من با 3g و H فقط میتونم تلگرام و اینجور برنامه ها رو باز کنم . سایتی رو عملا نمیشه باز کرد ! (تهران)
من با 3g و H فقط میتونم تلگرام و اینجور برنامه ها رو باز کنم . سایتی رو عملا نمیشه باز کرد ! (تهران)
یعنی مشکل سرعت دارید؟
تجربه ای که من مشابه شما داشتم این بود که فقط برنامه ها باز میشد و سایت با مرورگر باز نمی کرد که آخر متوجه شدم در تنظیمات اینترنت گوشیم علاوه بر apn ، ------ و ... هم وجود داشت و با حذف کردن اونها مشکلم رفع شد.
شما یک apn جدید درست کن و فقط بنویس mcinet و بقیه رو پاک کن مشکلت حل میشه
از کجا گرفته؟
خدمات مشترکین موجود ندارند
دفتر مرکزی همراه اول ، میدان ونک
ممنون
شیراز راه اندازی نشده؟
دفتر مرکزی همراه اول موجود نداشت
به من گفتن USIM همراه اول به شدت قطع و وصلی آنتن داره و اگه USIM بدن ذیگه بر نمیگردونن .
فعلاً گفتن 2 ماه صبر کنید .
جونشون بالا میاد قرار بود تا اخر سال 93 اینکارو بکنن و 4G ارائه بدن معلوم نیس دارن چیکار میکنن
دوستان شیرازی کسی متوجه پیشرفت پوشش 3G توی مناطق مختلف شیراز شده؟من چند ماه هست منتظرم که شهرک والفجر و گلستان و کلی شهرک های دیگه 3G بشه ولی متاسفانه هیچ پیشرفتی نداشته و معلوم نیس دارن چیکار میکنن.کلا اطراف شیراز پوشش خوب نیس فقط وسط شهر خوبه
بعضی حرف ها را من نمی دونم از کجا در میاد ...
اولا در مورد قطع و وصلیش که من بعید می دونم
دوما حتی اگر مشکل داشته باشه ، شما اولین دفتر خدمات ارتباطی برو بگو سیم کارتمو بسوزن و یک سیم کارت جدید بده و در عرض چند دقیقه سیم جدید میگیری ، اینکه دیگه بر نمی گردونن اصلا ممکن نیست...
سیمکارت usim همراه اول هم عرضه شد.هر کی تست گرفت اینجا اعلام کنه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)