تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 221 از 376 اولاول ... 121171211217218219220221222223224225231271321 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,201 به 2,210 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Acro-Crown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من کلی چیز تو برنامه utorrent اضافه کرده بودم خیلی هاشم تا 90% رفته بود.از همون اول هم که برنامه ذو نصب کرده بودم چراغش سبز بود یعنی ایرادی نداشت.
    امروز بعد از 3 روز گفتم یه استراحتی به کامپیوتر و مودممم بدم.جفتشون رو خاموش کردم.بعد از 4-5 ساعت که روشنشون کردم دیگه utorrent کار نمیکرد.
    بعضی از فایلهام رو بغلش ضربدر زده قرمز بود و اگه میزدم استارت بشه پیغام میداد که فایل پاک شده و اون رو دوباره چک کنم.ولی بعضی از فایلها رو داشت دانلود می کرد.چرا؟!!؟؟؟؟
    اگه مشکل از port بود چرا بعضی ها رو دانلود می کرد؟

تازه من حتی port رو به صورت دستی عوض کردم ولی بازم چراغم سبز نشد.و هیچکدوم از اون فایل قبلی ها رو نگرفت.
    بعد هم یه صفحه آورد که port بسته است.

من هم مجبور شدم همه فایلها رو پاک کنم.همش رو از اول اضافه کنم.اگه بدونید چند گیگ دانلود کرده بودم.همش پرید.همه فایلها رو تک به تک تست کردم که اگه جائیش کامل دانلود شده اون رو نگه دارم ولی هیچکدوم کامل نبود.همه نصفه نصفه بودن.
    میشه به من بگید مشکل از کجا بوده که دفعه بعد همچین چیزی تکرار نشه.

یعنی این برنامه اگه کامپیوتر رو خاموش کنم مشکلی واسش پیش میاد؟ باید port رو هر چند وقت عوض کنم تا بسته نشه یا اینکه به طور خود به خود بسته میشه؟(اصلا قضیه port چیه؟)

این قضیه از کجا آب می خورده؟

1-کاشکی همون نصفه نیمه هارو هم پاک نمی کردین میشد اول جاشونو عوض کنید بعد دوباره فایل های تورنت به برنامه utorrent اضافه می کردین بعد اون فایل های ناقصو جای فایل های جدید میذاشتین و force recheck میکردین اینجوری ادامشو دانلود میکرد
    2-برای منم گاهی یک ربع بیست دقیقه ای طول میکشه تا چراغش سبز بشه، شما صبر کردید؟
    مودمتون رو به صورت لن یا usb به کامپیوتر متصل کردید؟
    اگه لن هست که باید طبق معمول از

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پورت هاتونو تعیین کنید و یه پورت دلخواه و به utorrent بدین

2. این کاربر از Acro-Crown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

سلام دوستان
    - تو تورنت ، کدوم دسته از اطلاعات تو هارد به اشتراک گذاشته میشه؟ من رو هاردم 450 گیگ فیلم دارم که شامل فیلم های خانوادگی هم میشه . آیا ممکنه اونا هم به اشتراک گذاشته بشن؟ چجوری میشه تعیین کرد کاربرها به چه فایل هایی از سیستم دسترسی داشته باشن؟

ممنون . . .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

14

1-کاشکی همون نصفه نیمه هارو هم پاک نمی کردین میشد اول جاشونو عوض کنید بعد دوباره فایل های تورنت به برنامه utorrent اضافه می کردین بعد اون فایل های ناقصو جای فایل های جدید میذاشتین و force recheck میکردین اینجوری ادامشو دانلود میکرد
    2-برای منم گاهی یک ربع بیست دقیقه ای طول میکشه تا چراغش سبز بشه، شما صبر کردید؟
    مودمتون رو به صورت لن یا usb به کامپیوتر متصل کردید؟
    اگه لن هست که باید طبق معمول از

کد:
    پورت هاتونو تعیین کنید و یه پورت دلخواه و به utorrent بدین

میشه یه کم دقیقتر بگید که باید چی کار میکردم؟
    یعنی میگید که باید اون فولدری روکه زده بودم فایلها رو اونجا دانلود و save کنه رو vut میکردم و میبردم یه جای دیگه.بعد فایلها رو پاک میکردم.بعد برنامه رو دوباره باز میکردم و تورنت ها رو بهش اضافه میکردم که دانلود بشه.بعد که برنامه پوشه های لازم رو ساخت.اون فایلهایی که قبلا cut کرده بودم رو میاوردم توی این پوشه ها paste میکردم؟
    همین بود.یا منظورتون چیز دیگه ای بود؟

چون من force recheck رو زدم.البته فایلها رو جابه جا نکرده بودم.وقتی هم که force rechek رو روی یه فایلی میزدم اون فایل رو از لیست حذف میکرد.

من از طریق لن شبکه کردم.
    آخه من از همون موقع که برنامه رو باز میکنم چراغش سبز میشه.
    ولی از دیروز که اون اتفاق افتاد دائم مشکل پیدا میکنه.یعنی چراغم هی نارنجی میشه.وقتی میزنم پورت رو چک کنه میگه بازه.در عین حال هم seedو هم peer داره.یعنی انلاینن.و فایل پاک نشده و اونها دارن میگیرن.
    بعد دوباره یهو خودش سبزمیشه یا اگه بزنم پورت رو چک کنهباعث میشه که سبز بشه.
    من قبلا همچین مشلی نداشتم.البته 3روزه که تو خونه این برنامه رو نصب کردم قبلا رو کامپیوتر دانشگاه بود.ولی اون 3 روز اول عین چی میگرفت.حالا ادا در میاره.یعنی بعد از اینکه کامپیوتر رو خاموش کردم.

یه سوال دیگه :
    امروز صبح که نگاه کردم دیدم (برنامم utorrentهست) نوشته که سرعت دریافت 29 و سرعت ارسال 17.مگه میشه؟من اینترنتم 256 یعنی نهایتا باید با 32 بگیره.
    مگه نه اینکه مجموع دانلود و آپلود میتونه برابر 32 باشه؟یا اینکه 32 آپلود و 32 هم دانلوده؟تازه بماند که همون موقع emule هم داشت کار میکرد.

چطور ممکنه؟

سوال دیگه.یکی از دوستان توی فروم سوالکرده بود.من میخوام یکم بیشتر بدونم.
    اگه یه موقع یه فایلی رو مثلا تا 80% دانلود کرده بود.بعدش به مشکل بر میخورد که دانلود نمیکرد.مثلا seed نداشت.چی کار میشه کرد؟میشه مثلا اگه از یه جای دیگه همونفایل رو پیدا کنیم یه جوری این 2 تا رو بهم وصل کنیم که بقیه فایل رو از منبع جدید بگیره؟

میشه یه کاری کرد که تعداد seed یا peer های یک فایل رو افزایش داد.یعنی برای فایل 2 تا منبع معرفی کرد.

میشه 2 تا تورنت رو بهم مربوط کرد.یعنی اولی با اسم xyz1 و دومی با اسم xyz2 باشه.بعد بدونید که این 2تا درواقع 1 فایل هستن که با2 اسم متفاوت و در 2 جای مختلف آورده شدن.میشه کاری کرد اینها رو با هم قاطی کرد.

سوال دیگه هم اینکه.
    آیا میشه تعداد قسمتهای یک فایل رو تغییر داد.اون موقع که میخواید torrent جدید ایجاد کنید ازتون میپرسه که حجم فایلها چقدر باشه 16-32-و...
    میشه موقع دانلود این هارو عوض کرد؟یعنی بگید من میخوام فایلهای 32k رو به صورت 2تا فایل 16k دانلود کنم.
    یا اینکه هر طوری که آپلود شده باشن همونطوری مجبوریم دانلود کنیم؟

کسی مستونه جواب این همه سوال رو بده؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

میشه یه کم دقیقتر بگید که باید چی کار میکردم؟
    یعنی میگید که باید اون فولدری روکه زده بودم فایلها رو اونجا دانلود و save کنه رو vut میکردم و میبردم یه جای دیگه.بعد فایلها رو پاک میکردم.بعد برنامه رو دوباره باز میکردم و تورنت ها رو بهش اضافه میکردم که دانلود بشه.بعد که برنامه پوشه های لازم رو ساخت.اون فایلهایی که قبلا cut کرده بودم رو میاوردم توی این پوشه ها paste میکردم؟
    همین بود.یا منظورتون چیز دیگه ای بود؟
    دقیقا منظورم همین بود
    چون من force recheck رو زدم.البته فایلها رو جابه جا نکرده بودم.وقتی هم که force rechek رو روی یه فایلی میزدم اون فایل رو از لیست حذف میکرد.
    عجیبه تابحال ندیده بودم از لیست حذف کنه!!!!
    شما شاید این قسمتو از توجه نکرده باشین
    یعنی بعد از اینکه force recheck کردین از inactive وارد downloading شده
    پ.ن
    من اوایل این قسمت از برنامه رو ندیده بودم و مشکلی شبیه شما داشتم!

من از طریق لن شبکه کردم.
    ولی از دیروز که اون اتفاق افتاد دائم مشکل پیدا میکنه.یعنی چراغم هی نارنجی میشه.وقتی میزنم پورت رو چک کنه میگه بازه.در عین حال هم seedو هم peer داره.یعنی انلاینن.و فایل پاک نشده و اونها دارن میگیرن.
    من قبلا همچین مشلی نداشتم.البته 3روزه که تو خونه این برنامه رو نصب کردم قبلا رو کامپیوتر دانشگاه بود.ولی اون 3 روز اول عین چی میگرفت.حالا ادا در میاره.یعنی بعد از اینکه کامپیوتر رو خاموش کردم.
    البته اکثر شرکت های خدمات دهنده اینترنتی مثل داتک و....(از بقیشون اطلاعی ندارم)تورنتو محدود کردن و آخر هفته ها از پنج شنبه تا جمعه شب باز کردن در طول هفته هم از 6 بعد از ظهر تا صبح بازه

یه سوال دیگه :
    امروز صبح که نگاه کردم دیدم (برنامم utorrentهست) نوشته که سرعت دریافت 29 و سرعت ارسال 17.مگه میشه؟من اینترنتم 256 یعنی نهایتا باید با 32 بگیره.
    مگه نه اینکه مجموع دانلود و آپلود میتونه برابر 32 باشه؟یا اینکه 32 آپلود و 32 هم دانلوده؟تازه بماند که همون موقع emule هم داشت کار میکرد.
    1-نه!منظور پهنای باند شما 256 هست یعنی دریافت و ارسال قاعدتا هرکدوم باید 256 باشه که معمولا آپلود کمتره
    برای منم دورو بره 29-28 هست
    سوال دیگه.یکی از دوستان توی فروم سوالکرده بود.من میخوام یکم بیشتر بدونم.
    اگه یه موقع یه فایلی رو مثلا تا 80% دانلود کرده بود.بعدش به مشکل بر میخورد که دانلود نمیکرد.مثلا seed نداشت.چی کار میشه کرد؟میشه مثلا اگه از یه جای دیگه همونفایل رو پیدا کنیم یه جوری این 2 تا رو بهم وصل کنیم که بقیه فایل رو از منبع جدید بگیره؟میشه یه کاری کرد که تعداد seed یا peer های یک فایل رو افزایش داد.یعنی برای فایل 2 تا منبع معرفی کرد.
    منبع جدید در واقع tracker ها هستند.اگه tracker ــی پیدا کردین که seeder داشت میشه فایلو کامل گرفت

میشه 2 تا تورنت رو بهم مربوط کرد.یعنی اولی با اسم xyz1 و دومی با اسم xyz2 باشه.بعد بدونید که این 2تا درواقع 1 فایل هستن که با2 اسم متفاوت و در 2 جای مختلف آورده شدن.میشه کاری کرد اینها رو با هم قاطی کرد.
    در واقع این کاریه که من اکثر مواقع انجام میدم .من عضو یه tracker خصوصی هستم.فایل های اونجا رو از جاهای دیگه میگیرم و برای اون tracker ،سید(seed) میکنم!

سوال دیگه هم اینکه.

آیا میشه تعداد قسمتهای یک فایل رو تغییر داد.اون موقع که میخواید torrent جدید ایجاد کنید ازتون میپرسه که حجم فایلها چقدر باشه 16-32-و...
    میشه موقع دانلود این هارو عوض کرد؟یعنی بگید من میخوام فایلهای 32k رو به صورت 2تا فایل 16k دانلود کنم.
    یا اینکه هر طوری که آپلود شده باشن همونطوری مجبوریم دانلود کنیم؟

این یکی همون طور که گفتین مربوط به آپلود کننده تورنت هست و کاری از دست ما برنمیاد

تمام

6. این کاربر از Acro-Crown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    - تو تورنت ، کدوم دسته از اطلاعات تو هارد به اشتراک گذاشته میشه؟ من رو هاردم 450 گیگ فیلم دارم که شامل فیلم های خانوادگی هم میشه . آیا ممکنه اونا هم به اشتراک گذاشته بشن؟ چجوری میشه تعیین کرد کاربرها به چه فایل هایی از سیستم دسترسی داشته باشن؟

ممنون . . .
    نه مطمئن باشید همچین خطری شما رو تهدید نمیکنه شما همون فایل های رو که در حال دریافت هستین همون ها به اشتراک گذاشته میشن..........نه چیز دیگه ای!

8. 2 کاربر از Acro-Crown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

14

دقیقا منظورم همین بود

عجیبه تابحال ندیده بودم از لیست حذف کنه!!!!
    شما شاید این قسمتو از توجه نکرده باشین
    یعنی بعد از اینکه force recheck کردین از inactive وارد downloading شده
    پ.ن
    من اوایل این قسمت از برنامه رو ندیده بودم و مشکلی شبیه شما داشتم!

البته اکثر شرکت های خدمات دهنده اینترنتی مثل داتک و....(از بقیشون اطلاعی ندارم)تورنتو محدود کردن و آخر هفته ها از پنج شنبه تا جمعه شب باز کردن در طول هفته هم از 6 بعد از ظهر تا صبح بازه

1-نه!منظور پهنای باند شما 256 هست یعنی دریافت و ارسال قاعدتا هرکدوم باید 256 باشه که معمولا آپلود کمتره
    برای منم دورو بره 29-28 هست

منبع جدید در واقع tracker ها هستند.اگه tracker ــی پیدا کردین که seeder داشت میشه فایلو کامل گرفت

در واقع این کاریه که من اکثر مواقع انجام میدم .من عضو یه tracker خصوصی هستم.فایل های اونجا رو از جاهای دیگه میگیرم و برای اون tracker ،سید(seed) میکنم!

این یکی همون طور که گفتین مربوط به آپلود کننده تورنت هست و کاری از دست ما برنمیاد

تمام
    1- من همیشه میذارم روی قسمت all . مطمئنم که حذفش کرد.چرا؟ نمیدونم.

2-نمیدونستم تورنت رو محدود کردن.چون adsl من دقیقا 4شنبه وصل شد.یعنی 5شنبه و جمعه که خیلی خوب دانلود کردم.دیروز هم که تا 6 سر کار بودم و ندیدم که سرعت کم بشه.فکر نمیکنم من مشکلی داشته باشم.چون اصولا کامپیوترم شبها هم روشنه و وظیفه اش رو به نحو احسن انجام میده.

3- اگر واقعا معنی 256 اینه که 256 دانلود و 256 آپلود، پس چه دلیلی داره که ادم سرعت آپلودش رو کم کنه؟
    وقتی هیچ اثری در سرعت دانلود نداره خب چرا آدم اپلودش رو نامحدود نکنه.مگه نمیگید که هرچی سرعت آپلود بیشتر باشه tracker ها شما رو بیشتر دوست دارن و به شما اولویت میدن؟

بی زحمت این رو مطمئن بشید.
    یا دلیل درستش رو به من بگید.چون با عقل جور در نمیاد.

4- من تا حالا ندیدم که سرعتم رو بنویسه 32 حتی 30 هم نبوده.حالا این چندتا دونه از کجا درز میکنه نمیدونم.البته خب اگه با 28-29 هم باشه رضایت میدم.ماهی 30 تومن هزینه برای نامحدود داتک با سرعت 29برای من میصرفه.من در ماه بالای 50 تومن واسه فیلم خرج میکنم چه برسه به بقیه چیزا که مغازه دار ها هم ندارن ولی اینجا پیدا میشه.

5- چطوری میشه tracker رو پیدا کرد؟
    من دیدم وقتی یه فایلی که تو لیست هست رو اشتباها دوباره میزنم ازم میپرسه که میخوای tracker ها رو بهش اضافه کنی یا نه.
    خب اگه 2 تا فایل اسماشون فرق بکنه چی کار باید کرد.یعنی 1 فایل با اسمهای مختلف آپلود شده باشه.

میگم اگه میشه tracker های هر فایلی رو به یه فایل دیگه اضافه کرد، چرا آدم برای تمام فایلهایی که تو لیستش داره،همه ترکر ها رو اضاه نکنه.خب یه سریش ممکنه به درد نخورن ولی بلاخره یه بخشی از اون ترکرها حتما فایل رو دارن دیگه.اینطوری یه سری seeder اضافه میشه.نمیدونم منظورم رو فهمیدید یا نه؟
    یعنی یه ترکری حتی اگه مال فایلی که دارید دانلود میکنید هم نباشه،شما به لیست ترکرهای فایلتون اضافه کنیدش.چه اتفاقی میآفته؟چیزی که کم نمیشه؟شاید اضافه شد.درست میگم یا اشتباهه؟

6- مرسی که همه اینارو خوندید.
    7- اگه اطلاعات بازم دارید تا من سوال نکردم بگید.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

1- من همیشه میذارم روی قسمت all . مطمئنم که حذفش کرد.چرا؟ نمیدونم.

2-نمیدونستم تورنت رو محدود کردن.چون adsl من دقیقا 4شنبه وصل شد.یعنی 5شنبه و جمعه که خیلی خوب دانلود کردم.دیروز هم که تا 6 سر کار بودم و ندیدم که سرعت کم بشه.فکر نمیکنم من مشکلی داشته باشم.چون اصولا کامپیوترم شبها هم روشنه و وظیفه اش رو به نحو احسن انجام میده.

3- اگر واقعا معنی 256 اینه که 256 دانلود و 256 آپلود، پس چه دلیلی داره که ادم سرعت آپلودش رو کم کنه؟
    وقتی هیچ اثری در سرعت دانلود نداره خب چرا آدم اپلودش رو نامحدود نکنه.مگه نمیگید که هرچی سرعت آپلود بیشتر باشه tracker ها شما رو بیشتر دوست دارن و به شما اولویت میدن؟

بی زحمت این رو مطمئن بشید.
    یا دلیل درستش رو به من بگید.چون با عقل جور در نمیاد.

4- من تا حالا ندیدم که سرعتم رو بنویسه 32 حتی 30 هم نبوده.حالا این چندتا دونه از کجا درز میکنه نمیدونم.البته خب اگه با 28-29 هم باشه رضایت میدم.ماهی 30 تومن هزینه برای نامحدود داتک با سرعت 29برای من میصرفه.من در ماه بالای 50 تومن واسه فیلم خرج میکنم چه برسه به بقیه چیزا که مغازه دار ها هم ندارن ولی اینجا پیدا میشه.

5- چطوری میشه tracker رو پیدا کرد؟
    من دیدم وقتی یه فایلی که تو لیست هست رو اشتباها دوباره میزنم ازم میپرسه که میخوای tracker ها رو بهش اضافه کنی یا نه.
    خب اگه 2 تا فایل اسماشون فرق بکنه چی کار باید کرد.یعنی 1 فایل با اسمهای مختلف آپلود شده باشه.

میگم اگه میشه tracker های هر فایلی رو به یه فایل دیگه اضافه کرد، چرا آدم برای تمام فایلهایی که تو لیستش داره،همه ترکر ها رو اضاه نکنه.خب یه سریش ممکنه به درد نخورن ولی بلاخره یه بخشی از اون ترکرها حتما فایل رو دارن دیگه.اینطوری یه سری seeder اضافه میشه.نمیدونم منظورم رو فهمیدید یا نه؟
    یعنی یه ترکری حتی اگه مال فایلی که دارید دانلود میکنید هم نباشه،شما به لیست ترکرهای فایلتون اضافه کنیدش.چه اتفاقی میآفته؟چیزی که کم نمیشه؟شاید اضافه شد.درست میگم یا اشتباهه؟

6- مرسی که همه اینارو خوندید.
    7- اگه اطلاعات بازم دارید تا من سوال نکردم بگید.
    1-منم نمیدونم، گفتم عجیبه!یادم نمیاد تابحال اینطوری شده باشه!
    2-دقیقا همونطوری که فکر میکردم مشکل با شرکته و منم همین مشکلو دارم ،عصر ها درست میشه تا صبح.
    3-اگه منظورتون سرعت آپلود برای تورنت هست
    من حدسم اینه که با محدود کردن سرعت اپلود برای ما که سرعت دانلود زیادی نداریم تو سرعت دانلود فایل تاثیر مهمی نداشته باشه
    4-
    5-
    کد:
    اینهارو تو properties فایلتون پیست کنید شاید بعضیهاش کمکتون کرد
    دقیقا ممکنه همون طور که شما گفتین بشه که برای منم شده گاهی یه دونه سیدر پیدا کنمو دانلودو تموم کنم!
    گاهی هم نه!

اون قسمت دو تا فایلو درست متوجه منظورت نشدم
    اگه منظورتون اینه که دو تا فایل که در واقع یکی هستند ولی با دو اسم متفاوت آپلود شدن و بخوایم ترکر هاشونو یکی کنیم تا یکدومش کامل دانلود بشه،نه این کار امکان پذیر نیست.

11. این کاربر از Acro-Crown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

یه سوال دیگه :
    احتمالا محدودیت سرعت رو نوشته برات ؟

من از طریق لن شبکه کردم.
    این موردی که گفتی بدون جابه جایی اینطوری میشه...با چه سطح یوزری تو ویندوز تورنت ها رو دانلود کردی و جایی که ذخیره کردیntfs نبوده؟ایا تنظیمات انتی ویروس رو دست کاری کردی طوری که قبل از هر کاری فایل هاتو چک کنه؟
    این مورد رو من تو چند تا پست قبل تر و مقاله گفتم...وقتی نامحدود می گیری اپلود رو در خواست ها و اطلاعاتی که نرم افزار می خواد بده کند می شه و همچنین پاکت لاست های اطلاعاتی هم سخت تر میره ....همیشه باید از ماکسیموم اپلود یک چند واحد خالی بزاری تا این بسته ها بره...
    این تجربه منه و خیلی تست کردم و همش این جواب رو بهم داده که اگر ماکسیموم بزارم سرعت دانلود حداکثر نمی شه و باید سرعت اپلود رو یکم محدود کنم تا برسه به ماکسیموم.
    Last edited by zed2; 09-02-2009 at 10:38.

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام.
    گذاشتن چند لینک تورنت با همدیگر بهتر هست ؟
    میدونم حدود 3 4 تا بیشتر میخواستم بینم موثر هست ؟ اگه آره تا چنتا ؟

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

سلام.
    گذاشتن چند لینک تورنت با همدیگر بهتر هست ؟
    میدونم حدود 3 4 تا بیشتر میخواستم بینم موثر هست ؟ اگه آره تا چنتا ؟
    گذاشتن چند تا لیک تورنت بهتر هست تا در صورتی به هر دلیلی یکی از لینک ها دانلود انجام نداد یا کمتر دان کرده باشه حداقل اوون یکی بتونه از حداکثر سرعت دان خودش برای دان حداکثر بهره ببره این که چند تا !؟ زیاد مهم نیست حداقل 3-4 تا .
    ولی بهتره لینک هایی که برمیدارین بیشتر از سایت های خصوصی باشه تا با حداگثر سرعت دانلود کنه.
    من خودم یه 10-20 تایی میشه تو لیست هستش که داره از همهشون دانلود می کنه و سرعت دانلود کلی هم 100KB/sec هستش.
    امیدوارم تونسته باشم کمکی براتون کرده باشم.
    اگه دعوتنامه سایت خصوصی هم خواستی داریم....
    مال سایت filelist.ro

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •