X7 هم چیزه خوبیه واسه بازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
X7 هم چیزه خوبیه واسه بازی
اوووو چقد نتبوک بابا...ولی شکلشون داغونه....بابا ایسوس یه چیز خوب بزن دیگه خاک بر سر![]()
x7 که نسبتا خوبه، سبک ترین لپ تاپ گیم جهان شناخته شده تا الان! توو همون نمایشگاه هم رونمایی شده، دوتا گرافیک GTX 860M همزمان فعالیت میکنن! ولی اون یکی لپ تاپ که گرافیکش GTX 880M بود آره، ظاهرش خیلی ضمخت بود!!!
اره x7 بهتره ولی بازم خیلی بیریختن...ای ایسوس بمیری من راحت شم....انشالله شرکتت بترکه.یعنی تو انقد خاک بر سر شدی که از گیگابایت بد تر شدی
ایسوس یه چیز خوبی بزن دیگه لا مصبنمیدونم چرا فقط روی gtx 850 m کار میکنه نمیشه بره روی gt 870m gddr5 قیمت لپ تاپ فوقش میشه 5 تومن دیگه..
![]()
دوست من، به نظرم تنها انتخاب از ایسوس که هم جدیده هم سری گیم هس همین GX500 هس که خیلی نازک و شیکه (البته ای کاش ایسوس بدنه لپ تاپ رو روکش سیاه با رگه های قرمز نمیکرد، فقط از این لحاظ یکم بی ریخت شده، البته نظر شخصیمه!!!)، گرافیک GTX 860M 2G UPTO 4G DDR5 هس و بقیه مواردش (اعم از cpu، رم، صفحه نمایش 4K و...) دقیقا مثل NX500 هس! حالا یکم انتخاب سخت میشه باز(مشکل همیشگی)
اگه قدرت بیشتر دوس داری برا بازی GX500 بهتره، چون هم گرافیکش قوی تره (GTX 860M DDR5) هم به قول دوستان سری گیم هس این لپ تاپ!
ولی اگه زیبایی لپ تاپ و لمسی بودن هم برات مهمه و در کنارش یه سیستم نسبتا قوی میخوای، NX500 بهتره!
من خودمم موندم چیکار کنم...
اره....من الآن میرم gx500 رو میبینم....راستی میدونی قیمتش چنده؟
نه هنوز، چون خود ایسوس هنوز قیمت جهانی رو اعلام نکرده!
ولی فک کنم بالای 2000 دلار باشه (که بیاد ایران راحت 8 تومن قیمت میخوره)
ولی 200*3 میشه 6 تومن یه 1/500 گمرک و دلار دقیقا 3 نیست سو خورده ایه پس همون 8 تومنببینیم asus nx500 چنده......به چکی کن ببین تو دیجی نیومد؟
سلام دوستان نرم افزاری مال سایت ایسوس تو سیستمم نصب هست که هر وقت ویندوز بالا میاد پیغام ریجستر میده و مگه در سایت ثبت نام کنید ایا لازمه اینکار اگر نکنم برای یکسری درایورها مشکلی پیش نمیاد
اگر هم ریجستر کنم چه امکاناتی اضافه میشه در سایتش برام
چه نرم افزاری؟
اگر ویندزتون اصله که حتما ثبت نام کنید، ضرری که نداره![]()
واسه درایور ها بعیده مشکلی پیش بیاد
------------------------------------
برای دوستان هم نوتبوک چک این لپتاپ رو ریویو کرده، ممکنه به کارتون بیاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)