هزار تا اس ام اس جا میگیره آخه موقعی که به مای فون اکسپلورر وصل کردم اونجا نوشته بود که از هزار تا چند تا پر شده چند تا خالی مونده
هزار تا اس ام اس جا میگیره آخه موقعی که به مای فون اکسپلورر وصل کردم اونجا نوشته بود که از هزار تا چند تا پر شده چند تا خالی مونده
تمهایی که من روی گوشی میریزم کامل صفحه رو پر نمیکنه (یعنی یه نوار رنگی دور عکس تم رو میگیره
چرا ؟؟؟؟؟؟
سلام گوشی من دو سه روزه که یه مشکلی پیدا کرده:
اگر به کسی SMS بفرستم sent میشه ولی deliver نمیشه. در واقع موقعی deliver میشه که یه نفر به من sms بفرسته.
سیم کارتو روی یه گوشی دیگه امتحان کردم و دیدم مشکل از گوشیمه.
smsهامو پاک کردم ولی درست نشد.
چی کارش کنم؟
1- ماله من 210تا توشه دیگه نمیدونم چه قدر دیگه جا میگیرهچند تا سوال :
1- حافظه SMS چند تاس ((روی گوشی و سیم کارت))؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
2- شارژش با استفاده معمولی چند روز میره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
3- مداوم با اسپیکر چند ساعت موزیک پخش میکنه ((کسی امتحان کرده))؟؟؟؟؟؟؟؟؟
4- مداوم با هندسفری چند ساعت میشه آهنگ گوش داد ((کسی امتحان کرده))؟؟؟
2-با استفاده معمولی دو روزو نصفی
3- اینو تا حالا بیشتر از 45 دقیقه امتحان نکردم
4- 3ساعت گوش دادم(شارژش تموم نشدا من خستم شد!)
من 2تومنیشم دیدم!قیمت هندسفری سری دبلیو 810 حدود 8 هزار تومان هستش حالا بالا و پایین داره بعضی جاها
سایز تمهات کوچیکه باید تمهاییرو تو گوشیت بریزی که سایزشون 240x320 باشه.تمهایی که من روی گوشی میریزم کامل صفحه رو پر نمیکنه (یعنی یه نوار رنگی دور عکس تم رو میگیره
چرا ؟؟؟؟؟؟
اون دو تومانی ها ارجینال نیستش
میدونم اورجینال نیست. دیگه با 2 تومن آدامس اورجینال هم پیدا نمیکنی
wooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooowنوشته شده توسط gole yase shekaste [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا اگه 1000 تا باشه که خیلی می خوامش
اکثر گوشیا همین حدودا جا میگیرن!بابا اگه 1000 تا باشه که خیلی می خوامش
باور کن من هرچی اس ام اس دارم اصلا پر نمیشه خوب کی میتونه 1000 تا رو پر کن
تم هات به گوشیت نمیخوره اون تمهایی که میریزی مثلا ماله کا750 هست تم هاییی بریز که به گوشیت بخوره برو تو انجمن سونی اریکسون بعد برو به تاپیک معرفی تم اونجا تمهایی با 240*320 بریز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)