مودم رو بردم سر خط همین مشکل بود اما من دیگه بی خیال شدم چون با همین وضعیت سرعت دانلودم بین 350 تا 410 KB هست و قطعی ندارم
مودم رو بردم سر خط همین مشکل بود اما من دیگه بی خیال شدم چون با همین وضعیت سرعت دانلودم بین 350 تا 410 KB هست و قطعی ندارم
سرویس 12 مگ فقط یه دروغ بزرگه، من 10 روزه کارم تماس با شاتله ! خط من به گفته خودشون نویز نداره ! در خوشبینانه ترین حالت پینگ من 180 و تا 300 میره !
سرعت دانلود هم در حد 2-3 مگ بیشتر نیست ! خواستی اسکرین شات هاشو برات میزازم، این در حالیکه در همون مکان 8 مگ شاتل مشکلی نداره، ولی 12 مگ فقط برای گول زدن و مشتری جذب کردن بوده است.
دوست عزیز میشه از سرعت دانلود هم سرور داخل و هم سرور خارج تست بذاری.
از صفحه Status مودم که downstream و SNR رو نشون میده هم یه عکس بذار.
پیشاپیش خیلی ممنون
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
نه عزیز ؛ با تمدید ، محدودیت برداشته نمیشه. فقط و فقط با ارتقا سرویس محدودیت برداشته میشه و حساسیت سیستم شاتل از بین میره...
این هم از اینترنت 12 مگ شاتل، خط هم بدون نویز به تایید کارشناسان فنی شاتل !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تست سرعت همین الان
Last edited by sina2200; 21-07-2015 at 23:04.
شما حتما در سایت 195 ازشون به خاطر کم بودن سرعت و تبلیغ خلاف واقع شکایت کن ، مجبور میشن درستش کنن ؛ چون سرعت شما با توجه به قانون مزخرف 1 به 8 ، باید حداقل 192 کیلوبایت باشه که الان نیست...
به احتمال زیاد کمبود پهنا باند دارن تو منطقتون
دوستام اینجا گرفتن تا 12 مگ هم براشون سرعت داده ولی بیشتر رو 9 10 میچرخه
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
فرضا ، در آغاز ماه آرت 1 دارم و چند روز مونده به آخر ماه تا آرت 3 ارتقا دادم و حالا باز محدود شدم اگه به آرت 4 نرم تا سر ماه که وقت تمدیدم بشه یعنی میفرمایید نمیتونم با آرت 1 شروع کنم در ماه جدید بدون محدودیت ؟
درسته ؛ منظور من این بود که اگه مثلا آرت 2 رو کل ماه داشتی و روزای آخر ماه محدود شدی ، با تمدید سرویس در اول ماه ، محدودیت از بین نمیره!
این چیزی که شما میگی درسته و عملیه ؛ میتونی به آرت 1 برگردی و دوباره روندو شروع کنی...
دوستان شاتلی آرت 1 و آرت 2 سرعت دانلودشون چقدر هست در ماه و بعد چند گیگ محدود میشن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)