سلام شما این بازی رو روی چه سطحی از تنظیمات اجرا میکنید .ممنون میشم دقیق بگید.
call of duty ghosts
سلام شما این بازی رو روی چه سطحی از تنظیمات اجرا میکنید .ممنون میشم دقیق بگید.
call of duty ghosts
ُسلام دوستانی که از برنامه انرژی مجمنت از این روش استفاده میکنن . من لپ تاپ رو 6 ماهه گرفه بودم i5از روز اول این برنامرو وقتی دستگاهو روشن میکردم اجراش میکردم چند هفته یک بار هم کالیبره میکردم باطری
اما تازه متوجه شدم باطریش عمرش کم شده و کمتر نگه میداره سه روز پیش فروختمش ودوباره یه i7افتاد واسم ولی نمیدونم چجور از باطریش استفاده کنم که مثل اون نشه . واقعا درد سر شده این باطریش این همه لپ تاپ باطریش بیرونه لنوو مثلا خواسته شاهکار کنه چی میشد بیرون طراحیش میکردن![]()
من مدل i7 این لپ تاپ رو حدود 3 ماهه دارم و مشکلی برای باتریش پیش نیومده و مثل اولش کار میکنه
یعنی اصلا نمیشه به هیچ وجه باتری دستگاهو عوض کرد ؟
باتریشو درصورت مشکل میشه تعویض کرد اما باید بدی گارانتی تعویض کنه.کار سختش اینه که لپتاپ باید باز بشه.باتری داخلی اصولا عمر بیشتری نسبت به باتری خارجی داره.
کلا باید مراقب بود
برادر گفتم 6 ماهه داشتم که بعد 6 ماه متوجه شدم عمرش کم شده
کسی اطمینان داره که وقتی 100 درصد میشه مشکلی براش پیش نمیاد؟؟؟ اگه 100 درصد باشه بهتره دیگه لازم نیس هی هی برنامه انرژی رو فعال کنیم
l شما می تونی برای آگاهی از نحوه ی استفاده درست از باتری به سایت خیلی خوب علم فردا سر بزنی.![]()
بالاخره امروز watch dogs رو اجرا کردم با ویندوز 8.1 خیلی عالی و رون اجرا شد با گرافیک عالی
با سلام.
دوستان میخوام رو لپ تاپم ویندوز نصب کنم ولی هرکاری می کنم نمی تونم برم رو DVD. لطفا بگید که چه دکمه ای رو بزنم و بعدش کجا باید برم.
لپ تاپ رو خاموش کنید
fn و f12 رو با هم بزنید لیست درایو ها میاد درایو DVD رو انتخاب کن ریستارت میشه و از روی DVD بوت میشه
اگه هم میخوای به BIOS بری fn و f2 رو با هم بزن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)