يه تعداد نرم افزار ريكاوري هست ولي من كه تا حالا هر بار انتحان كردم موفق نشدم فايل ها را برگردونم.
يه تعداد نرم افزار ريكاوري هست ولي من كه تا حالا هر بار انتحان كردم موفق نشدم فايل ها را برگردونم.
دوست عزیز، مموری کارت ها طوریطراحی شده اند که فقط قابلیت بازگرداندن آخرین دیتای پاک شده رو دارند.
و بهترین نرم افزار، برای این کار، Get Data Back ForFat هست.
موفق باشید
حسام جون خیلی وقته نبودید؟ دلم براتون تنگ شده بود.
سلام من گوشی 990 دارم چند تا برنامه نصب کردم و بعدا اونا رو uninstal کردم هر بار رم از گوشی خارج میشه و یا دوباره روشن می کنم پیغام نصب تمام نرم افزار های حذف شده رو می ده کلی اعصاب خورد کن شده . لطفا کمک کنید
سلام من گوشی 990 دارم چند تا برنامه نصب کردم و بعدا اونا رو uninstal کردم هر بار رم از گوشی خارج میشه و یا دوباره روشن می کنم پیغام نصب تمام نرم افزار های حذف شده رو می ده کلی اعصاب خورد کن شده . لطفا کمک کنید
ای بابا! چرا یه پست رو سه دفعه دادید؟
منظورتون P990 بود دیگه . . . ؟.
اولا که باید یادتون باشه که برای خارج کردن مموری از گوشی، باید گوشی رو خاموش کنید. این مورد برای هر گوشی صدق میکنه. مگه اینکه گوشیتون گزینه ی Remove Memory Card رو داشته باشه. (که این امکان بیشتر در گوشی های نوکیا وجود داره).
با این وجود، شما یک بار گوشی رو ریست کنید. تمام تنظیمات رو. همچینین مموری تون رو با یک آنتی ویروس که آپدیت شده باشه، ویروس یابی کنید.
اگه مشکلتون حل نشد، (که با انجام موارد بالایی، به احتمال 90 درصد حل میشه) گوشیتون باید فلش بشه.
موفق باشید![]()
Last edited by tohidkh; 05-09-2008 at 23:25.
داداش این اطلاعات رو داشته باش
Default article: cxc1123364
Default version: R6BC002
FLASH CID:52 COLOR:RED
فکر کنم کافیه ... حالا فریمور ما همون ورژنه؟ پچ داره؟
با سلام من دیروز یک گوشی ان 72 نو رو با سونی اریکسون دبلیو 800 معامله کردم و50 تومن پیش گرفتم می خاستم ببینم خوبه وبعد این گوشی از دیشب اول که شارژشومثل اینکه می خورد بعد داشتم اهنگ گوش می کردم یکهو در جا خاموش شد بدون هیچ علامتی وفقط یک لرزش کرد و زدم به شارز دیدم صفحه شارز حالت خاموشی امد و خلاصه دوباره روشنش کردمم این از این بعد امدم کدی که برای سریال گوشیرو میدی تا بیاد بهش بدم هر چی کدو می دادم سریال نمییامد یعنی وقتی مربع اخرو می زدم یک صفحه میاد غیب میشه و دوباره همون مربع اخر می مونه من ریسیت کلیش کردم درست نشد خاموشش کردم باتریشو در اوردم روشنش کردم کدو دادم دیدم کد امد که اونم چنج بود باز دوباره شارزشو امدم امتخان کنم که ببینم اون بار خاموشی برای خاطر همین شارز بوده اخه قبل خاموشی علامتی می ده صفحه ای ظاهر میشه که بار قبلی فقط یک لرزشی کردو خاموش شد خلاصه گداشتم شارژ گوشی قشنگ تمام شد ولی این دفعه دو بار بهم اخطار داد تا خاموش شد ولی امدم وبه شارژ زدم دیدم هیچ عکس العملی نشون نمی ده منم باتریشو در اوردم جا زدم دیدم نه صفحه شارژ در حال خاموشی ظاهر شد و منم گوشیرو روشن کردم ولی باز هر کاری می کنم کد که می دم سریاله گوشی نمی یاد از اساتید محترم تقاضا دارم کمکم کنند که ایا این گوشی مشکله حادی داره و به دردی می خوره یا نه گوشی ان72 که 20 روز خریده بودم پرید و منو ببخشین ایا من اگه این گوشی درست باشه ترزشو داشت با ان 72 و 50 تومن معامله کردم منوببخشین خیلی حرف زدم درود وخداحافظ
Last edited by aminkohan; 06-09-2008 at 08:49. دليل: اشتباه تایپی
پس فریمور شما این شد : W580 R6BC002 ؟؟؟
بلی این ورژن هم پچ داره. ولی نه به اون زیادی.
ولی به صورت VKP نیست. باید صبر کنید تا تبدیلشون کنم.
تا چند ساعت میزارم اینجا:
كلوپ Patch براي گوشيهاي سوني اريكسون:
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by tohidkh; 06-09-2008 at 09:16.
اقا ی مشکل برام پیش اومده گوشیم w910 رمشو در اوردم گذاشتم تو رم ریدر (اولین بار نبود) بعد اطلاعات ریختم توش گاشتم تو گوشی رم و دیگه نمیشناسه مشکل از چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گوشی خرابه یا رم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کاری می شه کرد
گوشی 1 هفتست خریدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)