بله الان دو روزه که خیلی بهتر شده.امیدوارم دیگه لنگری چیزی سیمو پاره نکنه!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بله الان دو روزه که خیلی بهتر شده.امیدوارم دیگه لنگری چیزی سیمو پاره نکنه!
مال من هنوز همونجوری هست درست نشده !!چنتا گیتوی دارن ؟چنتا مونده درست شه ؟کی درست میشه !1
اندیشه وقتی بینهایت شارژ کنید برا دوماه 256 کل ترافیک با سرعت زیادو یعنی 32 گیگو باهم میده یا هر ما 16 گیگ میده سرعت بالا ؟
Last edited by Angel Of Darkness; 26-02-2015 at 14:01.
دوستان مخابرات این چیزی که نوشته همیشه بوده من خبر نداشتم؟ یا تازه اومده. یا سرکاریه کلا. من قبلا با خرید ترافیک حجم اضافه واسم ثبت نشده
سلام
نه تازه اومده ، اینم مسخره بازی جدیدشونه ، این کارو بجای آپلود رایگان دارن انجام میدن که در واقع ظلم در حق مشتری هست
الان همه شرکت ها موظفن آپ رو رایگان کنن ولی مخابرات بجای آپلود رایگان 25 درصد حجم اضافی میده و دیگه آپ رو رایگان نمیکنه
در واقع میگه دستور تنظیم مقررات هست که حق انتخاب رو به ما ( سرویس دهنده ) داده
دوست عزیز خواهش میکنم توجه بفرمایید این تایم اوت ها بخاطر کیفیت سرویس نیست.
شما سرویس 128 نامحدود داشتید و بعد ارتقا دادین به 256 نامحدود
Recv: 16,783.00MB
Xmit: 1,449.48MB
میزان مصرف شما از محدوده مصرف ماهیانه تشویقی سرویس بیشتر شده و سیستم سرعت شما رو کم کرده.
برای اینکه شما تغییر رو ملاحظه بفرمایید من محدودیت ماهیانه شما رو تغییر دادم تا خودتون متوجه بشین.
این تایم اوت ها بدلیل پرشدن پهنای باند سرویس شماست نه کیفیت سرویس شرکت.
مگه این مثل همون زمانهایی که خبرشو اعلام کردم مشکلی پیش بیاد
در مورد سوال شما. هر ماه 16 گیگ
احتمالا در طول هفته آینده میتونید از اخبار تغییرات جدید سرویس نامحدود هم مطلع بشین.
سلام رفقا
آشنای آخرتون چ خبر؟!
یک هفته ایی هست ک شبی 2گیگ دان میکنه متوسط سرعت100 هست
خیلی هم راضیم امیدوارم طوریش نشه!
سرویس: 2مگ ماهانه5گیگ
بله حق با شماست. من محاسبه کردم. مصرف تقریبی ماهیانه من 16 گیگ هست (جمع ارسال و دریافت) - و از این مقدار 3 گیگ آپلود هست. تازه من کاربر تقریبا کم مصرفی هستم و باز هم تازه کارای من زیاد با آپلود رابطه نداره. این در صورتیه که با خرید حجم اضافه (5گیگ) و این مقدار صدقه ای که مثلا دارن میدن، حدود 1 گیگ ترافیک تشویقی در 1 ماه به من میرسه.
نتیجه: به جای اینکه آپلود (3گیگ در ماه) رو رایگان کنن "1 گیگ" حجم اضافه دادن.
نیاز به گفتن نیست برای کاربران پر مصرف و به خصوص آپلودر ها این مقیاس خیلی بزرگتر میشه.
تف.. تف...... دیگه جای خالی رو خودتون پر کنید
دانلود شبانه که حذف شده داداششما کجایی ؟
2 مگ سرعت 100 اونوقت راضی هستی !!!!!!!!
منم قبلا نامحدود داشتم.کیفیت سرویس نامحدود برای بازی آنلاین اصلا خوب نیست.حتی اون زمان که همه چی میزون بود باز هم با نامحدود لاست وجود داشت.سرویست رو به یه سرویس محدود تغییر بده.الان مال من که تا حد زیادی برطرف شده.
تشکر بابت جواب
من آخر نفهمیدم پینگ چه ربطی به سرعت خط داره چون موقع پینگ گرفتن که در حد بایت میندازه موقع بازی هم از 4 تا 5 کیلو تجاوز نمیکنه بفرمایید اینم با سرعت بالا یه رنج کامل :
پس چرا بازم همونجوریه ؟
بنده خیلی وقته بازی میکنم چرا قبلا چیزی نمیگفتم کاملان هم همیشه اینترنت بینهایت داشتم با همین سرعتهایی که خودتون میدونید
حالا مال شما واقعا خوبه ؟ یه تست بزار
Last edited by Angel Of Darkness; 26-02-2015 at 21:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)