينترنت نداره و دوتاي ديگشم اينا هستن . تلفن هم به هيچ كدوم از اين خطا وصل نيست .
    حالا از كجا مشكلو بفهمم و رفعش كنم ؟
    اگه براتون امکان داره مودمو ببرین دم در منزل و جایی که سیم تلفن وارد خونه میشه وصلش کنید و تست کنید.(طبیعیه که برای اینکار به لپ تاپ احتیاج دارید).
    یه راه دیگه هم اینه که وارد تنظیمات مودم بشین و مقادیر SNR Margin و Line Attenuation رو پیدا کنید.اولی اگه بالای 20 بود عالیه و دومی هم باید کمتر از 30 باشه.هرچی کمتر بهتر.
    وارد شدن به تنظیمات مودم برا هر مودمی فرق داره اما رایجترینش اینه.این آدرسو تو مرورگر اینترنتی تایپ کنید و اینتر رو بزنید: 192.168.1.254 اگه یوزرنیم و پسوورد خواست admin رو وارد کنید.

یه نکته دیگه هم اضافه کنم و اونم اینکه پشتیبانیشون 24 ساعتس و همین الان هم میتونید زنگ بزنید و برا مشکلتون راهنمایی بخواهید.
    سلام دوست عزيزم
    آقا من امروز با پارس آنلاين تماس گرفتم و گفتن كه متاسفانه مشكل همون نويز هستش . حالا من چي كار كنم با اين نويز ؟ تلفن بيسيمي پاناسونيك داريم ولي روي يه خط ديگه هست تازه چزا فقط روي يكي از خطا نويز ميندازه ؟
    از صبح تا حالا دارم باهاش ور ميرم ولي نشده كه نشده . تازه بعضي موقع ها لينك اينترنت ميره قطع ميشه بايد اينقدر رفرش بزني تا دوباره يكدفعه بياد كه اين مشكل رو هم به پشتيباني گفتم كه اونا گفتن دقيقا مال نويزه . چي كار كنم اين نويز لعنتي از رو اين خط ما بره و مثل اون يكي درست بشه ؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •