تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2210 از 4751 اولاول ... 1210171021102160220022062207220822092210221122122213221422202260231027103210 ... آخرآخر
نمايش نتايج 22,091 به 22,100 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان عزیز خوب توجه کنید که یه سری اطلاعات مهم به دست آوردم :

اگر یادتون باشه ( به 600 صفحه قبل رجوع کنید ) همگیه کاربران شاتل ، از سرعت بسیار پایین در ساعات رایگان شکایت داشتن . این افت سرعت بخاطر سیاست غلط خود شاتل بود که میومد و سرعت رو کم میکرد و بهونش هم شیر بودن ( share ) اینترنت بود .
    بعد که فهمید عجب اشتباهی کرده و همه ناراضی هستن و داره کمکم مشتری هاش رو از دست میده ، اومده یه حرکت جالب انجام داده ، اونم اینه که :
    پهنای باند رو ردیف کرده تا کسی مشکل افت سرعت نداشته باشه ، ولی الان یک به پانزده ، سرویس ارائه میکنه !!
    الان اگر متوجه شده باشید ، کمتر کسی هست که بگه در ساعات رایگان نمیتونه با سرعت بالا دانلود کنه . یعنی اینکه الان مشکل افت سرعت رو ردیف کردن ولی دارن مثل چی سرویس بیکیفیت ارائه میکنن .

ولی از حق نگذریم ، ما ها هم خدا رو میخوایم هم خرما رو .

یادمه که یه زمانی ، آرزوی داشتیم با سرعت 64 کیلوبایت در ثانیه دانلود کنیم ( در ساعات رایگان ) . حالا که داریم دانلود میکنیم ، میگیم چرا پینگمون بالاست .

دوستان عزیزی که سرعت بالاتر از 512 دارن ( 1 مگی ها و 2 مگی ها ) :

1 .من میخوام برم سرویس 2 مگابیت رو بگیرم . میخوام ببینم سرعت دانلود در ساعات غیر حجمی ( 1 تا 7 صبح ) چقدره ؟؟؟
    2 . سرعت در ساعات حجمی چقدره ؟؟؟؟
    3 . پینگتون چطوره ؟؟؟
    4 . می ارزه برم به سرویس 2 مگابیت ارتقا بدم یا نه ؟؟؟
    5 . راستش رو بخواید میخوام یه دستی هم آنلاین بازی کنم . میتونم یا نه ؟؟؟ ( CoD 6 و L4D 2 )
    با تشکر از شما دوستان عزیز
    اول از همه اون جمله ای که رنگی نوشتی رو درستش کن.

بعدش آیا داشتن سرعت اینترنت بالا حق هر کسی نیست؟

باقیش بماند.

2. 3 کاربر از online_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MILAD99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ServerInside

پيش فرض

ماشاء ا.. همه وضعیت پینگ هاشون بالاست
    4.2.2.4 که در بهترین وضعیت شاتل 150 تا 174 میلی ثانیه و نرمال 200 تا 230 کجا و ..
    احتمالا 30 یا 40 به یک میبندند
    واسه من که زیر 320 نمیاد!!

اگر یادتون باشه ( به 600 صفحه قبل رجوع کنید ) همگیه کاربران شاتل ، از سرعت بسیار پایین در ساعات رایگان شکایت داشتن . این افت سرعت بخاطر سیاست غلط خود شاتل بود که میومد و سرعت رو کم میکرد و بهونش هم شیر بودن ( share ) اینترنت بود .
    بعد که فهمید عجب اشتباهی کرده و همه ناراضی هستن و داره کمکم مشتری هاش رو از دست میده ، اومده یه حرکت جالب انجام داده ، اونم اینه که :
    پهنای باند رو ردیف کرده تا کسی مشکل افت سرعت نداشته باشه ، ولی الان یک به پانزده ، سرویس ارائه میکنه !!
    الان اگر متوجه شده باشید ، کمتر کسی هست که بگه در ساعات رایگان نمیتونه با سرعت بالا دانلود کنه . یعنی اینکه الان مشکل افت سرعت رو ردیف کردن ولی دارن مثل چی سرویس بیکیفیت ارائه میکنن .

یادمه که یه زمانی ، آرزوی داشتیم با سرعت 64 کیلوبایت در ثانیه دانلود کنیم ( در ساعات رایگان ) . حالا که داریم دانلود میکنیم ، میگیم چرا پینگمون بالاست .

1 .من میخوام برم سرویس 2 مگابیت رو بگیرم . میخوام ببینم سرعت دانلود در ساعات غیر حجمی ( 1 تا 7 صبح ) چقدره ؟؟؟
    3 . پینگتون چطوره ؟؟؟
    5 . راستش رو بخواید میخوام یه دستی هم آنلاین بازی کنم . میتونم یا نه ؟؟؟ ( CoD 6 و L4D 2 )
    برادرجان، خدا خرما رو گذاشته که بخوری بعد هم بگی الهی شکر
    ولی وقتی وسط نخلستون باشی و هر دونه خرما رو بدن مثلا 5000 تومن، باز هم باید ساکت نشستو بگیم خوب 10سال پیش همین دونه خرما رو هم نداشتیم!

شما که دیگه رو دست وزیران محترم فناوری زدی که میگن فلان سرعت برا مطالعه کتاب گافیه!!
    اگه با این طرز تفکر بخوایم پیش بریم که تا 10سال دیگه وضعمون همین خواهد بود
    امیدواریم این وضع نابه سامان فناوری در کشور هرچه زودتر حل بشه

---------- Post added at 03:02 PM ---------- Previous post was at 02:58 PM ----------

سرعت هم از 1 تا 7 افتضاح 60KB-160KB- پینگ هم که دیگه گفتن تداره...
    بعد بگو چرا شکایت میکنی؟؟!
    پول ملتو میگیرن و سرویس مزخرف میدن

4. 4 کاربر از MILAD99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

کی گفته سرعتها رو درست کردن؟؟؟؟ واسه من کماکان خرابه ولی نمیدونم چرا فقط از بعضی سایتها میشه خوب دانلود کرد!!! منظورم از خوب هم شبی 700-800 هستش که من قبلا هر شب 1300 مگ میگرفتم ....

6. این کاربر از Vahid67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

واسه من که زیر 320 نمیاد!!

برادرجان، خدا خرما رو گذاشته که بخوری بعد هم بگی الهی شکر
    ولی وقتی وسط نخلستون باشی و هر دونه خرما رو بدن مثلا 5000 تومن، باز هم باید ساکت نشستو بگیم خوب 10سال پیش همین دونه خرما رو هم نداشتیم!

شما که دیگه رو دست وزیران محترم فناوری زدی که میگن فلان سرعت برا مطالعه کتاب گافیه!!
    اگه با این طرز تفکر بخوایم پیش بریم که تا 10سال دیگه وضعمون همین خواهد بود
    امیدواریم این وضع نابه سامان فناوری در کشور هرچه زودتر حل بشه
    سرعت هم از 1 تا 7 افتضاح 60KB-160KB- پینگ هم که دیگه گفتن تداره...
    بعد بگو چرا شکایت میکنی؟؟!
    پول ملتو میگیرن و سرویس مزخرف میدن
    ایول خوشمان اومد. ثابت کردی شیرازی اصیل هستی. به سلامتیه شیرازی ها نوش.

کی گفته سرعتها رو درست کردن؟؟؟؟ واسه من کماکان خرابه ولی نمیدونم چرا فقط از بعضی سایتها میشه خوب دانلود کرد!!! منظورم از خوب هم شبی 700-800 هستش که من قبلا هر شب 1300 مگ میگرفتم ....
    مساله ای نیست که دزدی تو شب تاریکه.
    یک راه حلی داره تو امضاء من برو اگر جواب گرفتی مدیونی چپ و راست نگی شاتل دزده من هم همین چیزها رو دیدم کشیدم بیرون دیگه.تو تاپیک پارس هم بهت گفتم وضعیتم چطوریه.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

برای من که روز ها درست شد بهتر بگم عالی شد الان دقیقا 1 هفتس
    شب ها هم از لینک های مستقیم سرعت 60 تا 67 هست چه ساعت 1 چه 4 و حتی باز کردن صفحات با همون سرعت 66 هست

از upload center هایی که نا مرد ها محدود کردند که ملت نریزن دان نکنن سرعت بد تر از این نشه هم فقط mediafire هست که برای من 1 به بعد با 67 ثابت دان میشه
    تو این 3 شب گذشته هر شب 1 فیلم 700 مگی رو راحت دان کرد بین 1 تا 4:30

اگه نباشه جاش خالی می مونه kotlet110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

3 . پینگتون چطوره ؟؟؟
    دوستان یکی درست توضیح بده ما بفهمیم قضیه از چه قراره!!!
    این یک مگ و دو مگ شاتل بالاخره بین ساعت 1 تا 7 صبح ترافیکش مجانیه یا نه؟!!!
    یکی میگه هست یکی میگه نیست.

آخر فروم باز MILAD99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ServerInside

پيش فرض

تا اخر تابستون گفتن رایگانه

اگه نباشه جاش خالی می مونه kotlet110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

18900 می دادم به شاشتل که سرویس اکو 512 گرفته بودم ولی سرعت شبانه افتضاح بود چند شب خوب بود چند شب بد که مجبور می شدی به هزار زور و کلک ازش دانلود کنی که روش تو امضاء من هستت تازه سرعت از 64 بالاتر نمی رفت. منتها الان از شاشتل اومد بیرون و 16500 میدم به پارس آنلاین سرویس 128 ماهیانه 3 گیگ گرفتم چه شب و چه روز سرعتم 140 هست همونطور که تو تست می بینید.
    آقا اگر ما خواسته باشیم از شاتل به پارس آنلاین مهاجرت کنیم باید چیکار کنیم؟
    سرویس من اکو 512 ست و شبا سرعتش افتضاح میشه (کرج هستم از مرکز شهید رجایی)
    برای اینکه ودیگه نخوام از شاتل سرویس بگیرم باید کار خاصی انجام بدم یا نه ؟ اینا که دو روز پولشون رو دیر میدی 1000 تا ایمیل میزنن و تهدید میکنن که اگر ندی با شما طبق قوانین اسلامی برخورد میشه و .... حالا باید کار خاصی انجام بدم یعنی بهشون بگم دیگه نمیخوام جمعش کنن یا نه؟
    بعدش با همین رانژه ای که الان تو مخابراته پارس انلاین وصل میشه یا اینو بر میدارن دو باره باید از مخابرات وصل بشه؟
    چقدر طول میکشه این کار؟ آیا باید دوباره یه مودم جدید بگیرم یا با همین میشه کار کرد ؟ مدل مودم من بیلیونه.
    اگر ممکنه شما که این کارو کردی زحمت بکش کامل این مراحل رو توضیح بده ما هم بیایم اون سمتی انگاری هواش خیلی بهتره

12. این کاربر از kotlet110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه m_pixel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

پيش فرض

زنگ زدم شرکت های صبانت و پارس آنلاین هر دوشون تا 15 روز زودتر پرت نمیدادن!
    منم این چند روزه کار دارم و رفتم شاشتل چک و لقد حوالشون کنم که یارو یخورده ...مالی کرد وگفت سرویس 512 بهتون میدیم.
    منم دیدم کاری نمیتونم بکنم و چون کار دارم باید این یه ماه رو قبول کنم تا یه تحقیقی هم بین پارس و صبانت بکنم!
    ولی جالب بود یارو هیچ جور قبول نمیکرد که مشکل از خودشونه و هی میگفت بستر های مخابراتی مشکل دارند!
    اینقدر این شاتلی ها این کلمه رو گفتن حالم از این کلمه ی (بستر) بهم خورد!
    الان برای خودم متاسفم که دوباره از این شرکت دزد سرویس گرفتم!

14. این کاربر از m_pixel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

مجانیه ولی شما شبانشو رو همون 512 حساب کن نه بیشتر!!
    تازه با هزار جور مشکل قطی و افت سرعت و پینگه بالا!!!
    Last edited by m0jtaba370; 26-07-2010 at 15:58.

16. این کاربر از m0jtaba370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 66 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 66 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •