ببخشید ایرانسل ندارم
میشه یه عکس ازش بدید ؟
ممنون
ببخشید ایرانسل ندارم
میشه یه عکس ازش بدید ؟
ممنون
Last edited by k1ozil; 29-10-2015 at 13:10.
اقا دمت گرم
مثل اینکه جدیدا این طرح اضافه شده
امیدوارم حذفش نکنن
دوستان سرعت پارس آنلاین موقع استفاده از ف_ل_ر ش... چطوری؟ uتیوب میشه راحت ویدئو دید؟
امروز کسی مشکل سرعت داره؟
سرعتم از 1.5مگ رسیده به 100-200 !
با سلام و احترام.
آقا ما یک اشتباه کردیم ، آمدیم از پارس آنلاین سرویس 2048 با 62 گیگ سالانه به قیمت 145000 تومان گرفتیم !
الان دو هفته هست چراغ ADSL چشمک میزنه !
مودم IP Link - WDL - RT 150 بهم دادن که خراب بود و مجبور شدم مودم دومی به قیمت 89000 تومان بخرم و مودم اولی هنوز مونده پیششون برای بررسی !
سرعت هم فقط یک بار چراغ ثابت شد که اول 189 KB کیلوبایت بود و بعد شد 100 و بعد دوباره قطع شد و چراغ ADSL چشمک زن شد و پشتیبانی شهرستان گفته داریم پورت رو بررسی می کنیم و پشتیبانی تهران هم گفت با پشتیبانی شهرستان تماس بگیرید !
دوستان گرامی خواهشمندم لطف کنید و بگید باید چکار کنم که دیگه هنگ کردم !
مشکل از کجا هست ؟
سیم هم مستقیم از درب منزل آوردم.
با مودم زاکسل تست زدم که چراغ ثابت شد ولی تست سرعت نگرفتم.
الان برم کنسل کنم ؟
چکار کنم ؟
شاد و سربلند باشید.
ممنونم.
سلام
من هم وضعیتم مثل شماست البته کمی بهتر چون من نتم زیاد قطعی نداره ولی چون نویز خط بالاست سرعت دانلود در بهترین حالت به 200 کیلو میرسه. شما باید برید توی تنطیمات مودم و Downstream و Attenuation رو اینجا بنویسید تا ببینیم وضعیت شما چطوریاست.
دوستان کسی نمیدونه ؟
امتیازها که خود بخود وارد میشه کافیه بروز رسانی کنی امتیازاتت رو
تو همون قسمت پنل کاربری ت هست نوشته به روز رسانی امتیازها
اگر کد جدیدی مخصوص با شکاه مشتریان داشته باشی مثل کد هدیه نمایشگاه کتاب و... توهمین قسمت ورود کدهدیه رو داره
اما بعد از اینکه امتیاز باشگاهتو تبدیل به گیگ کردیبا خرید بسته از فروشگاه بعدمیای توی سایت پارس انلاین اون قسمت که نوشته مدیریت سرویس و... از همون منو گزینه ای به اسم ورود کد هدیه(یا ثبت کد هدیه) اونو میزنی اونجا کدشو میزنی[/QUOTE]
Last edited by binaafarin; 30-10-2015 at 11:50.
پارس انلاین همه چیزش خوبه فقط تنها مشکل اصلیش اینه که با اکثر روش های تونل زدن مشکل داره.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)