در درجه اول هر چی به پستم نگاه کردم ربطی بینش و جواب شما ندیدم من واقعا منظوری نداشتم نمیدونم شاید من معنی حرف هام رو نمفهمیدم یا شما جور بدی برداشت کردی معنی پستم همونی بود که نوشتم هیچ برداشته دیگه ایی هم نمیتونم از داشته باشم. من نگفتم شما ادعایی داری ؟! یادم نمییاد ...
نه دوست گلم شاید چند سایت هم عضو باشم فقط سوال هام رو میپرسم و یه عضو عادی هستم مثل چند هزار عضو دیگه هیچ چیز خاصی هم توش نیست....
نه واقعا اطلاعات محدودی دارم و عموما تجربیات دیگران رو نقل قول میکنم حالا میخواد درست باشه یا نه.
هنوز متوجه نشدم چی تو پستی که نوشتم شما رو ناراحت کرده؟!
من خیلی ربطی بین اون و واکنش شما نمیبینم؟!( بهتر بگم اصلا)
من با حرفهای شما مشکلی نداشتم زمانی که نوشته شما رو دیدم آخر شب بود و خیلی خسته بودم یکبار اون خوندم و شاید اون زمان درک درستی از موضوعی که بیان کردید پیدا نکردم ، این صحبتها هم از نگاه خودم بود .
ببین قبلا کلی آدم کار بلد تو این قسمت فرروم عضو بودند حتی قبل از این که من این سایت رو بشناسم با خوندن آرشیو سایت باهاشون آشنا شدم چون وقتی عضو شده بودم خیلی از اون ها رفته بودند.
تنها مشارکتی که داشتند این بود که زیر پست های همدیگه یه تشکر بزنند و اگه جا داشت از هم انتقاد کنند.
همه ما ها کمی اطلاعات داریم( دست پا شکسته) اگه به صورت منظم و با موضوع بندی مشخص بیان کنیم خیلی میتونه مفید باشه که این کار رو هیچ کدوم این افراد نکردند آخر فقط از هم ایراد میگرفتند و دیگه تو فرروم پیداشون نشد.
خب اینجا یک سایت و فروم تخصصی نیست درسته که مثل چند فروم دیگه برای هدفون بخش مجزا داره و به لطف افرادی که فعالیت مفیدی داشتن از بقیه فرومهای دیگه در این زمینه کمی جلوتره ولی اگه یک سایت و فروم تخصصی بود و یکی ، دو نفر درست و حسابی مدیریتش میکردن بحثش فرق میکرد و شاید انگیزه ای می شد که افراد اطلاعاتشون رو در سطوح و منابع مختلف در این زمینه ارائه میکردن .
مسئله دیگه اختلاف نظر هستچراکه در همچین محیطهایی باید روشی رو گسترش بدیم که در بین انتقاد و اختلاف نظرهادوستیهامون هم حفظ بشه و دلخوری هم پیش نیاد همون چیزی که پیشتر بهش اشاره کردید و شاید علتی بود که برخی از دوستان با اطلاع دیگه اینجا سر نزنن .
یه مسائلی هم هست توی این سایت دیدم که نمیخوام اینجا بیان کنم منم فقط بخاطر این تاپیک گاهی اینجاسر میزنم .
به خیلی از دوستان PM زده بودم که تاپیک درست کنید و چیز هایی که میدونید رو بنویسید هنوز هم میگم( به هر کی که کمی فعالیتش نسبت به بقیه بیشتره و وقت بیشتر میزاند خودشون میدونند) حالا هر چی برداشت کردند؟! امیدوارم مثل شما به موضوع نگاه نکرده باشند!
هیشکی این کار رو نکرد. به نوشته پست اول اولین تاپیکی که درست کردم یه نگا بنداز:
حرفی که تو تاپیک های دیگه ای هم که درست کردم باز تکرار کردم ولی کو گوش شنوا باز همون حرفی هست که دو روز پیش گفتم....../
هرچند معتقدم نوشتن بعضی موضوعات به تنهایی در این زمینه کمک نمیکنه و نیاز بهتجربه شنیدن حرفه ای با ابزار حرفه ای هم هست . و فردی که بطور حرفه ای صدا و موسیقی رو بشناسه . ولی بطور کلی با حرفهای شما موافقم و دیر زمانی به این فکر بودم حالا اگه گرفتاریها به ما فرصتی بده ...
یادم هست زمانی برای فهمیدن تنها یک اصطلاح فنی ده ها سایت رو زیر و رو میکردم و با چقدر صرف وقت متوجه اونها میشدم اگرچه خیلی از این اصطلاحات اصلی هنوز به فارسی توضیح داده نشده .
و خب متاسفانه خیلی از همین موضوعات و یا اصطلاحاتی که افرادی چون شما زحمت کشیدن و به فارسی توضیح دادن، دوستان استفاده ای نمیکنن البته شایدم خوانده باشن و به خاطر اینکه دقیقا تجربه شنیداری درباره اش نداشتن بدرستی متوجه نشدن .