تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 221 از 288 اولاول ... 121171211217218219220221222223224225231271 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,201 به 2,210 از 2876

نام تاپيک: اینترنت استان خوزستان

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام .

کاربران راصد :

یه وقت گول سرعت رو نخورید .باز گذاشتن سرعت ها احتمالا عیدی بوده چون تا همین الان پهنای باندم باز بود به محض اینکه سرویس قبلی رو تمدید کردم همون سرعت گذشته شد .شاید برای کسانی که تا اواخر نیمه اول فروردین انقضاشون بوده سرعت رو باز گذاشتن .به هر حال دایمی نیست.

2. این کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

راصد شرکتی نیست که برای جذب کاربر حاضر باشه عیدی بده

اگر هم امسال داده خرق عادت کرده

کلا راصد تو شرکت های وایرلس، حکم همراه اول تو اپراتورهای موبایل رو داره (از نظر نسبت هزینه به خدمات)

دندون گردترین شرکتی هست که تا حالا دیدم.

4. 2 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

آقا من میخوام از فارانت بگیرم. ولی سایتش که صفحه چهار هست باز نمیشه. سایتش عوض شده یا خرابه؟
    تلفن هم میزنم بخش فروش آهنگ میزنه برنمیدارن. چه کنم؟
    توو قسمت سرچ رادیو خیلی از شرکتها میاد. فارانت رفاتک راصد تپش و ... ولی هیچکدوم سیگنال لحظه‌ای بهم نمیدن که بتونم وصل بشم. فقط راصد و یکی از دکلهای فارانت تونستم وصل شم. الان سیگنالم از فارانت ۷۵ در بهترین حالت و همزمان از راصد ۶۰ تا ۷۰ . ینی اگه بخوام همزمان بدون تکون دادن رادیو از این دو شرکت اینترنت بگیرم این وضع سیگنالمه. فارا از این بهتر نتونستم بگیرم. با این سیگنال (۷۵) اینترنت فارا افت نمیکنه؟
    من الان طلایی ۱۲۸ راصد گرفتم ببینم چجوریاست. سرعت دانلود صبح تا ۳۰۰ هم میرفت الانم رو ۶۰ ولی به طرز عجیبی تایم‌اوت دارم. چه پینگ ۹۵ باشه چه ۱۱۰ تایم‌اوتام زیاده.
    اشکال از سیگنالمه؟ (۶۰ تا ۷۰)

ویرایش: زنگ زدم پشتیبانی فارانت. یارو گفت بخش فروش تا ۱۵ نیستن. ینی پونزدهم به بعد باید اکانت بسازم برادرم راصد

پینگ شما در اکثر ساعات رو تایم‌اوت نداره؟ چجوریاست؟
    بعضی اوقات خوبه بعضی اوقات هم نه. در کل راضیم .

6. این کاربر از Amirreza_MUFC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

راصد شرکتی نیست که برای جذب کاربر حاضر باشه عیدی بده

اگر هم امسال داده خرق عادت کرده

کلا راصد تو شرکت های وایرلس، حکم همراه اول تو اپراتورهای موبایل رو داره (از نظر نسبت هزینه به خدمات)

دندون گردترین شرکتی هست که تا حالا دیدم.
    در عوض بهترین کیفیت رو داره .لا اقل از نظر من که فارا و رفاتک و ..اینا رو امتحان کردم راصد اول بوده .به نظرم ارزش هزینه بیشتر رو داره چون بهترین سیگنال رو اکثر جاها میده به خاطر تجهیزاتش .کیفیت سرویس هاش اغلب ثابته و نوسان نداره .سایتش همیشه در دسترسه و به راحتی میشه شارژ کرد.بعضی از شرکتا که فقط حضوری باید هزینه رو پرداخت کرد حتی سایت هم ندارن.

من با تپش مقایسه کردم اونم قیمتش همینه .مثلا 1.5 مگ راصد با یک گیگ ترافیک اولیه بدون ساعت رایگان ماهی 20 تومنه .2 مگ تپش هم با همین شرایط ماهی 24000 تومنه.

8. این کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

آقا من میخوام از فارانت بگیرم. ولی سایتش که صفحه چهار هست باز نمیشه. سایتش عوض شده یا خرابه؟
    تلفن هم میزنم بخش فروش آهنگ میزنه برنمیدارن. چه کنم؟
    توو قسمت سرچ رادیو خیلی از شرکتها میاد. فارانت رفاتک راصد تپش و ... ولی هیچکدوم سیگنال لحظه‌ای بهم نمیدن که بتونم وصل بشم. فقط راصد و یکی از دکلهای فارانت تونستم وصل شم. الان سیگنالم از فارانت ۷۵ در بهترین حالت و همزمان از راصد ۶۰ تا ۷۰ . ینی اگه بخوام همزمان بدون تکون دادن رادیو از این دو شرکت اینترنت بگیرم این وضع سیگنالمه. فارا از این بهتر نتونستم بگیرم. با این سیگنال (۷۵) اینترنت فارا افت نمیکنه؟
    من الان طلایی ۱۲۸ راصد گرفتم ببینم چجوریاست. سرعت دانلود صبح تا ۳۰۰ هم میرفت الانم رو ۶۰ ولی به طرز عجیبی تایم‌اوت دارم. چه پینگ ۹۵ باشه چه ۱۱۰ تایم‌اوتام زیاده.
    اشکال از سیگنالمه؟ (۶۰ تا ۷۰)

ویرایش: زنگ زدم پشتیبانی فارانت. یارو گفت بخش فروش تا ۱۵ نیستن. ینی پونزدهم به بعد باید اکانت بسازم برادرم راصد

پینگ شما در اکثر ساعات رو تایم‌اوت نداره؟ چجوریاست؟
    من فارا هم دارم .پینگ 4.2.2.4 که بین 80 تا 110 هست ولی از داخل تقریبا بالاست اغلب بالای 70 گاهی تا 100 هم میرسه.فقط بعضی مناطق پینگ داخلش زیر 60 .اگه بخام کلی بگم باصرفه ترین شرکت فارا هست و قیمتش خیلی مناسبه اما از کیفیتش اصلا راضی نیستم .الانم پول بیشتر میدم به راصد سرعت کمتر میگیرم درعوض شدیدا راضیم

تایم اوت به سیگنال ربطی نداره مگر اینکه سیگنالت به 80 برسه .اگه ccq زیاد بازی میکنه یا مقدارش کمتر از 95 درصده میتونه روی تایم اوت یا افزایش پینگ تاثیر بزاره.همینطور اگه رادیوت دقیقا روبروی رادیوی شرکت نباشه بازم میتونه تاثیر بزاره .این مواردی رو که گفتم چک کن .فارا هم مثل راصد بعضی وقتها تایم اوت داره .
    Last edited by ahwazp30; 28-03-2015 at 16:30.

10. این کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

در عوض بهترین کیفیت رو داره .لا اقل از نظر من که فارا و رفاتک و ..اینا رو امتحان کردم راصد اول بوده .به نظرم ارزش هزینه بیشتر رو داره چون بهترین سیگنال رو اکثر جاها میده به خاطر تجهیزاتش .کیفیت سرویس هاش اغلب ثابته و نوسان نداره .سایتش همیشه در دسترسه و به راحتی میشه شارژ کرد.بعضی از شرکتا که فقط حضوری باید هزینه رو پرداخت کرد حتی سایت هم ندارن.

من با تپش مقایسه کردم اونم قیمتش همینه .مثلا 1.5 مگ راصد با یک گیگ ترافیک اولیه بدون ساعت رایگان ماهی 20 تومنه .2 مگ تپش هم با همین شرایط ماهی 24000 تومنه.
    البته مدتی هست دیگه همون کیفیت رو هم نداره (افت و خیزش زیاد شده)

راصد فقط برای روز مبادا خوبه وقتی که دست ادم از همه شرکت های دیگه کوتاه باشه

نسل 4
    همچنان کیفیت ثابت

Last edited by arash59b; 28-03-2015 at 17:11.

12. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

البته مدتی هست دیگه همون کیفیت رو هم نداره (افت و خیزش زیاد شده)

راصد فقط برای روز مبادا خوبه وقتی که دست ادم از همه شرکت های دیگه کوتاه باشه

نسل 4
    همچنان کیفیت ثابت

همین دیگه .نسل 4 هم جزو اینترنت های ارزون به حساب میاد.اما عایا در همه جای اهواز قابل استفاده است ؟

جواب : خیییییییییییر

.من از نسل 3 90 و گاهی صد در صد هم سیگنال دارم ولی پینگ بین 800 تا 1000 حتی در جوار دکل مربوطه .سرعت دانلود هم که بین 200 تا 350 میچرخه .بیشتر سایتها رو هم باز نمیکنه.این از نسل 3 .نسل 4 که جای خود داره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadmohan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

من فارا هم دارم .پینگ 4.2.2.4 که بین 80 تا 110 هست ولی از داخل تقریبا بالاست اغلب بالای 70 گاهی تا 100 هم میرسه.فقط بعضی مناطق پینگ داخلش زیر 60 .اگه بخام کلی بگم باصرفه ترین شرکت فارا هست و قیمتش خیلی مناسبه اما از کیفیتش اصلا راضی نیستم .الانم پول بیشتر میدم به راصد سرعت کمتر میگیرم درعوض شدیدا راضیم

تایم اوت به سیگنال ربطی نداره مگر اینکه سیگنالت به 80 برسه .اگه ccq زیاد بازی میکنه یا مقدارش کمتر از 95 درصده میتونه روی تایم اوت یا افزایش پینگ تاثیر بزاره.همینطور اگه رادیوت دقیقا روبروی رادیوی شرکت نباشه بازم میتونه تاثیر بزاره .این مواردی رو که گفتم چک کن .فارا هم مثل راصد بعضی وقتها تایم اوت داره .
    والا الان که بیخیال فارا شدم رفتم رادیو رو تنظیم کردم رو راصد فقط سیگنال همون ۴۶ داد تایم‌اوت اوکی شد. البته من سی سی کیو قبل از تنظیم آخر رو نگاه نکردم. شاید اون‌موقع هشتاد بوده ولی الان هشتاد و پنج تا نود هست. احتمالا از همین سی سی کیو بوده ولی هرچی بود بعد از تنظیم درست شد. حتی قبل از تنظیم جونش بالا میومد تا کانکشن کانکت بشه خیلی طول میکشید. الان سر ضرب کانکنت میشه. چرا؟ نمیدونم

15. این کاربر از mohammadmohan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

همین دیگه .نسل 4 هم جزو اینترنت های ارزون به حساب میاد.اما عایا در همه جای اهواز قابل استفاده است ؟

جواب : خیییییییییییر

.من از نسل 3 90 و گاهی صد در صد هم سیگنال دارم ولی پینگ بین 800 تا 1000 حتی در جوار دکل مربوطه .سرعت دانلود هم که بین 200 تا 350 میچرخه .بیشتر سایتها رو هم باز نمیکنه.این از نسل 3 .نسل 4 که جای خود داره.
    نسل 3 هم برای من همینطوره
    فعلا نسل 4 بد نیست

یه اصل کلی در مورد شرکت های اینترنتی ایران وجود داره، هیچ شرکت خوبی وجود نداره و همیشه باید مترصد شرکت هایی باشید که الان قیمت و سرعت شون به صرفه هست

کیفیت فارا از بقیه کمتره ولی نه اینقدر که بخواد اذیت کنه در عوض سرعت و قیمت اش نقاط ضعف اش رو می پوشونه. در اخر هم شرایط و نیاز هر کاربری فرق می کنه و بر اساس همون شرکت رو انتخاب می کنه
    Last edited by arash59b; 28-03-2015 at 18:03.

17. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

اینم فارا : 128 محدود : فعلا پینگش پایینه توی روز بالای 80 هست

19. این کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •