اول از همه اون جمله ای که رنگی نوشتی رو درستش کن.
بعدش آیا داشتن سرعت اینترنت بالا حق هر کسی نیست؟
باقیش بماند.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اول از همه اون جمله ای که رنگی نوشتی رو درستش کن.
بعدش آیا داشتن سرعت اینترنت بالا حق هر کسی نیست؟
باقیش بماند.
واسه من که زیر 320 نمیاد!!
برادرجان، خدا خرما رو گذاشته که بخوری بعد هم بگی الهی شکر
ولی وقتی وسط نخلستون باشی و هر دونه خرما رو بدن مثلا 5000 تومن، باز هم باید ساکت نشستو بگیم خوب 10سال پیش همین دونه خرما رو هم نداشتیم!
شما که دیگه رو دست وزیران محترم فناوری زدی که میگن فلان سرعت برا مطالعه کتاب گافیه!!
اگه با این طرز تفکر بخوایم پیش بریم که تا 10سال دیگه وضعمون همین خواهد بود
امیدواریم این وضع نابه سامان فناوری در کشور هرچه زودتر حل بشه
---------- Post added at 03:02 PM ---------- Previous post was at 02:58 PM ----------
سرعت هم از 1 تا 7 افتضاح 60KB-160KB- پینگ هم که دیگه گفتن تداره...
بعد بگو چرا شکایت میکنی؟؟!
پول ملتو میگیرن و سرویس مزخرف میدن
کی گفته سرعتها رو درست کردن؟؟؟؟ واسه من کماکان خرابه ولی نمیدونم چرا فقط از بعضی سایتها میشه خوب دانلود کرد!!! منظورم از خوب هم شبی 700-800 هستش که من قبلا هر شب 1300 مگ میگرفتم ....
ایول خوشمان اومد. ثابت کردی شیرازی اصیل هستی. به سلامتیه شیرازی هانوش.
مساله ای نیست که دزدی تو شب تاریکه.
یک راه حلی داره تو امضاء من برو اگر جواب گرفتی مدیونی چپ و راست نگی شاتل دزده من هم همین چیزها رو دیدم کشیدم بیرون دیگه.تو تاپیک پارس هم بهت گفتم وضعیتم چطوریه.
برای من که روز ها درست شد بهتر بگم عالی شد الان دقیقا 1 هفتس
شب ها هم از لینک های مستقیم سرعت 60 تا 67 هست چه ساعت 1 چه 4 و حتی باز کردن صفحات با همون سرعت 66 هست
از upload center هایی که نا مرد ها محدود کردند که ملت نریزن دان نکنن سرعت بد تر از این نشه هم فقط mediafire هست که برای من 1 به بعد با 67 ثابت دان میشه
تو این 3 شب گذشته هر شب 1 فیلم 700 مگی رو راحت دان کرد بین 1 تا 4:30
دوستان یکی درست توضیح بده ما بفهمیم قضیه از چه قراره!!!
این یک مگ و دو مگ شاتل بالاخره بین ساعت 1 تا 7 صبح ترافیکش مجانیه یا نه؟!!!
یکی میگه هست یکی میگه نیست.
تا اخر تابستون گفتن رایگانه
آقا اگر ما خواسته باشیم از شاتل به پارس آنلاین مهاجرت کنیم باید چیکار کنیم؟
سرویس من اکو 512 ست و شبا سرعتش افتضاح میشه (کرج هستم از مرکز شهید رجایی)
برای اینکه ودیگه نخوام از شاتل سرویس بگیرم باید کار خاصی انجام بدم یا نه ؟ اینا که دو روز پولشون رو دیر میدی 1000 تا ایمیل میزنن و تهدید میکنن که اگر ندی با شما طبق قوانین اسلامی برخورد میشه و .... حالا باید کار خاصی انجام بدم یعنی بهشون بگم دیگه نمیخوام جمعش کنن یا نه؟
بعدش با همین رانژه ای که الان تو مخابراته پارس انلاین وصل میشه یا اینو بر میدارن دو باره باید از مخابرات وصل بشه؟
چقدر طول میکشه این کار؟ آیا باید دوباره یه مودم جدید بگیرم یا با همین میشه کار کرد ؟ مدل مودم من بیلیونه.
اگر ممکنه شما که این کارو کردی زحمت بکش کامل این مراحل رو توضیح بده ما هم بیایم اون سمتی انگاری هواش خیلی بهتره![]()
زنگ زدم شرکت های صبانت و پارس آنلاین هر دوشون تا 15 روز زودتر پرت نمیدادن!
منم این چند روزه کار دارم و رفتم شاشتل چک و لقد حوالشون کنمکه یارو یخورده ...مالی کرد وگفت سرویس 512 بهتون میدیم.
منم دیدم کاری نمیتونم بکنم و چون کار دارم باید این یه ماه رو قبول کنم تا یه تحقیقی هم بین پارس و صبانت بکنم!
ولی جالب بود یارو هیچ جور قبول نمیکرد که مشکل از خودشونه و هی میگفت بستر های مخابراتی مشکل دارند!
اینقدر این شاتلی ها این کلمه رو گفتن حالم از این کلمه ی (بستر) بهم خورد!
الان برای خودم متاسفم که دوباره از این شرکت دزد سرویس گرفتم!![]()
مجانیه ولی شما شبانشو رو همون 512 حساب کن نه بیشتر!!
تازه با هزار جور مشکل قطی و افت سرعت و پینگه بالا!!!![]()
Last edited by m0jtaba370; 26-07-2010 at 15:58.
هم اکنون 66 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 66 مهمان)