خب عزیز مگه سوال کردی که جواب می خوای .خیر چون بلد نیستم.اگه اموزش داره بزار راستی من خیلی خنگم؟![]()
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
خب عزیز مگه سوال کردی که جواب می خوای .خیر چون بلد نیستم.اگه اموزش داره بزار راستی من خیلی خنگم؟![]()
من با این موافقممن می گم خواهشا ترو خدا جون مادرتون یک سرو سامونی به این تاپیک بدید
مثلا یه تاپیک بذارید بچه ها لینک سایت جالب و مفید بدن تو یک جا وسیله و مود بذارند و تو یه جای دیگه اموزش
( خودمم بلدم که بگذارند دسته ولی حال ندارم گ رو بذارم و به جاش این همه توضیح نوشتم !!!)
فکر کنم فهمیدم مشکل شما کجاست
شما حتما هردو فایل txdوdffرو خمزمان با هم addمیکنید شما اول باید یک فایل رو وارد کنید بعد اون یکی رو تا بازی مشکل پیدا نکنه
نه اصلا وقت نکردم فایل بخدف خیلی کار داره تا حروف تمیز در بیادنوشته شده توسط ;2039617
باشه فردا حتما این هواپیما رو میزارم اما ماشین پلیس شرمنده چون فعلا ندارمش
بعدشم این هواپیما رو که من نساختم فقط ایرانی کردمش همین اینقدر هم تششکر لازم نیست
Last edited by majid_sd2009; 26-01-2008 at 19:29.
مجید جان شما که اینکاره ای.اون تیکه ی بعد از addرو کامل به صورت مبتدی توضیح بده .با انکه اون آموزش که محمد رضا و ابی گذاشته بودند کامل بود ولی بازم چیزی نفهمیدم.
راستی یادم رفت بگم زحمتی نیست اون افکت آبی رو که توی همون عکس صفحه ی قبل زیر هوابیما بود برام بزاری و نحوه ی ایمبورتش رو هم بهم بگی(به صورت کاملا مبتدیانه.)
من تو اون آموزشی رو که برات گذاشته بودم قشنگ از اول تا آخر کار با img toolرو توضیح داده بود اون رو دانلود کن قشنگ می فهمی
بیا اینم آموزش اما بدون عکس هست اگر توضیح تصویری خواستی اون آموزش چند صفحه قبل رو دانلود کن
این آموزش رو من خودم از همی سایت فکر کنم گرفتم و خودم هم addماشین رو با همین یاد گرفتم اینم آموزش
ابتدا برنامه IMGTool را اجرا کنید.
از منوي فايل گزينه Open رو بزنيد در پنجره باز شده به محل نصب بازي مراجعه كنيد وارد پوشه models و فايل gta3.img را انتخاب كنيد .الان شما پنجره اي شبيه به پنجره زير را مشاهده مي كنيد .
فايل يكي از خودرو هايي كه دانلود كرديد يا روي سيستم خود داريد را از حالت فشرده خارج كنيد . هر خودرو داراي دو فايل به با فورمت هاي dff و txd مي باشد .
به عنوان مثال من مي خوام خودرو پرايد وارد بازي كنم . اسم فايل هاي خودرو من buffalo . دوباره مي ريم سراغ برنامه دكمه F2 رو بزنيد تا پنجره جستجو باز بشه.
وارژه buffalo.dff را در فايل جستجو مي كنيم .بعد از اينكه برنامه فايل را پيدا كرد با استفاده از دكه Delete كيبورد خود فايل را حذف مي كنيم . همين كار را براي فايل buffalo.txd نيز انجام مي دهيم .
حالا از منو commands گزينه Add را انتخاب مي كنيم . در پنجره باز شده فايل هاي ماشيني كه دانلود كرده بوديم را به ترتيب انتخاب مي كنيم .دقت كنيد هر دو فايل رو با هم نمي تونيد انتخاب كنيد اگه اين كار رو بكنيد فقط يكي از فايل ها اضافه مي شه .
خوب حالا مي رسيم به مرحله آخر از منو commands گزينه rebuild archive رو انتخاب كنيد
در پنجره باز شده دكمه Yes رو بزنيد و مدتي صبر كنيد تا آرشيو باز سازي بشه حدود يك تا دو دقيقه اين عمل طول مي كشه ! وقتي واژه زير رو مشاهده كرديد
يعني كار تموم شده حالا پنجره برنامه رو بسته و وارد بازي بشيد . و از خودروي اضافه شده در بازي لذت ببريد البته بازم اين نكته رو اضافه مي كنم كه شما وقتي يه ماشين اضافه مي كنيد در واقع يك ماشين هم حذف كرديد !
جهت تنظيم هندلينگ خودرور ها تو بازي نيز فايلي متني معمولا در كنار فايل هاي ماشين وجود داره كه حاوي اطلاعاتي براي تنظيم كردن هندلينگ و سرعت خودرو هاست . كه براي اين منظور فايل متني رو باز مي كنيد و تغييراتي كه خواسته شده رو در فايل هاي اصلي مي دين كه فايل ها در پوشه Data بازي موجوده . به عنوان مثال كنار فايل خورو پرايد من از من خواسته شده كه در دو فايل Handling.cfg و Vehicles.ide خطي رو پيدا كرده و با خطي كه گفته شده جايگزين كنم جهت باز كردن فايل هاي اصلي مي تونيد از برنامه نت پد ويندوز استفاده كنيد . فقط فراموش نكنيد كه يك نسخه پشتيبان از فايل اصلي تهيه كنيد كه در صورت خراب كاري نيازي به نصب بازي از ابتدا نداشته باشيد.
شما خودرو خودتون رو مي تونيد با هر ماشيني جايگزين كنيد به عنوان مثال اكر بخوايد همين پرايد رو با تاكسي ها جا به جا كنيد فايل هاي taxi.dff و taxi.txd رو تو فايل پيدا كرده و نام فايل هاي پرايد رو به اين دو نام تغيير مي دين و وارد آرشيو فايل هاي بازي مي كنيد .
اضافه کردن موشک.
فایل های rocketla.dff و rocketla.txd را به وسیله برنامه IMGTOOL جایگزین فایل های مشابه در gta.dat کنید و بعد از منوی commands گزینه Rebuild Archive را بزنید تا فایل ها باز سازی شود.
فایل Weapon.dat را از فایلی که دانلود کرده این بیرون آورید و در مسیر : Gta SA/Data کپی کنید و داخل بازی شوید و لذت ببرید. اگر هم به صورت مستقیم به این سلاح دسترسی ندارید میتوانید رمز LXGIWYL را بزنید و میبینید که یکی از سلاح ها همین موشک 6 تایی است.
این اسلحه از لحاظ خشاب و تیر فرقی با RPG ندارد اما گلوله های آن بسیار RPG ویران کننده تر هستند و با صدای بیشتری تولید می شود.
Last edited by majid_sd2009; 26-01-2008 at 21:10.
اینم گوشی 6300 که جایگزین دوربین می شه
فکر نکنید میشه موبایل معمولی رو جایگزین دوربین میشه کرد ها اگر این کار رو بکنید بالای صفحه سمت راست عکس دوربین رو نشون نمیده و موقع عکس گرفتن صفحه به صورت معمولی هست و کادرش نمیفته من کلی جون کندم تا فهمیدم باید چیکار کنم
شما هر موبایلی خواستیدفقط کافیه عکس هاشو به من بدبد تا براتون به صورت دوربین در بیارم اینرو هم هرکس خواست بگه برا دانلود بزارم چون نمیشه که برای دانلود بزارم و هیچ کس دانلودش نکنه اگر خواستید بگید دریغ نمی کنم
![]()
Last edited by majid_sd2009; 26-01-2008 at 21:12.
بابا کارت درسته ها.چند تا از اون افکتایه قشنگتم برام بزار
اونم قبلا ریختم ولی بازم همون قسمتی رو که خواستم نفهمیدم.اکه می شه بازم amatur تر.
![]()
Hقا نظرتون چیه پی دی اف کنیم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)