تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 221 از 278 اولاول ... 121171211217218219220221222223224225231271 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,201 به 2,210 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

اگه نباشه جاش خالی می مونه wrath of god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

اوووو چقد نتبوک بابا...ولی شکلشون داغونه....بابا ایسوس یه چیز خوب بزن دیگه خاک بر سر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

اوووو چقد نتبوک بابا...ولی شکلشون داغونه....بابا ایسوس یه چیز خوب بزن دیگه خاک بر سر
    x7 که نسبتا خوبه، سبک ترین لپ تاپ گیم جهان شناخته شده تا الان! توو همون نمایشگاه هم رونمایی شده، دوتا گرافیک GTX 860M همزمان فعالیت میکنن! ولی اون یکی لپ تاپ که گرافیکش GTX 880M بود آره، ظاهرش خیلی ضمخت بود!!!

4. این کاربر از qazmlp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

x7 که نسبتا خوبه، سبک ترین لپ تاپ گیم جهان شناخته شده تا الان! توو همون نمایشگاه هم رونمایی شده، دوتا گرافیک GTX 860M همزمان فعالیت میکنن! ولی اون یکی لپ تاپ که گرافیکش GTX 880M بود آره، ظاهرش خیلی ضمخت بود!!!
    اره x7 بهتره ولی بازم خیلی بیریختن...ای ایسوس بمیری من راحت شم....انشالله شرکتت بترکه.یعنی تو انقد خاک بر سر شدی که از گیگابایت بد تر شدی
    ایسوس یه چیز خوبی بزن دیگه لا مصبنمیدونم چرا فقط روی gtx 850 m کار میکنه نمیشه بره روی gt 870m gddr5 قیمت لپ تاپ فوقش میشه 5 تومن دیگه..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

اره x7 بهتره ولی بازم خیلی بیریختن...ای ایسوس بمیری من راحت شم....انشالله شرکتت بترکه.یعنی تو انقد خاک بر سر شدی که از گیگابایت بد تر شدی
    ایسوس یه چیز خوبی بزن دیگه لا مصبنمیدونم چرا فقط روی gtx 850 m کار میکنه نمیشه بره روی gt 870m gddr5 قیمت لپ تاپ فوقش میشه 5 تومن دیگه..
    دوست من، به نظرم تنها انتخاب از ایسوس که هم جدیده هم سری گیم هس همین GX500 هس که خیلی نازک و شیکه (البته ای کاش ایسوس بدنه لپ تاپ رو روکش سیاه با رگه های قرمز نمیکرد، فقط از این لحاظ یکم بی ریخت شده، البته نظر شخصیمه!!!)، گرافیک GTX 860M 2G UPTO 4G DDR5 هس و بقیه مواردش (اعم از cpu، رم، صفحه نمایش 4K و...) دقیقا مثل NX500 هس! حالا یکم انتخاب سخت میشه باز (مشکل همیشگی)
    اگه قدرت بیشتر دوس داری برا بازی GX500 بهتره، چون هم گرافیکش قوی تره (GTX 860M DDR5) هم به قول دوستان سری گیم هس این لپ تاپ!
    ولی اگه زیبایی لپ تاپ و لمسی بودن هم برات مهمه و در کنارش یه سیستم نسبتا قوی میخوای، NX500 بهتره!
    من خودمم موندم چیکار کنم...

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

دوست من، به نظرم تنها انتخاب از ایسوس که هم جدیده هم سری گیم هس همین GX500 هس که خیلی نازک و شیکه (البته ای کاش ایسوس بدنه لپ تاپ رو روکش سیاه با رگه های قرمز نمیکرد، فقط از این لحاظ یکم بی ریخت شده، البته نظر شخصیمه!!!)، گرافیک GTX 860M 2G UPTO 4G DDR5 هس و بقیه مواردش (اعم از cpu، رم، صفحه نمایش 4K و...) دقیقا مثل NX500 هس! حالا یکم انتخاب سخت میشه باز (مشکل همیشگی)اگه قدرت بیشتر دوس داری برا بازی GX500 بهتره، چون هم گرافیکش قوی تره (GTX 860M DDR5) هم به قول دوستان سری گیم هس این لپ تاپ!ولی اگه زیبایی لپ تاپ و لمسی بودن هم برات مهمه و در کنارش یه سیستم نسبتا قوی میخوای، NX500 بهتره!من خودمم موندم چیکار کنم...
    اره....من الآن میرم gx500 رو میبینم....راستی میدونی قیمتش چنده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

اره....من الآن میرم gx500 رو میبینم....راستی میدونی قیمتش چنده؟
    نه هنوز، چون خود ایسوس هنوز قیمت جهانی رو اعلام نکرده!
    ولی فک کنم بالای 2000 دلار باشه (که بیاد ایران راحت 8 تومن قیمت میخوره )

9. این کاربر از qazmlp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

نه هنوز، چون خود ایسوس هنوز قیمت جهانی رو اعلام نکرده!ولی فک کنم بالای 2000 دلار باشه (که بیاد ایران راحت 8 تومن قیمت میخوره )
    ولی 200*3 میشه 6 تومن یه 1/500 گمرک و دلار دقیقا 3 نیست سو خورده ایه پس همون 8 تومن ببینیم asus nx500 چنده......به چکی کن ببین تو دیجی نیومد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام دوستان نرم افزاری مال سایت ایسوس تو سیستمم نصب هست که هر وقت ویندوز بالا میاد پیغام ریجستر میده و مگه در سایت ثبت نام کنید ایا لازمه اینکار اگر نکنم برای یکسری درایورها مشکلی پیش نمیاد

اگر هم ریجستر کنم چه امکاناتی اضافه میشه در سایتش برام

اگه نباشه جاش خالی می مونه Akom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان نرم افزاری مال سایت ایسوس تو سیستمم نصب هست که هر وقت ویندوز بالا میاد پیغام ریجستر میده و مگه در سایت ثبت نام کنید ایا لازمه اینکار اگر نکنم برای یکسری درایورها مشکلی پیش نمیاد

اگر هم ریجستر کنم چه امکاناتی اضافه میشه در سایتش برام
    چه نرم افزاری؟
    اگر ویندزتون اصله که حتما ثبت نام کنید، ضرری که نداره
    واسه درایور ها بعیده مشکلی پیش بیاد

------------------------------------

برای دوستان هم نوتبوک چک این لپتاپ رو ریویو کرده، ممکنه به کارتون بیاد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. 2 کاربر از Akom@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •