اگه كسي ميدونه لطفا بگه
اگه كسي ميدونه لطفا بگه
فكر كنم بايد همون كرك نسخه رو بگيري نصب كني تا ساده هم اضافه بشه
سلام خسته نباشید من تو مرحله گیر کردم که عکس کلید اسکلتی رو درش قرار داره . کناره کلیسا باید با شماره 3 و 4 انتخاب کنیم تا بچرخه کمک زود تر
اگه اونو باز هم نكني ميتوني ردش كني توش جواهره اگه كليد كليسا رو ميخواي بايد از جاده ي كنار كليسا بري![]()
اگرم خواستي جواهر رو بدست بياري بايد بري لا به لاي قبرها سه تاشون يه علامت دارن اون علامتها رو حفظ كن كه بايد همونارو روشن كني
Greatone جان ،تو مشکلت نه کارت گرافیکه نه چیز دیگه.مشکلت virtual memory باید باشه.منم همین مشکلو داشتم و salamon بهم کمک کرد تا حلش کنم.باید این کاری که میگم بکنی:
1.وارد MY Computer بشی
2.بر روی صفحه رایت کلیک کرده و گزینه properties رو انتخاب کنی
3.هنگامیکه صفحه System Properties باز شد ،وارد تب Advanced میشی
4.در قسمت performance گزینه Settings رو میزنی
5.در صفحه باز شده باز تب Advanced رو باز میکنی
6.در قسمت Virtual Memory گزینه Change رو میزنی و وارد میشی
7.در اینجا میتونی virtual memory رو از طریق درایوهایی که جا دارند افزایش بدی.میتونی ظرفیتشو با کلیک بر روی هر درایو ،در جلوی عنوان space available ببینی.
8.بر روی درایو دلخواهت کلیک کن و گزینه custom size رو فعال کن،باید در قسمت initial size حداقل عدد 700 و در قسمت maximum size عددی وارد کنی که 200 تا بیشتر از عدد initial size باشه.سپس set رو میزنی و با زدن ok کلیه صفحات رو میبندی.
9.بازی رو اجرا میکنی و حالشو میبری![]()
البته شماره 10 رو هم با اجازتون من می نویسم.
10.این کار در درجه اول به هارد و بسترهای ارتباطی کامپیوترتون بستگی داره و شما هیچ وقت نمی تونید از این طریق جای کمبود رم رو جبران کنید (چون سرعت رم خیلی بیشتر از اون چیزیه که فکر می کنی)
دقیقا درست گفتی resident جان.مرسی از اشارت![]()
اقا به طرز شدید و فجیح ممنون اسم و اوارتارت یادم میمونه
فقط اون مشکلم که حل شد حال یه چیز دیگه:
وقتی همون اول بازی اون در رو باز میکنم که بعدش اون دهکده هست بازی خراب میشه و هیچ چی معلوم نیست انگار که مه هوا رو گرفته....کسی میدونه باید چی کار کنم؟
ايا ميشه با فايلي بازي رو فارسي كرد؟
كسي ميدونه پوشه سيو اين بازي كجاست؟
كسي ترينري از اين بازي داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)